Brentos,mozda si u pravu ,al ipak krompiri i ona zivotinja…Bilo bi dosta[proud]Ne znam sto rec,osim DOBAR TEK
Brentos,mozda si u pravu ,al ipak krompiri i ona zivotinja…Bilo bi dosta[proud]Ne znam sto rec,osim DOBAR TEK
Dobro, da ne idem u detalje bilo je i mlade kapulice i ostalih priloga.Ma zapravo moraš doći u goste zajedno s Posejdonom i degustirati
NK Trnju svaka čast…dečki znaju mora se priznati…
Kod trovaca sam bio jedanput. Bilo je jedan ujutro i nas par deckiju je krenulo nesto pojesti nakon crnog vina…
Sjeli smo se kod trovaca i dok smo cekali ćevape čovjek nam nosi kajmak i bas je u moju porciju kajmaka zario palac… kad mi je dodao zdjelicu s kajmakom, tip je ni pet ni šest, polizao kajmak sa palca i otisao dalje okretat cevape
to ti je pravi rostilj
Pa ne zove se uzalud “trovač”
[smiley] Al prednost mu je i to… kaj radi cijelu noc…pa se moze ono nocno, nakon cuge navalit… nema slađe…
Bome,divota…a ovo sa iznutricama i crijevima prvi put vidim…al sigurno je dobro…ne sumnjam[thumbsup]
a znaci to je to!!!!
kontam si sto se to vrti pored plahe zivotinjice…kad eto…
Posejdone smješkam se već dva dana i dvije noći sve se nadajući tom tajnovitom receptu….obiteljskoj tajni spremanja bakalara…evo danas kupih jedan…može li taj receptić…..[smiley][smiley]
tko voli Bosansku kuhinju (ne samo burek,pite i čevape po originalnom receptu) onda preporučujem
Bistro Zofra
1.gardijske brigade
Borovje[thumbsup]
Posejdone smješkam se već dva dana i dvije noći sve se nadajući tom tajnovitom receptu….obiteljskoj tajni spremanja bakalara…evo danas kupih jedan…može li taj receptić…..[smiley][smiley]
Bakice, što se tiče moje recepture za bakalar… Moram priznati nisam stavljao med u bakalar, ali ću svakako probati. Zvuči mi dobro.
Moj recept se razlikuje u pripremi krumpira. On se, prema mojoj resepturi, gnječi tako da se na kraju dobije gusta smjesa. Naravno, osjete se komadi krumpira i komadi bakalara, ali je sve skupa jedan kompaktna cjelina.
Meni je takav bakalar puno bolji.
Hvala to Bože,napokon si uslišio moje molbe…,al opet si nešto škrt u odavanju tajni…bit će da treba još smiješka…hm..ili još šaputanja…[proud]
brentos@
kolega gdje se nalazi taj restaurant?