LCDS (Lucidus d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LCDS (Lucidus d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pogledajte malo, na kojoj se cijeni trenutno vrednuje HBRL, čiji je većinski Sunce Koncern.
A zna se koliko LCDS ima udjelu u njemu.

Apsurdiran, kao što sam već rekao…..

I ovdje bi me poprilično iznenadio prijedlog za isplatu dividende…..ali u svakom slučaju, ništa manje nego onaj na HBRL – koji je upravo postao realnost….

Solidan bid trenutno……pitanje je samo, kad će da počne da dejstvuje…..[emo_smijeh]

ma vec se pojavljivao proslih dana. netko se igra…

Ne znam što će ispasti od ovoga, ali ja sam ušao jer su izuzetno rijetke ovakve prilike,jednostavno je prejeftina dionica, pa ćemo vidjeti

Ajd`dobro da bar dvojica misle da ima smisla kupovat na 12…..inače bi stvarno mogli komforno ispod 10…….

O ovim prodavačima bolje ne trošit riječi – mogli bi se uskoro jako kajati…..

I ja uletio idem sada malo analizirati gdje sam uletio

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Dobro došli, kolege!

Sad mozete nama koji smo unutra već niz godina lagano dizati cijenu…..[emo_smijeh]

pametno, vrlo pametno

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Ajd ako nađete izvješće za prošlu godinu stavite ovdje pa da vidimo jel još uvijek EV debelo negativan itd.

Kalkulacija temeljem koje prodaja vlasničkog udjela Sunce koncerna bitno podiže valuaciju dionica Lucidusa sasvim je jednostavna i već odavna poznata, a prema grubim kalkulacijama (temeljenima na cijeni koju je postigao Jako Andabak, najveći dioničara Sunce koncerna), Lucidusu bi trebala donijeti nešto više od sto milijuna kuna, odnosno, otprilike četrdesetak kuna po dionici.
http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=28&ved=0CFAQFjAHOBQ&url=http%3A%2F%2Fdanas.net.hr%2Fnovac%2Fpage%2F2008%2F07%2F28%2F0240006.html&ei=pSV9U_rSLIqk4gSInYHgBw&usg=AFQjCNF_dEPF9WNHwFBeuNsCD9n7JyREGQ&bvm=bv.67229260,d.bGE&cad=rja

Stari je tekst,ali sad mi je jasno što ovi imaju,da odluče isplatit dividendu, cijena skače 400%,sad mi je jasno zašto niste prihvatli Jakinu ponudu, baš ste neki[emo_namigusa]

Lucidus je dobio 40 kn po dionici za 8% dioninica u Sunce koncernu.
Sada je Lucidus vlasni 16,xx % dionica sunce koncerna nakon dokapitalitacije
Sunce koncerna,što znači da samo taj dio imovine iznosi preko 80 kn po dionici.
32% vlasništva u Hoteli Medena nešto vrijedi
Hotel Alen u Paklenici isto
Vrijede i vinogradi koje je Lucidus kupio od Hotelskog BOL-ZLAR,biti će vina za lucidne igre većinskog Jake Andabake
Naravno da je Jako isisa i posljednu kunu iz Lucidusa,čak je posudi sebi mislim
25 milijuna kuna,malo mu bilo 75 mil EUR od prodaje 50% sunce koncerna.
Lucidus ima imovinu od preko 100 kn po dionici,malu zaduženost,veliki potencijal,ali Jako ne daje dividendu.Valja mu je pametnije uzeti sve nego
dioničarima dati 25% i na svoj udio dodatno platiti porez na dividendu.
Stradalnici domovinskog rata,koji imaju pakete od 168 dionica,zaslužuju naziv
i stradalnici Jake Andabake.
Imam dionice LCDS za koje sam ostvario pravo na isplatu od 25 prije tri četiri
godine,jer sam znao da vrijedi barem četiri puta više.Ali nakon uvrštenja od prije dva mjeseca skratio poziciju na ispod pola.
25 bi bilo malo,pa mi je 16,a sada 12 puno.Ali to je dio ovog posla.
Ovo je dionica za strpljive,u prvom redu.

Za sada samo pelin,ali med i mlijeko nas može zapljusniti!!!!!!!!

New Report

Close