zadnja cijena je bila 16kn što je fundamentalno smiješno. no možda je gledajući bivši pif dom holding tj. korf andabak uvidio koji je zaheb napravio jer je i ovo u osnovi pif. a ako je po lopininoj teoriji ušao ponovno na burzu da izvara stradalnike koje su već svi mogući izvarali onda mu je najbolje da si odma kupi štrik. ne sumnjam da je andabak bogat ko krez ali u usporedbi sa onim švabskim grofom on je u najmanju ruku ispao kao lokalni prosjak i džepar iz zagvozda.
I onda ga baciše direktno u posebni rezim…..
Koja će to uzivancija biti za trgovanje…..[emo_mrgud]
BTW – moderator, imamo 2 teme za LCDS već godinama….nije li vrijeme da se to objedini, sad kad je dionica opet na burzi ??
Hmmmm….ja sam izgleda zaista naivno vjerovao da će se Jako prvi dan odmah postavit na bidu (recimo za početak natrag na 53 [emo_smijeh]).
Inače, koja svrha od vraćanja dionice na burzu nakon toliko vremena i plaćanja troškova ?? [emo_zacudjen]
ipak prva transakcija uz sve čari fortis platforme sa preskakanjem u zadnjoj sekundi.[emo_smijeh]
Znači, čak trojica nas prati što se ovdje zbiva.
Dobro je…..[emo_smijeh]
Ipak, imam lagani osjećaj da se “ekipa” preselila nedavno na HZLA…..što je, više-manje, ista priča.
imam nesto ovog jos od prije povlacenja i strpljivo sam cekao, cisto iz ljenosti da ista poduzmem..a i malo hzla, tak da sam ocito dio navedene ekipe [emo_zloban]
no koliko mi se cini, ova ekipa tu nece bit gubitnicka..pa mozda to malo postane i malo vise [emo_smijeh]
Pogledajte malo situaciju na bidu “povratnika na burzu”.
I na EXPD i na FRNK, većinski kupuju…..jedino se Jako škrtac (još) ne zeli pozabaviti ostacima malih dioničara.
Kupnje:
Cijena Količina
17,00 2200
16,21 5000
16,20 600
16,11 150
16,10 100
16,01 500
13,00 1000
ufff gle bida. i tata bi sine po toj cijeni ali nešto i ne ide…