Podsjećam: Danas 30.10. je zadnji rok za predaju ponude za strateskog partnera, a 15.11. za obvezujuću ponudu.
Evo i ja sam vam se prikljucia od danas ovdi, prvo po 630 pa sad još 16 punata po 600 .. ovo je po meni sjajna cijena za ulaz nama koji nismo pratili ovakve dionice do sad [emo_palacg]
Dionica je u tjedan dana narasla duplo. Mnogima to nije dosta.
Što reći?
A slušajte kolega, ne znan koliko ste u ovome ali ovo je duplo koliko čitan forum samo na cijenu koja je dugo grebala po dnu .. povratak na smišnih 280 je naivno očekivati ,istina je da nekima nikad nije dovoljno ali isto tako je i glupo prodavati nešto prije mogućeg skoka zar ne ?
Pogledajte malo bolje što piše u današnjem članku u Sl Dalmaciji.. Partner se traži zbog ulaganja u daljnu proizvodnju i komunalnu infrastrukturu radi širenja proizvodnje, jer imaju sve više vrsta povrća a ne samo “salatu i pome”.. Sve većinom izvoze i naplate od 70-80% proizvoda odma.. Štetu nastalu od pijavice saniraju od vlastitih sredstava.. Radit će se i na zapošljavanju novih ljudi u tom sektoru.. Znači ne radi se o nikakvom partneru koji će to srušit i gradit marinu, turističke objekte, hotelime, apartmane i slično.. Najveći otkupljivač svih njihovih proizvida je PIK Vinkovci, svi znamo ko je tu gazda.. Znači nemojmo se iznenadit ako to Toda uzme, i naravno da su svima poznati njegovi dealovi sa državom.. Taj ne pretplati ništa..
E da su ove ufatili …..bili bi prvi susjedi staklenika tj. svu proizvodnju bi njima prodali
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/140131/Default.aspx
Ta spika za staklenike odnosi se samo za Knežine ono pravo nisu ni spominjali
Slažem se da je Toda prvi pick ….ali bude ih još sigurno
Trazi se produzenje roka za okoncanje psn za 60 dana zbog promjene plana i financijskog restrukturiranja…www.fina.hr
Nesluzbeno…javio se jedan strateski partner..Ponavljan nesluzbeno i nemojte zbog tog kupovat ili prodavat dionice.
Pozdrav
Evo članka iz današnje Slobodne!
http://staklenici.hr/index.php/novosti/33-vijesti-iz-tiska-sd-30-10-2014
@ Lucijan
opet ja….ugl to i jest bit to zemljiste je itekako vrijedno ali nista vise/manje od onog koje je vrijedilo prije 5 dana. Ponavljam da nije bilo objektivnog povoda i nema ga ovoj cijeni, po meni sa ili bez spekulacija 🙂
Stand aside, kid, watch and learn!
Tržište je najzahtjevniji učitelj, prvo te navede na pogrešku, a onda pouči.
Uvik isto pisma …ka da smo u 80-setima prošlog stoljeća
Ne znam bil se smija ili plaka …”imamo naplatu od 70-80% što je za ova vrimena super” ….Kako netko može dopivat plaću za ovakvo pisanje….@playboy je za njih car
Pred kraj članka navedeno je kako uskoro planiraju sazvati skupštinu radi dogovora oko smanjenja TK-a kako bi se pokrili zadržani gubitci. Dakle, prema ovome, nova će nominala biti cca 1100kn (kako je netko već izračunao). Indikativno? Hoće li ova nominala biti i cijena dokapa? Špekulacija 🙂
Razvlace ali i rade….Ok..Nesto tako je za sad jos uvjek prihvatljivo..Neka smanje nominalu za akumulirane gubitke na 1000 – 1200 kn i strateski udje po toj cijeni..Svi zadovoljni..Nije nitko nista pretplatio a s obzirom na okolnosti dobro bi i prosli.
Pozdrav
Kod KSST temeljni kapital je stvarna vrijednost ili bolje reći najniža tržišna vrijednost tvrtke izražena u nekretninama tj. najmanja realna vrijednost …..a akumulirani gubici su knjgovodstvena stavka koja proizlazi iz tvojih prihoda i obveza……. Po PSN KSST imaju stvarna dugovanja ili fin. obveze od 105 mil kuna
Prema tome bi valjda trebalo od temeljnog kapitala koji je stvaran oduzeti dug koji stvaran pa bi dobili novu nominalu od 1 600 kuna