Lalovac: Kamate u Češkoj do 2, u Hrvatskoj do 8 posto

Naslovnica Forum Komentari članaka Lalovac: Kamate u Češkoj do 2, u Hrvatskoj do 8 posto

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ne bi mu trebao reći češki ministar da bi znao nešto što je lako provjerljiv javni podatak. Samo dokazuje svoje neznanje iz područja modernih financija. I češke obveznice imaju pet puta manji prinos od hrvatskih jer im je i rizik za toliko niži.Pa zašto onda stalno zadužuje državu po tim prinosima ako već misli da su kamate previsoke? Ako se država zadužuje po 4-5% onda će i banke tražiti barem toliko. Kamata bi trebala određivati politiku a ne obratno.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Ma kako mi je ovaj Lale pametan. A drzava do jucera tukla 14% pa 12 % pa sad 8% zatezne kamate.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

“Mala” razlika,Česi imaju AA rejting a mi BB,ajde da se ovo oko različitih kamata čudi neka neobrazovana baka,ali ministar financija!!![emo_zacudjen][emo_plazi]

"Only dead fish swim with the stream"

Lale, a da ti pajdo iz cirkuske družine navali malo na pravosuđe i Trgovačke sudove koje su najveća prepreka redovnom poslovanju i poduzetničkim međuodnosima!? [emo_plazi]

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

ministar financija ne zna kolike su kamate u kojoj zemlji i još se čudi zašto je tome tako? a majko mila…

Ignore: KressoM, delux

Majko mila, zemlja u kojoj je ovo ministar financija uz grčića marasa vrdoljaka i Milanovića, pravo je čudo da je kamata ispod 20%.

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Lalovac je nakon volatilnosti franka otkrio i kamatne stope. Tko zna, možda uskoro otkrije i “deficit”.

i u češkoj bi bile 8% da im je lalovac ministar.

ovaj sebe zove ministar financija ???
pa nama je previse dobro, kakvi nas vode !!!

Da je u Češkoj premjer Zoran Milanović a ministar Lalovac
isto bi kamate bile 8 % ,
zadužili bi Češku u 4 godine za 250 miliardi ,
otišlo bi van na rad 250.000 Čeha ,
Blokiranih bi bilo 700.000 ,
koji bi bili dužni 700 miliardi.

.

Imate u vlasništvu postansku banku pa dajte kredite po 2% kamata.ja cu prvi doći po krdit.
Bagra nesposobna populistička.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

New Report

Close