Ajmo malo matematike.
Ukupni dug KSST je 95 mil. kn. Usvajanjem PSN i otpisom 70% dug bi iznosio 28,5 mil. kn. Uzmimo hipotetski da netko dionicu vrednuje recimo 650 kn. Tada bi cijeli KSST vrijedio 72 mil. kn i uz novi iznos duga to bi bilo 100 mil. kn. Vi izračunajte vrijednost zemljišta i onda od toga oduzmite tih 100 mil. kn.
kako bi matematički objasnili uzlet ove dionice na gotovo 5000 kn, ja taj rezultat ne mogu nikako dobiti[emo_zacudjen]
Obustava trgovanja….NIJE FER!!!!!
Ja nikako ne kuzim sto prolaz ili pad PSN mjenja na stvari osim da li kupovati u stecajnom postupku ili ovrsnom.
Samo se ti tješi lopina.
Skužili ljudi da se rade velike manipulacije pa obustavili.
Nego reci mi kada se i dovrši i prođe psn misliš da će cijena još rasti?
A zašto?
Jedino ako se bude išlo u prodaju a u prodaji je već 5 godina i nikako da se proda.
A zašto je recimo vladi važniji ksst od imzv?
Koliko vremena misliš da bi moglo proći do konačne prodaje da se krene već danas?
6-10 mjeseci min.
Uz ovakvu adninistraciju + još ix neriješenih privatizavija misliš da im je ovo prioritet?
I da koliko ćeš izgubiti što ti je kapital zarobljen unutra.
Budući da je izborna godina a i izlazimo i službeno iz recesije propuštaš bull bezveze.
Imaš dionica na lopate koje valjaju a ti se uvik uhvatiš nekih egzotičnih.
I koliko vidim prodao si snho? a zašto pa ta dionica će tek početi rasti.
Ništa ja tebe više ne razumjem.
O ćemu vi.Ćekamo zapisnik o PSN.Pa ovu odluku ćekamo gotovo godinu dana.
Ipak odluka HANFe o blokadi ukazuje da to bitno određuje cijenu.
Kocka je baćena,ja sam u igri.
U očekivanju meda i mlijeka srdačno vas pozdravljam!!!!!
Kad sam uletio neki dan tik po objavi novog plana sa 100komada do 416, bilo mi je tako krivo što sam krivo procjenio situaciju i uvalio sve odma po 450-515.
Ali kako sad stvari stoje…..bolje išta nego veliko NIŠTA.
Trgovanje se nastavlja u 15,15