Kulinarski kutak

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Kulinarski kutak

Aha, pardon vijesti na htv 1

Brentos,mozda si u pravu ,al ipak krompiri i ona zivotinja…Bilo bi dosta[proud]Ne znam sto rec,osim DOBAR TEK

Ako me nema ,znaci da nisam tu.


Brentos,mozda si u pravu ,al ipak krompiri i ona zivotinja…Bilo bi dosta[proud]Ne znam sto rec,osim DOBAR TEK

Dobro, da ne idem u detalje bilo je i mlade kapulice i ostalih priloga.Ma zapravo moraš doći u goste zajedno s Posejdonom i degustirati


NK Trnju svaka čast…dečki znaju mora se priznati…

Kod trovaca sam bio jedanput. Bilo je jedan ujutro i nas par deckiju je krenulo nesto pojesti nakon crnog vina…

Sjeli smo se kod trovaca i dok smo cekali ćevape čovjek nam nosi kajmak i bas je u moju porciju kajmaka zario palac… kad mi je dodao zdjelicu s kajmakom, tip je ni pet ni šest, polizao kajmak sa palca i otisao dalje okretat cevape

to ti je pravi rostilj

Pa ne zove se uzalud “trovač”
[smiley] Al prednost mu je i to… kaj radi cijelu noc…pa se moze ono nocno, nakon cuge navalit… nema slađe…

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8


Bome,divota…a ovo sa iznutricama i crijevima prvi put vidim…al sigurno je dobro…ne sumnjam[thumbsup]

a znaci to je to!!!!

kontam si sto se to vrti pored plahe zivotinjice…kad eto…

[url="http://www.neuralab.net"][color=black][/color]Neuralab - Artificial intelligence and web development[center][/center][/url]

Posejdone smješkam se već dva dana i dvije noći sve se nadajući tom tajnovitom receptu….obiteljskoj tajni spremanja bakalara…evo danas kupih jedan…može li taj receptić…..[smiley][smiley]

tko voli Bosansku kuhinju (ne samo burek,pite i čevape po originalnom receptu) onda preporučujem
Bistro Zofra
1.gardijske brigade
Borovje[thumbsup]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

…pardon,mislim da se zove Sofra.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 


Posejdone smješkam se već dva dana i dvije noći sve se nadajući tom tajnovitom receptu….obiteljskoj tajni spremanja bakalara…evo danas kupih jedan…može li taj receptić…..[smiley][smiley]

Bakice, što se tiče moje recepture za bakalar… Moram priznati nisam stavljao med u bakalar, ali ću svakako probati. Zvuči mi dobro.

Moj recept se razlikuje u pripremi krumpira. On se, prema mojoj resepturi, gnječi tako da se na kraju dobije gusta smjesa. Naravno, osjete se komadi krumpira i komadi bakalara, ali je sve skupa jedan kompaktna cjelina.

Meni je takav bakalar puno bolji.

La vita e bella!

Hvala to Bože,napokon si uslišio moje molbe…,al opet si nešto škrt u odavanju tajni…bit će da treba još smiješka…hm..ili još šaputanja…[proud]

brentos@

kolega gdje se nalazi taj restaurant?

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Obzirom da su neki već gladni…vrijeme je ručku…evo prijedloga…Kineski restoran na Terazijama u Beogradu…[wink]

New Report

Close