Prevelikim porezima Vlade uništavaju tvrtke .
Nema nama pomoći .
Administracija i javni sektor bujaju a realni sektor nestaje .
Zato i nema investicija , ni domaćih a ni stranih .
Pored takvih poreza nemoguće je u Hrvatskoj raditi .
šta očekuju politički mafijozi da će tvrtke od 10,00 (deset) kuna unijeti svjetlo u njihovu administrativnu i poreznu tamu?
OČAJNICI VELIŠ? LJUBO SMEČE JEDNO ŽENI SE PEDERČINO [emo_zloban][emo_zloban]
navikao sam na skoro svaku notornu glupost od linića, gdje on sveudilj pokazuje svoje beskrajno duboko nepoznavanje ekonomije i prava, ali on svakim danom nadilazi moja očekivanja po onoj “ljudska glupost nema granica”.
dakle – ako mi netko zna objasniti – kako će se “uvesti reda” likvidacijom tvrtki bez zaposlenih? ako te tvrtke nemaju ništa osim dugova, a legalno se likvidaraju, tj. potpuno nestanu, i to po blagoslovu “države”, znači li to išta drugo doli da se vjerovnicima oduzima i teorijska mogućnost naplate duga koju imaju bar po ponekoj pravnoj osnovi dok tvrtka još formalno postoji? kako će se dokazivati bjelodane i možda ogromne prijevare gdje su možda transakcije fantomskih tvrtki jedini dokaz kriminalu – ako tvrtke naprosto nestanu?
dobra ideja za pljačkaše banaka – nakon što opljačkaju banku, dođu sutradan s bagerom i sruše je, a prekosutra zamole linića da banku likvidira, i tako izbrišu sve dokaze pljačke. a novce, naravno, zadrže, možda dio doniraju sdp-u koji im očito pomaže.