Kulinarski kutak

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Kulinarski kutak

E,što bih dala da sam vam se mogla pridružit…kako si nam to lijepo opisao Šangajac…gotovo se mogu osjetiti mirisi jela i toplina ognjišta…a i prijateljska ugoda vašeg društva…eee…Šangajac [kiss]


White,radije odi u restoran…nećeš ni suđe morati prati…ako si umorna,daj mužu da kuha…bit će bolje nego ohlađeno iz restorana…[wink]

Ma nisam imala ništa jestivo u kući, a ne ide mi se u restoran. Šta se suđa tiče pere perilica, a muž …. na žalost moj ne zna ni čaj skuhat.

white
a muž …. na žalost moj ne zna ni čaj skuhat.

Pokaži ti njemu kako ti kuha i opisuje Šangajac…odmah će dobiti volju…

[wink]

BAKICAAA:

White,radije odi u restoran…nećeš ni suđe morati prati…ako si umorna,daj mužu da kuha…bit će bolje nego ohlađeno iz restorana…[wink]

Ma nisam imala ništa jestivo u kući, a ne ide mi se u restoran. Šta se suđa tiče pere perilica, a muž …. na žalost moj ne zna ni čaj skuhat.


Ipak ima pravih muskaraca,pozdravi muza[thumbsup]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Ajde,ajde Zgubi kladim se da ti znaš napraviti pašta šutu lijevom rukom…[proud]

Bakice koji bakalar te zanima?

– bakalar na livornski
– zapeceni bakalar
– bakalar na trentinski
– bakalar na vicentinski
– peceni bakalar s komoracima
– bakalar s kestenima i rajcicom
– bakalar s pireom od celerova korijena
– hladni bakalar u pikantnom umaku
– pirjani bakalar na kalabreski
– bakalar na bijelo
– bakalar na brudet
– bakalar na mornarski
– bakalar na portugalski
– bakalar s krumpirima
– bakalar s mlijekom
– bakalar u pecnici
– bakalar u umaku od rajcice i luka

ili mozda bakalar iz velog mista? [proud]

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Rokoch,svi receptići obećavaju…ajde neka bude za početak po tvom izboru…[smiley]


white: ” Imate kakav prijedlog za dobar restoran koji vrši dostavu na području ZG? ” White,radije odi u restoran…nećeš ni suđe morati prati…ako si umorna,daj mužu da kuha…bit će bolje nego ohlađeno iz restorana…[wink]

Kasno vidio. Još jedan dobar roštilj u Zagrebu – “Marinero”, niz Horvaćansku, na Prečkome.

Bakicaaa, moraš nam se pridružiti čim prije u Splitu


Bakicaaa, moraš nam se pridružiti čim prije u Splitu

Ma i ja se veselim,nažalost danas se zvijezde nisu posložile…[smiley]

Šangajac zašto si nervozan? Ipak se na ovoj virtualnoj zajednici uključuju i novi članovi, sve skupa pričamo dosta ležerno, počeli smo se i družiti i to dosta kvalitetno, a pogledaj samo i broj “gostiju” – čini mi se da smo mnogima interesantni!!! A što se tiče trgovine…. (mislim da su zadnje rečenice na nju usmjerene) kaj bu – bu.


brentos: ” Bakicaaa, moraš nam se pridružiti čim prije u Splitu ” Ma i ja se veselim,nažalost danas se zvijezde nisu posložile…[smiley]

Bio sam na tvome otoku prošlo ljeto, prvi put. I morao sam priznati da je veći od moga, a skoro i da je ljepši.
A što se tiče danas, ne samo zvijezde, nego ni Sunce, nisam ga vidio cijeli dan.

New Report

Close