Kulinarski kutak

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Kulinarski kutak


Evo malo kulinarskih sličica sa današnjeg ručka….[smiley]

Priznaj da dok si danas ručavala si misla na NAS!!!!
[thumbsup][proud][wink][smiley][smiley][wink][thumbsup][proud]

La vita e bella!

A BAKICEEE,,,lipo se hranimo
blitva,brbavice,kunjke,bobići,pečeni škampi,pic i ovaj šta se raspa pa ga ne mogu pripoznat
pa vidim i škampi na Pariški za vozača pretpostavljam
torta od ananasa za moj ukus malo previše šlaga

sve u svemu[thumbsup]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.


BAKICAAA: ” Evo malo kulinarskih sličica sa današnjeg ručka….[smiley] ” Priznaj da dok si danas ručavala si misla na NAS!!!! [thumbsup][proud][wink][smiley][smiley][wink][thumbsup][proud]

Pa,naravno…jako…[smiley][smiley][smiley]

Posejdon:

BAKICAAA: ” Evo malo kulinarskih sličica sa današnjeg ručka….[smiley] ” Priznaj da dok si danas ručavala si misla na NAS!!!! [thumbsup][proud][wink][smiley][smiley][wink][thumbsup][proud]

Pa,naravno…jako…[smiley][smiley][smiley]

Bakicaa sve 5 ali slabo začinjeno……….

mark1
Bakicaa sve 5 ali slabo začinjeno……
Pusti,ionako nakon ovoga od sutra na strogu dijetu…[sad]


mark1
Bakicaa sve 5 ali slabo začinjeno……
Pusti,ionako nakon ovoga od sutra na strogu dijetu…[sad]

Ma koja dijeta,neke ribetine i lagani kolac.Ja se popodne najeo kobasica,kupusa i krempita…ubili se u nekoj birtiji. Morat cemo mi svi zajedno okrenut SVINJU[thumbsup]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Kako vidimo da ti teško dolaziš do Zagreba,izgleda da ćemo ga okrenuti kod tebe…[thumbsup]


Kako vidimo da ti teško dolaziš do Zagreba,izgleda da ćemo ga okrenuti kod tebe…[thumbsup]

TOO mozzeee,sto se tice Zagreba,posle nove ja i Mmstanic dolazimo pa makar popili samo kavicu.

Ako me nema ,znaci da nisam tu.


ima li ko dobar recept za kiseli kupus i suvo meso?

Za Čarugu

Lički bakalar
U veći lonac na dno staviti red kiselog kupusa. Zatim se na to stavi red suhih rebrica i red oguljenog krumpira. Opet red kupusa pa red rebrica pa red krumpira (umjesto rebara može se staviti i red suhih kobasica). Nadolije se vode i dodaju začini po želji (papar, lovorov list).
Uzeti jedan poveći , suhi bakalar i njime potpaliti vatru pod loncem.

Igra se magarad; bit će kiše!

Uzeti jedan poveći , suhi bakalar i njime potpaliti vatru pod loncem.

Domaćica,jel ovo ti ozbiljno sa bakalarom….[shocked]


Uzeti jedan poveći , suhi bakalar i njime potpaliti vatru pod loncem. Domaćica,jel ovo ti ozbiljno sa bakalarom….[shocked]

Bakicaaa, mislim da domaćica izaziva… brzo je Badnjak. Daj bakalar na mornarski[smiley]

Bakicaaa, mislim da domaćica izaziva… brzo je Badnjak. Daj bakalar na mornarski

Evo,sutra ću izvući receptiće koje imam za bakalar…a molim i ostale da se spreme da iznesu svoje tajne…[proud]

New Report

Close