KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Opet moramo ponavljat gradivo…7000 kn je bila cijena koju je hfp trazio na natjecaju za prodaju staklenika ..ne nominala..ne trzisna cijena…Nova najavljena prodaja od strane duudi-a jos nije dosla na red…

Pozdrav

svi smo mi Crobex

PSN je zamišljena kad pravna osoba tj. firma ima dugovanja veća od imovine ili joj je ista umanjena zbog okolnosti na koje nisu mogli utjecati a samo poslovanje se može nastaviti ako im se dugovi prolongiraju ili jednim dijelom otpišu jer niti u kom scenariju nisu naplativi. Dakle firma ima budućnost u svom osnovnom poslovanju ali trebaju pomoć da tako kažem “da isplivaju” ili “da ne potonu”.
Kod KSST to nije slučaj njihova imovina je po svim pokazateljima veća najmanje 2 PUTA od dugova .Dugove ne mogu vratiti iz poslovanja da im vjertovnici otpišu 90% dugova jer stalno rade s dubicima.Dakle oni se mogu dogovarati o PST ali to mora proći sudsku instancu koje je neptemostiva jer ne može biti nikakvog otpisa ZBOG VRIJEDNE IMOVINE.
Rješenje je prodaja imovine po lokacijama …..jer zašto bi netko ko želi preuzeti staklenike na LOK: Knežine treba kupovati 300.400 tisuća M2 građ. zemljišta ili obrnuto.
Ko muti i zašto ne znam ….. ali štetu radi svima …..osim odabranim

DAJ PET !!!

Tocno kolega ali ako spustite nominalu na 1000 kn…dugove vam nitko ne oprosti ili oprosti tek toliko da drzite glavu iznad vode u kojoj su pirane… Dug vam dodje u vrijednost imovine I onda se pojavi “spasitelj” koji ponudi da ce kupit tvrtku za 1000 kn po dionici . Istu onu za koju je prije koju godinu trebao dat 7000 kn… I sto je najgore…svi bi bili time sretni.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Kolega ode se ne radi o knjigovidstvenim gubicima nego o stvarnim dugovima tako da spuštanje nominale neće riješiti dugove …… KSST treba oglasiti prodaju po lokacijama za sve istovremeno i od dobivenog isplatiti dugove a ostatak isplatiti dioničarima i to je cila priča

Određivanje nove nominale ima smisla jedino ako će dugove pretvarati u TK izdavanjem novih dionica ….ali je i to glupo jer firma opet ide u privatizaciju tj.prodaju ……i opet će biti zašto bi netko ko želi graditi na Resniku treba kupovati ostala zemljišta
Zemljišta su na 4 likacije i svaka ima različitu namjenu
Kako to ne razumiju nije mi jasno

DAJ PET !!!

Isto kao sto vama nije jasno da se nominala spusta za akumulirane gubitke od cca 160 mil kuna…ne za dugove. Dugove od 100 mil kuna cemo mi vlasnici vratit prodajom imovine ili ce nam je ti kojima smo duzni prodat .
Zaboravite da cete vi kao dionicar od oste ista dobit.
Akumulirani gubici i dugovi su nam taman toliki da nas vrlo lako posalju u stecaj ili kupe za koju tisucu kuna…Kako odluci cerp…

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Ja sam ovu igricu isprobavao na hrdh i to je bio djeciji vrtic. Ksst ima sve predislozicije da mnogima postane fakultet

Ja sam mislio da ovim pozivom za str. partnera nekom pogoduje ….. a pošto se očito niko nije javija i ta teorija je pala u vodu.
Po meni jedini način da se riješe dugovi je pretvaranje dugova u TK i dakako nova nominala Mali dioničari bi popušili puno a većinski manje jer je ujedno i većinski vlasnik i najveći vjerovnik………..
Inače nominala se odrerdila prije 10 godina i iskazivala je vrijednost firme u nekretninima a prenamjena zemljišta u građevinsko je obavljena prije 2 godine ….tako da ta nominala i nije aktualna kao izkaz vrijednosti firme danas

Jedino pravedano,logičano bilo bi kako sam naveo prodaja po lokacijama

A hoće li i kako će biti viditi ćemo

DAJ PET !!!

Ja mirno spavam.Pismo iz Houstona putuje najmanje 8 dana tako ako je NASA poslala ponudu da se javlja kao strateski partner ajmo pocekat jos makar do ponediljka,a ne ovako donosit ishitrene odluke.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

sad je i službeno….
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/3weqbg2Utdi5jxJhJBw48g==.pdf

Ignore: KressoM, delux

Totalno iznenađenje, a baš sam mislio da će ih uzeti ZL i da će u trenucima odmora njihov kadar lagano sijati povrće

Sta reci
koju posluku porati

staklenici nece tako brzo zavrtit se opet

nece ponoviti poziv. znači sad opet grebanje po dnu par mjeseci?

New Report

Close