nemojte bit naivni (zar vam školica na 53 nije bila dovoljna). bit će onako kako vožd kaže, a onda će sve to bit, kak se ono na modernom rvackom veli – transparentno.
Može vožd pričat priče na skupštini koliko hoće-od malih dioničara se neće usrećit po takvo niskoj cijeni.I šta onda što će se destilirat ovu dionicu..vrijeme je na našoj strani..vratit će se ona nakon 6mj..kao i kod VLHO…
nemojte bit naivni (zar vam školica na 53 nije bila dovoljna). bit će onako kako vožd kaže, a onda će sve to bit, kak se ono na modernom rvackom veli – transparentno.
Izašlo transparetna informacija od javnog bilježnika sa Glavne skupštine.
Delisting gotova stvar.Izglasano!
Neki su bili za,neki su bili protiv,ali se zna da je većinski uvijek bio za,a manjinci jadna trojka sa 3.400
dionica su bili i protiv,ali nije jasno s ćime nisu bili zadovoljni.
Ipak kako gosp.Jako ima 73,85% dionica ,a protiv odluke o delistiranju dionica glasalo je
3.400 dionica i kada bi ih dali po prosječnoj cijeni JAKO ne bi imao više od 75% glasova.
Dakle,gosp Jako sigurno neće probiti 75 % i neće biti obvezujuće ponude.Da li je to bio i njegov
cilj.Mislim da nije i da je očekivao veći odaziv,ali je napravio krivu procjenu i dao je prenisku cijenu.Ali uvijek može dati dobrovoljnu ponudu i bilo bi logično da je ponudi/24,67/
Tromjesečni prosjek je pao sa 24,93/tromjesečni prosjek u delistiranju/na 24,67 sa tendencijom daljnjeg pada,ali mislim da tromjesečni prosjek, ne bi trebali ići ispod 24,jedino u slučaju većeg prometa na nižim cijenama.A panika i strah bi mogli potaknuti prodaju i po nižim razinama pa prosjek može biti i niži.
Ja ću pomalo skupljati ako netko posrne.Ali nema se.Ful sam u dionicama.
Preporuka:Ako ste vlasnik dionica Lucidusa postavite si jedno pitanje.
Koliko bi se isplatilo platiti dionicu koja ima BV od preko 100,a NAV vjerovatno i 200?
Jako treba povući slijedeći potez ako želi naše dionice i treba platiti puno više od 25 kn,ako
želi 100% vlasništvo.
U LCDS bi se strpljenje moglo isplatiti.Ali možda se bude dugo,dugo čekalo.
Nadam se da ste se odlučili čekati ako niste došli na Skupštinu,jer vam je 25 kn po dionici premalo.
Vidim na skupštini bila samo Punomoćnica za Jaka Andabaku i Sanju Gagulić ostali u top 10 nisu bili 🙂
Zanima me ova dobit iz prošle godine zar nije dobit iz 2009 pokrila gubitak i prešla u zadržanu dobit, a ova dobit bi trebala preć u zadržanu dobit ili u rezerve nek me neko ispravi ako griješim???
@lopina
g. Andabak službeno ima 65,12% – e sad mi nije jasno zašto spominjete 73,85%…
http://mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=LCDS-R-A
@lopina
g. Andabak službeno ima 65,12% – e sad mi nije jasno zašto spominjete 73,85%…
http://mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=LCDS-R-A
prvi i drugi djeluju zajednički,Andabaka i Gagučlć su u talu
gagulićka mu je kćer i samim tim poslušna. još ću se samo jednom vratiti na priču o 53kn. kako je moguće da je tad dotični uspio kupit taj paket po toj cijeni, a znamo da je vrijedilo daleko više u onim okolnostima? e, kad si odgovorite na to pitanje, shvatit ćete da se ovdje borite protiv vjetrenjača.
over & out.
gagulićka mu je kćer i samim tim poslušna. još ću se samo jednom vratiti na priču o 53kn. kako je moguće da je tad dotični uspio kupit taj paket po toj cijeni, a znamo da je vrijedilo daleko više u onim okolnostima? e, kad si odgovorite na to pitanje, shvatit ćete da se ovdje borite protiv vjetrenjača.
over & out.
Domaći rad
BV=100 i zeru više
NAV od 100 do 200
Zadatak:Da li je gosp.Andabaki jeftinije kupovati dionice preko Lucidusa tj.kao vlastite dionice
ili privatno kao fizička osoba.Vrijednost imovine po dionici možete uzeti od 100/BV/ do 200/NAV/, a prema vašoj procijeni!
U LCDS će za većinu biti:Uzmi sve ili ništa.
Ja planiram uzeti sve!
Dobra je stvar što nitko nije glasovo protiv odluke o izlistavanju dionica tako da će jako steć 0% dionica [thumbsup]
Dobra je stvar što nitko nije glasovo protiv odluke o izlistavanju dionica tako da će jako steć 0% dionica [thumbsup]
Sva tri mala su glasala protiv i oni u slijedečih dva mjeseca nakon delistiranja mogu dati zahtjev za isplatu.Ali to je samo o,12% glasova pa Jako ne može probiti 75% po osnovi ovih prodaja dionica Lucidusu!
Sva tri mala su glasala protiv i oni u slijedečih dva mjeseca nakon delistiranja mogu dati zahtjev za isplatu.Ali to je samo o,12% glasova pa Jako ne može probiti 75% po osnovi ovih prodaja dionica Lucidusu!
[/quote]
ja sam glasao protiv, ali necu pristati na 25kn. moj dolazak na skupstinu je bio informativnog karaktera. 😉
Dočekat ćemo mi isplatu po nominali ovdje jednog lijepog dana…….ako ne mi, onda sigurno naši unuci….. [lol]
[/quote]
ja sam glasao protiv, ali necu pristati na 25kn. moj dolazak na skupstinu je bio informativnog karaktera. 😉
[/quote]
Kako je bilo na skupštini.Da li ste došli do nekih novih saznanja,jer iz ovog izvešća
javnog bilježnika ništa nije jasno!
Da li je sve prošlo tako tećno kao što izgleda po njegovom zapisniku?
Da li bi bilo pametno tražiti da Jako ponudi punu cijenu ,a ne ovu crkavicu i da li bi bilo pametno
tražiti očitovanje HANFE s obzirom da na ovakvu likvidnost koju ima LCDS nije se nikako mogla
formirati poštena cijena.
Ja bih se sudil,ali ne bih htio biti sam.
Ja bi dao za 100,a vi?
Kad se male ruke slože,sve se može,sve se može!