Evo ga na…nije šiš, al ce posluziti
Je sis iz cingaca svaka cast…
Al cevapi kod “trovaca” na drvenom ugljenu s kajmakom, to mi je najjace…
Al rostilj u Zvoncu (Vrbik) ili NK Trnje isto špica…
Joooj kud ste sad poceli… ogladnio sam sad… grrrrrrrrrrr
NK Trnju svaka čast…dečki znaju mora se priznati…
Kod trovaca sam bio jedanput. Bilo je jedan ujutro i nas par deckiju je krenulo nesto pojesti nakon crnog vina…
Sjeli smo se kod trovaca i dok smo cekali ćevape čovjek nam nosi kajmak i bas je u moju porciju kajmaka zario palac… kad mi je dodao zdjelicu s kajmakom, tip je ni pet ni šest, polizao kajmak sa palca i otisao dalje okretat cevape
to ti je pravi rostilj
Podržavam trottera za “zvonce”,ja se osobno rado sjećam punjene pljeskavice u “starom kotaču”.
A gdje je taj “čingać”??
iza borongaja prema trnavi kad se ide. najbolje ti je ici po slavonskoj prema istoku i onda skrenes lijevo u m.cavica…prodjes ledo, prodjes tekstil promet, i prodjes konzumovo mega skladiste, kad dojes do nekog polumostica moci ces ici samo lijevo ili desno i ti odes desno…nakon jedno 100 m voznje vidjet ces konzum, preko puta ti je čingać
Konac!
Dao si mi ideju kamo da odem danas na ručak sa poslovnim partnerima. [thumbsup]
Na jednoj od fotografija imate i broj telefona.
Što da vam kažem ljudi nego: Dobar tek!!!
[smiley][thumbsup]
Posejdone, evo nešto iz tvog kraja, ako voliš da ručak duže traje
O, fina je to beštija!
Prvo bih od toga napravio dobru juhu (uz dodatak neke ribe, recimo: trlja, pirka, bukva i omanje škarpine)
Zatim bih pristupio čiščenju grancigule i to bi neko vrijeme trajalo.
Posebno bih skuhao manistru i u to stavio očišćenog raka zajedno sa ostalim začinima i dodacima.
Ako bih uz to dodao i pokal crnog vina, pola Olimpa bi mi došlo na gozbu. [wink]
Ovdje smo danas bili i ovo ručali (trajalo do malo prije)
Akme koja lijepa kamena kućica…ako me moj vid ne vara ovo bi trebao biti janjac,al otkud janjac u ovo doba…a što je ovo pored njega…[shocked]