Važna napomena:
Ukoliko želite kupiti sutra vam je zadnji dan da bi se mogli prijaviti na GS i glasati protiv dokapitalizacije,a samim time i ostvariti pravo na minimalnih 24,93 kn/tromjesečni prosjek/po dionici.
Ukoliko imate dionice ako želite tu cijenu morate glasati protiv delistiranja i biti na Glavnoj skupštini 27.08.2011./subota/.
U LCDS teče med i mlijeko nama koji smo ulazili ispod 20.
Mislim koje su ovo budalaštine boli glava. Šta ako vlasnik dionica nije u HR sad bi se morao na vrat na nos vraćati pa ići u Zg i šta sve još neizvoditi da bi mu to prodao bud zašto.
Taj se film nebu prikazival pa makar izgubio sve….
Tko nije prodao ima sigurnih 24,93.ako glasa protiv dokapitalizacije,i to je fiksno i nepromjenljivo.
U ovom trenutku tromjesečni prosjek je 26 i ta cijena je važeća ako JAKO poveča svoj udio na 75% i više.
Ako se do GS ne bude trgovalo prosjek pada na cca 25 jer nam izlaze dionice sa većim cijenama.
BV je preko 100
NAV je bio sigurno 200 ,ali ova kataklizma zadnjih mjesec dana jer možda i smanjila vrijednost NAV
ali sve ispod 180 bi bio preveliki diskont.
Da li ste spremni prodati za 25 kn vrijednost od 180 ili više.Ja nisam i dolazim sigurno na sjednicu.
Što nas bude više biti ćemo jači.
Moj cilj:tražim 150 ,zadovoljan sa 100.Sigurno ću se parničiti.2000 kom je mala lova po ovoj cijeni,
a veliki kapital ako dobijem 100.
SA LUCIDUS i JAKO su jako bogati i treba ih stisnuti!
Tko nije prodao ima sigurnih 24,93.ako glasa protiv dokapitalizacije,i to je fiksno i nepromjenljivo.
U ovom trenutku tromjesečni prosjek je 26 i ta cijena je važeća ako JAKO poveča svoj udio na 75% i više.
Ako se do GS ne bude trgovalo prosjek pada na cca 25 jer nam izlaze dionice sa većim cijenama.
BV je preko 100
NAV je bio sigurno 200 ,ali ova kataklizma zadnjih mjesec dana jer možda i smanjila vrijednost NAV
ali sve ispod 180 bi bio preveliki diskont.
Da li ste spremni prodati za 25 kn vrijednost od 180 ili više.Ja nisam i dolazim sigurno na sjednicu.
Što nas bude više biti ćemo jači.
Moj cilj:tražim 150 ,zadovoljan sa 100.Sigurno ću se parničiti.2000 kom je mala lova po ovoj cijeni,
a veliki kapital ako dobijem 100.
SA LUCIDUS i JAKO su jako bogati i treba ih stisnuti!
E moj lopina da su svi mali dioničari kao ti što pričaš dobili bi mi 100kn po dionici,ovako se nemoj nadat prevelikom dolasku malih dioničara jer oni uvijek razmišljaju netko drugi će tamo biti i probat nešto predložit ili drugačije raspravljat na skupštini–makar on ulaže u tu firmu novce.JAKI tako odgovara..ponudi siću,obitelj ima većinski paket a male dioničare tko j….tako će uvijek biti u HR.
Pokloni se ne dijele.
Mali dioničari trebaju doći u što većem broju.Netko bi mogao dati punomoć i nekoj odvjetničkoj agenciji,
pa bi i ostali mali mogli dati punomoć toj agenciji da nas zastupa.
Ovo je vrijeme kada će neki odvijetnik napraviti veliku karijeru i naravno zaraditi velike novce u zastupanju mase,tj.velikog broja malih dioničara.LSDS ili nešto drugo, svejedno.
Mislim,da bi za početak bilo jako mudro maknuti naloge na prodaji.recimo na granicu blokade.
Možda vas netko pukne visoko.Interes nas malih je da cijena dionice bude što veća da eventualno
u Jakinoj ponudi prosječna cijena bude što veća.Dakle,odgovara rast pa makar se dogovorili Mirko
i Slavko kao u KODT.
Smatram da JAKO neće ići ispod 60/54 cijena preuzimanja plus dobit/.
Na skupštinu u što većem broju, u borbu za svoju lovu…..neka nam to bude slogan.
U LSDS bi moglo biti meda i mlijeka u potocima!
/.
Još dva dana za prijavu na Glavnu skupštinu.
Kontakt tel.bi trebao biti 01 3844044
Sutra ujutro ih zvati radi dodatnih informacija.
U slućaju nedostatnih i nezadovoljavajućih odgovara kontaktirati HANFU u što većem broju i žaliti se
telefonski,ali i meilom.
Što više šušura to bolje.
U borbu za svoju lovu,na skupštinu u što većem broju.
– baš vam lijepe bajke tu prića gospon Lopina.
– samo tu ima i jedan mali problemčić.
– najvjerovatnije taj gospodin sebi daje tu lovu uz zaštićenu kta od 0.0000000001%.
– a možda mu je taj fond još i dužan kada tako jedan fini gospodin pozajmi fondovsku lovu.
[/quote
Ivana zaista ako je i od tebe je previše.Neozbiljne izmišljotine.
I što reći nakon komentara revizora o LUCIDUSU.Postali smo transparentni.
Jako je stvarno uspješan biznismen koji i sebi i dioničarima donosi korist,ali naravno ne i onima koji
prodaju dionice.
Sve što je rekao Lopina ni izbliza nije toliko dobro kao što pokazuje revizorsko mišljenje.
NAV je blizu 200,za ne vjerovati.I sada je malo jasnije zašto je Jako preuzimao po 54.On voli kupovati jeftino.I ja isto tako.
I normalno da nakon saznanja o vrijednosti Lucidusa nisam spreman prodavati prije 30.
A to znači da sam spreman do 30 kupovati.Pomalo, ali stalno i dosadno.A onda ćemo vidjeti.
Svojevremeno je Ivana pitala za neku od sličnih dionica :Tko će to dizati.Pa vrijednost firme i informacija su dostatni za rast,ali treba pričekati.Mislim da je došlo vrijeme .
Procjena:do 30 kao kroz sir u slijedečih petnaestak dana uz male promete jer dionica nema.
Očekujem bježaniju sa ASKa u ponedjeljak ujutro.
U LCDSu teče med i mlijeko!
[/quote]
LCDS.
– kako vas je lijepo izvozao tu ovaj druker Lopina.
– za ne vjerovati što je pisao.
– isto ovako je navukao investitore na Đakovštinu.
– sada isto radi i na BRIN-u.
– na žalost nikakvo moje pisanje vam više ne može tu pomoći.
– samo taj Lopina vam više nema ovih dionica, uvalo je to on vama na 30kn.
– I love this game.
Pozdrav !
U slućaju nedostatnih i nezadovoljavajućih odgovara kontaktirati HANFU u što većem broju i žaliti se
telefonski,ali i meilom.
Ova vam je najbolja, kolega [lol] [lol]
Pa znate i samo da sam ja ovdje odavno napisao da ih je nemoguće dobit na telefon. Ipak sam krajem prošlog tjedna uspio nekog uhvatit, nakon brojnih pokušaja, i ljubazna teta na centrali me uvjeravala da sam ih ja JEDINI zvao zadnjih tjedana otkad su oglasili poziv na skupštinu.
Istina, moguće je da svi navale u utorak i srijedu, ali ja sam nekako više sklon vjerovat da ćemo se tamo pojavit vi, ja i eventualno Štef iz kvarta, ako je načuo da će bit ića i pića…… [lol]
– baš vam lijepe bajke tu prića gospon Lopina.
– samo tu ima i jedan mali problemčić.
– najvjerovatnije taj gospodin sebi daje tu lovu uz zaštićenu kta od 0.0000000001%.
– a možda mu je taj fond još i dužan kada tako jedan fini gospodin pozajmi fondovsku lovu.
[/quote
Ivana zaista ako je i od tebe je previše.Neozbiljne izmišljotine.
I što reći nakon komentara revizora o LUCIDUSU.Postali smo transparentni.
Jako je stvarno uspješan biznismen koji i sebi i dioničarima donosi korist,ali naravno ne i onima koji
prodaju dionice.
Sve što je rekao Lopina ni izbliza nije toliko dobro kao što pokazuje revizorsko mišljenje.
NAV je blizu 200,za ne vjerovati.I sada je malo jasnije zašto je Jako preuzimao po 54.On voli kupovati jeftino.I ja isto tako.
I normalno da nakon saznanja o vrijednosti Lucidusa nisam spreman prodavati prije 30.
A to znači da sam spreman do 30 kupovati.Pomalo, ali stalno i dosadno.A onda ćemo vidjeti.
Svojevremeno je Ivana pitala za neku od sličnih dionica :Tko će to dizati.Pa vrijednost firme i informacija su dostatni za rast,ali treba pričekati.Mislim da je došlo vrijeme .
Procjena:do 30 kao kroz sir u slijedečih petnaestak dana uz male promete jer dionica nema.
Očekujem bježaniju sa ASKa u ponedjeljak ujutro.
U LCDSu teče med i mlijeko!
[/quote]
LCDS.
– kako vas je lijepo izvozao tu ovaj druker Lopina.
– za ne vjerovati što je pisao.
– isto ovako je navukao investitore na Đakovštinu.
– sada isto radi i na BRIN-u.
– na žalost nikakvo moje pisanje vam više ne može tu pomoći.
– samo taj Lopina vam više nema ovih dionica, uvalo je to on vama na 30kn.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Bože moj koliko si plitka.Htjela bi napakostiti,a dižeš mi rejting.Zar moj poziv da se kupuje na 30 i više nije bio dalekovidan.Ja sam bio vizionar koji je pozivao vlasnike da počmu trgovati na višim cijenama i da su me poslušali tromjesečni
prosjek bi bio veći pa bi nam Lucidus ponudio više od ovih jadnih 24,93 kn po dionici.
Mogli smo iznajmiti Mirka i Slavka kao vi na KODT i tržiti na većim razinama.
Sve što sam napisao prije,vrijedi i sada.Jedino cijenu 30 mjenjam na 100.Veliki rast cijena na malom
promet,a kada se dignemo visoko Mirko i Slavko bi mogli češće izmjenjivati strane.I tromjesečni prosjek raste,tako da u eventualnom preuzimanju od strane gosp.Jake u slijedeću godinu dana cijena dionice bude
što veća.
Preporuka:Prodaja tutanj.Prvi nalog nas prodaju na granicu gornje bloklade.
Ne zaboravite,Jako ima 74% i treba mu samo 1% da uhvati 75%.A nakon sjednice moglo bi se dogoditi
da Jako probije 75% glasova ,a tada je preuzimanje obvezno.
Dakle,naš interes kao malih dioničara je da cijena bude što veća,a biti će ako se počne trgovati na većim razinama.
U borbu za lovu svoju,na sjednicu u što većem broju.
Prijava za skupštinu na meil adresu,vrijedi do 24sata:
mateo.gulam@bluesunhotels.com
Tko se nije za skupštinu mora čekati rasplet ili prodati po sistemu daj što daš.
A tko bude strpljiv možda će proći i najbolje.
Ja ću dokupljivati nisko pa ako što uleti i te kupljene ću vjerovatno dati po 24,93,a sa ostatkom na sud.
Ali još smo živi i ovo bi mogao postati hit.
Veći prodajni nalozi su izbrisani.A vi mali maknite se visoko pa vas možda netko i načme,jer što ste više
za to postoji veća šansa radi dizanja tromjesečnog prosjeka.
U LCDS bi moglo biti meda i mlijeka u potocima!
Ovu dionicu zaboravite bez obzira na tako sramotnu ponudu…Jako će jednom morat dionicu podignut na razinu koja vrijedi a to sigurno nije 24kn..on pokušava uhvatit još od dioničara koji su u manjini,ali takvi mu nisu prodali kad je nudio i 50kn a sigurno neće ni sad.Skupština je obična farsa i ništa se tu neće dešavat sve kako su vlasnici zamislili tako će biti.Destiliranje dionice sa burze je nemoguća misija jer vlasniku odgovara da se ona vrti po ZSE jer u budućnosti kad bude htio kredite banke će uzet u zalog dionice a Jaki ova cijena neće odgovarat…I sad pokušava uzet od malih dioničara po ovoj sramotno niskoj cijeni…ali neće ići..