LCDS (Lucidus d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LCDS (Lucidus d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da li mi neko može reći što je tu pozitivno?
Od čega ima Lucidus prihode?
Rashodi?

Rashodi?

Kratkoročna imovina/keš i financijska imovina 112 kn po dionici./cca 80 kn u gotovini/.
DUG 2,5 mil /nešto ispod 1 kn po dionici/.Ako bi ovih 80 kn po dionici oročio uz kamatu od 6% zaradio bi 5 kn po dionici.
Današnja cijena 15,15:5=3,03

P/E bi bio 3,03.
i JOŠ OSTAJE 31 KN U OSTALOJ IMOVINI
OVO BI MOGAO ZARADITI SVAKI TUKAC.A Jako Andabaka je jako mu..,dobar bizmismen koji zarađuje i više.Ima jedan problem jer uzima sve sebi,isisava lovu,stvara minimalnu dobit i dioničarima daje mu.. marijanova.Naša poznata forumašica Ivana sedma ga naziva kriminalcem,ali
u to se ne bih mešal.

Na LCDS će teči med i mlijeko ili jahati četiri jahača apokalipse ,a odluku donosi jaki jAKO!

@lopina
sjedi 5

Ako bi ovih 80 kn po dionici oročio uz kamatu od 6% zaradio bi 5 kn po dionici.

– baš vam lijepe bajke tu prića gospon Lopina.
– samo tu ima i jedan mali problemčić.
– najvjerovatnije taj gospodin sebi daje tu lovu uz zaštićenu kta od 0.0000000001%.
– a možda mu je taj fond još i dužan kada tako jedan fini gospodin pozajmi fondovsku lovu.

– možda će ta dionica i biti dobra ako tu uskoči uskok.
– ne kužim zašto je ova država dopustila da se tako opljačkaju stradalnici domovinskog rata.
– a možda ga je gospon Sandi reketario.
– zbilja nemam pojma što se tu događa, ali tu sigurno nisu ni čista posla.

– pridružite se akciji kriminalce u lance.

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. nemam tih dionica, ali me je netko prozvao na ovoj temi.
– i zbilja nemam ništa protiv da i zaradite na ovoj dionici.

Rashodi?

Kratkoročna imovina/keš i financijska imovina 112 kn po dionici./cca 80 kn u gotovini/.
DUG 2,5 mil /nešto ispod 1 kn po dionici/.Ako bi ovih 80 kn po dionici oročio uz kamatu od 6% zaradio bi 5 kn po dionici.
Današnja cijena 15,15:5=3,03

P/E bi bio 3,03.
i JOŠ OSTAJE 31 KN U OSTALOJ IMOVINI
OVO BI MOGAO ZARADITI SVAKI TUKAC.A Jako Andabaka je jako mu..,dobar bizmismen koji zarađuje i više.Ima jedan problem jer uzima sve sebi,isisava lovu,stvara minimalnu dobit i dioničarima daje mu.. marijanova.Naša poznata forumašica Ivana sedma ga naziva kriminalcem,ali
u to se ne bih mešal.

Na LCDS će teči med i mlijeko ili jahati četiri jahača apokalipse ,a odluku donosi jaki jAKO!
[/quote]
LOPINO i njemu slični koji imate ovu dionicu i čekate njen uzlet sigurno ste zaboravili da ste već dobijali ponudu od Jake od 50kn na kućnu adresu..to je bilo kad je grčki fond ulazio u strukturu vlasništva…e sad mnogi nisu htjeli prodat i sad 2godine čekaju slijedeći potez vlasnika.Zaboravljate da on ulaže u Zdrastveni centar ogromnu lovu,a dionica vrijedi 15kn..zanimljivo..a ostalo da nenabrajam..Ovdje treba samo čekat..neće stari još dugo..

Pusti ga stari je žilav. Tamo na morskome zraku može još dugo, a sad se je riješio briga oko Hajduka to mu je bar +10 godina. Ja sam već posijedio čekajući. Još ako u tim zdravstvenim centrima bude imao onu Mesićevu enerdži redžuvinejšen kuru mogao bi me i nadživjeti.

who dares, wins

Pusti ga stari je žilav. Tamo na morskome zraku može još dugo, a sad se je riješio briga oko Hajduka to mu je bar +10 godina. Ja sam već posijedio čekajući. Još ako u tim zdravstvenim centrima bude imao onu Mesićevu enerdži redžuvinejšen kuru mogao bi me i nadživjeti.

što je-je..žilav je i strašno škrt za druge…zato će sigurno imat te tretmane da još dugo poživi..ali nije on bezveze direktorom imenovao primorca..ipak je on forenzičar..

http://www.zse.hr/
@ Lopina eno izvješća čak je i neka dobit iskazana.

who dares, wins

http://www.zse.hr/
@ Lopina eno izvješća čak je i neka dobit iskazana.

mene zanima kad cemo konacno mi imati neke dobiti od tog lucidusa… 😉

E kume da se to pita Balgača po njegovoj logici sad bi trebala skočiti. Ali se ne pita…

who dares, wins

kad si čekao 2god..možeš se još strpit..zarada garantirana..uskoro

U dva mjeseca smo napravili 26 transakcija.
U ožujku nam treba napraviti još 37 transakcija da bi za mjesec dana ušli u redovno trgovanje.Bez novih vjesti ćemo teško ostvariti potrebne 63 transakcije za prvi kvartal.
Što bi trebalo napraviti-Ako kupujete kupujte sa malim nalozima.a ista stvar i sa prodajom,a naročito ako nemate minimalne provizije.
Naš interes bi bio da dividendu HT dočekamo u redovnom trgovanju.
Ako se ne pomognemo sami ,neće nam ni Bog pomoći.

U Lucidusu će teći meed i mlijeko!

New Report

Close