Ivanasi, možete onu grdobinu staviti i ispod peke s tom razlikom što negdje u pola pečenja (cca 30 min) izlijete vodu koju grdobina pusti i tek onda zalijete vinom
Ivanasi, možete onu grdobinu staviti i ispod peke s tom razlikom što negdje u pola pečenja (cca 30 min) izlijete vodu koju grdobina pusti i tek onda zalijete vinom
Bome,koje kulinarske tajne ću ja ovdje naučiti…[proud]
ja je zalijem vinom dok se peče (obavezno poklopljeno)
U pravu si…ali sam govorio samo o tajmingu za kuhanje-pečenje…Vinom zaliti kod zadnje konrole tj, otvaranaja sačure-pekača…[thumbsup]
brentos:
”
Ivanasi, možete onu grdobinu staviti i ispod peke s tom razlikom što negdje u pola pečenja (cca 30 min) izlijete vodu koju grdobina pusti i tek onda zalijete vinom
Bome,koje kulinarske tajne ću ja ovdje naučiti…[proud]
Bakiceeee…. bakicee… po avataru bi se reklo da si specijalizirala kolačiće… ili se ja varam…možda sam pogrešno protumačio alat koji držiš u ruci…hee..heee.[wink]
ajde Šangajac ,
jedan recept za sarmu sutra mojoj ženi (koja kuha kao za oboljele od hepatitisa C i bez soli i bez papra)[pray]
Šangajac,kolače osim palačinki i još dva,tri ne volim raditi…odmah pomislim koliko je to kalorija…i smrkne mi se…ali drugo obožavam…[smiley]
Šangajac,kolače osim palačinki i još dva,tri ne volim raditi…odmah pomislim koliko je to kalorija…i smrkne mi se…ali drugo obožavam…[smiley]
a sarmu?
(mogao bih se daviti u njoj)
ajde Šangajac ,
jedan recept za sarmu sutra mojoj ženi (koja kuha kao za oboljele od hepatitisa C i bez soli i bez papra)[pray]
Kako Febo care sarmu pripremit bez soli??? Pa kiseli kupus ne bi bio kiseli kupus da nije dobro posoljen još kad je stavljen da se kiseli. Ako ga dobro utopiš ili opereš već to nije to…Ma kad si ti u pitanju probat će mo…Je li Febo da ti mene ne pališ aaa..:?[undecid]
BAKICAAA: ” Šangajac,kolače osim palačinki i još dva,tri ne volim raditi…odmah pomislim koliko je to kalorija…i smrkne mi se…ali drugo obožavam…[smiley] ” a sarmu? (mogao bih se daviti u njoj)
Pa,evo imam lonac sarme na balkonu…ha,ha,…zelje sama kiselim….domaće od moje mame…[wink]
daj ti jedan svoj recept za sarmu ,ja recimo u smjesu stavljam i jednu čajnu žličicu ljute paprike ali moja žena neće čut za to a sutra ona kuha.
febo: ” BAKICAAA: ” Šangajac,kolače osim palačinki i još dva,tri ne volim raditi…odmah pomislim koliko je to kalorija…i smrkne mi se…ali drugo obožavam…[smiley] ” a sarmu? (mogao bih se daviti u njoj) ” Pa,evo imam lonac sarme na balkonu…ha,ha,…zelje sama kiselim….domaće od moje mame…[wink]
za kiselit zelje najbolja je knjiga Najveće svjetske financijske krize Ch.Kindlebergera a nije ni loša
ova Tehnička anliza financijskih tržišta.[thumbsup]