Danas sam dobio 1kg sipica šta da radim s njima?
Da li ih treba čistiti ili mogu cijele u brašno pa na tavu?
dobro ovo izgleda, zenim prvu zenu koja mi napravi tat. biftek[wink][wink]
Byber, šteta što nisam žensko. [tongue]
No to me ne sprečva da za slijedeće okupljanje forumaša ne napravim brdo tat. bifteka.
Možda onda mene neka zgodna forumašica oženi…..[proud]
Danas sam dobio 1kg sipica šta da radim s njima? Da li ih treba čistiti ili mogu cijele u brašno pa na tavu?
Ima puno toga što možeš sa njima.
Ili na brašno pa na maslinovo ulje ili ih možeš napraviti u šalši pa uz njih njoke ili kuhani krumpir….
Mnjac…..
Da može i crni rižoto.
Dakle, lagano preprži rižu na maslinovom ulju. Dodaj sipice i opet ih preprži. Zatim dodaj lovorov list, vegetu i crno vino te ih pusti da se prokuhaju. Pred kraj dodaj sipino crnilo i pusti da se ohladi.
Serviraj uz …. dobro društvo!
Hej ljudi ovo su bebe sipice male da ne mogu manje.Ne mogu biti dugo na vatri.Ove idu brašno pa na tavu
Samo me interesira idu li u komadu ili ću morat uru vrimena čistiti ih
Ma sve je to iz mora… Što ćeš ih čistiti? [tongue]
obicno se ocist kost i onaj rog , ovisno o velicini .
he , inace ih ja znam koristiti i za jesku na orade
Posejdon: ” Ma sve je to iz mora… Što ćeš ih čistiti? [tongue] ” obicno se ocist kost i onaj rog , ovisno o velicini . he , inace ih ja znam koristiti i za jesku na orade
Nadamo se da to nikson zna…pa će očistiti kad bude jeo…
[wink]
Upomoć bog mora mi se osvećiva jer mu jedem dječji vrtić
Pa nisi valjda i sipine kosti jeo…
[shocked]