Kulinarski kutak

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Kulinarski kutak


iza borongaja prema trnavi kad se ide. najbolje ti je ici po slavonskoj prema istoku i onda skrenes lijevo u m.cavica…prodjes ledo, prodjes tekstil promet, i prodjes konzumovo mega skladiste, kad dojes do nekog polumostica moci ces ici samo lijevo ili desno i ti odes desno…nakon jedno 100 m voznje vidjet ces konzum, preko puta ti je čingać

Skreneš u m.čavića..najprije prođeš dalekovod, onda ledo…mislim da ću u petak tamo ručati.


brentos: ” Ovdje smo danas bili i ovo ručali (trajalo do malo prije) ” Akme koja lijepa kamena kućica…ako me moj vid ne vara ovo bi trebao biti janjac,al otkud janjac u ovo doba…a što je ovo pored njega…[shocked]

Na mom terenu, kad se potrudiš, svašta nađeš, pa i janjca od 7,5 kg početkom prosinca. Bio je odličan.. ovo ti je vitalac – brački specijalitet, iznutrica pečena na ražnju do cca 3/4, dobro zbijeno, onda se omota maramicom, od tog istog mališana i (normalno vrlo pomno očišćenim) crijevima. Peče se dok ovaj vanjski sloj ne postane rumen i hrskav, mljac. Sve se zalijeva bolskim plavcem, a onaj tko vozi čeka u drugoj kućici.

Blentos tvoja slika pecene zivotinje,osvaja nagradu. To je do sad bio Bin Ladenov rođak,poznatiji kao Arap.Blentos ,samo tako ljudino.BRAVO DECKO[thumbsup]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Zaboravio sam, ono iza su zimski brdski krumpiri pod pekom.

Bome,divota…a ovo sa iznutricama i crijevima prvi put vidim…al sigurno je dobro…ne sumnjam[thumbsup]


Zaboravio sam, ono iza su zimski brdski krumpiri pod pekom.

Ajd,još to malo objasni,molim te…
[huh]

Bakice,ne petjeruj.Zelis li da se ubijem,krumpiri,peka[thumbsup]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.


Bakice,ne petjeruj.Zelis li da se ubijem,krumpiri,peka[thumbsup]

Ma,Zgubi razumijem da su krumpiri i peka,al kakvi su to “zimski brdski krumpiri”
[shocked]

Vidis ,to neznam[sad] Ko i svaki[proud] Ovo sa iznutricama,bi radoooo preskocio[proud]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.


brentos: ” Zaboravio sam, ono iza su zimski brdski krumpiri pod pekom. ” Ajd,još to malo objasni,molim te… [huh]

Zimski – jer je zima (4 iznad 0),
brdski – jer smo bili na brdu, blizu onog Posejdonovog borića s početka teme “fotografija”,
pod pekom – majka jednostavnost: srednje mali krumpir rasječen napola, ploška okrenuta gore, maaalo zvzd-r-a ulja, malo soli, dvije grančice ruzmarina, nekoliko komadića pršuta, može i pancete i cca sat i kvarat i to je to. Da zaboravio sam, krumpiri su jutros iskopani.


Vidis ,to neznam[sad] Ko i svaki[proud] Ovo sa iznutricama,bi radoooo preskocio[proud]

Zgubi i ja sam tako govorio dok nisam probao.

Ah,znala sam da iza toga ima neka priča…koja ljepota,miriščići…topla vatra,žeravica pa krumpirići,zimski,brdski jutros iskopani…ah,divota

New Report

Close