KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidjet ćemo,ne znamo točno kako će biti ali toliko je zračna luka platila,vjerojatno na pola je rješenje dakle 2000,to bi ispalo m2 po 500 kn,a meni se to čini povoljno.Vidli bumo..🍸

Zl je platila oko 3500-4000 kn.

To sam prvo i rekao,samo govorim da ne bi bilo razumno ispod 2000 po mom mišljenju s obzirom na plaćeno.50% skonta za komplet je vishe nego velikodušno,i previše…možda 30?

Šta je ovo danas nitko ništa ne komentira?![emo_smijesak]

A BALVANA!!! :) :) :)

@BearG
Digitron je u rukama :-).. Neki ljudi i kolege forumaši potenciraju da će Toda nastavit i proširit sadnju poma u staklenicima.. Poznati su njegovi dealovi s državom, znamo da ništa taj nije pretplatio.. Zato oprez i ovdje.. Nije nagovor na ništa, imam koji komad KSST, ništa značajno

Hmm, zadnji ovakav rast izlazili smo od 3-5.000Kn, pa sad ne bih govorio dali je 700 ili 1000 skupo.
Tada sam Upravi savjetovao stock split dionice da se ublaži pad jer je kvazi ulagacima ova dionica “skupa” (kao jamnica i ostale priče).

Bitno je ovo – do 1000 na asku ima samo 420 dionica – to je ukupno manje nego cijeli jučerasnji promet!
Teoretski danas smo već na 1000 ako se ovaj trend nastavi.
A nakon toga je tek pjesma do 2000:
45 x1.050,00
10x 1.079,79
16x 1.350,00
16 x1.388,88
15x 1.456,56
20 x1.550,00
22 x1.866,66
10 x1.937,37
28 x2.000,00

Barem se nešto pokreće na ovoj našoj burzi!

Ne budi nula od čovjeka. Budi sedam nula!

@ BearG

Ne komentira. Ljudi gledaju RIVP, ARNT, RIZO, LPLH, Varteks … i čekaju čuda. A čudo je na KSST.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Bome ja ovdi ne vidim nikakvo čudo….meni je ovo i više nego normalno…a tek je srijeda[emo_smijesak]

Al da je prava uživancija gledati jest..[emo_palacg]

Pozdrav svima,

evo iako sam novi na forumu zapravo pratim ovaj ksst forum par mjeseci ako ne i godinu. Nevjerojatna je igra s kojom se pojedini članovi ističu “provjerenim informacijama” dojavama i slično, a zapravo prosjek kupovine gledajući burzu svakodnevno je 1, 1, 1, 2, 3, 1, itd dionice, ponekad i 10x po jedna dionica čime se ispuni ekran trenutne trgovine.

Očigledno i provjereno je da je dionica atraktivna ali objektivno prije par dana sam je kupio po 290 pa je narasla do 600, ja sam prodao na 580, pa opet zaron do 450 ako ne i 410 pa uzlet do nevjerojatnih 660, a od svega najnevjerojatnije da odtada do danas nijedan suvisli članak dokument ili činjenica od staklenika NISU OBJAVLJENI.

Moje pitanje glasi je li ovo gatanje ili “pametno ulaganje u budućnost”, ako je ovo potonje molim činjenice za i protiv. Pozdrav i hvala.

Ovaj tekst nije nagovor na ništa što se tiče burze.

Viđeni su ljudi u crnom!!!!!

Svi dokumenti su vam kolega objavleni i nalaze se na stranicama zse kao i na sluzbenim stranicama staklenika..Takoder je sam natjecaj za strateskim partnerom objavljen na stranicama ministarstva poljoprivrede RH.
Hoce li se netko javit..hoce li bit dokapa..kupovine..po kojoj cjeni…to je svakom na volju da procjeni i na osnovu toga kupuje ili prodaje…kad bi se unaprijed znalo…svi bi se ovim bavili .
A sto se tice broja kupljenih/prodanih..Niste dobro pratili…Kupovalo se uglavnom u paketima od po vise desetaka dionica a uglavnom je prodaja bila sitna .

Pozdrav

svi smo mi Crobex

@ g. Lucijan

moje pracenje je dovoljno dobro da vidim da netko po dvadeset puta kupi po 1 dionicu sto govori samo za sebe.

Što se tiče trgovine ona jest ostavljena svakom na volju i zato i jesmo na burzi, ali driblanje cijene samo zbog cijene i ostvarenja nekakvog prometa bez konkretnih poslovnih rezultata, prodaje/najma zemljišta, izvoza poljoprivrednih proizvoda, restrukturiranja tvrtke su samo navlačenje na kupovinu koja u ovom trenutku po mom mišljenju je plod nekoliko sitnih dioničara koji bi htjeli brže bolje nešto zaraditi posebice po cijenama 650-700kn.

Viđeni su ljudi u crnom!!!!!

Kolega ovo je zse..:tu rezultati poslovanja nisu bitni…da jesu ova bi se burza mogla zatvorit.
Kad je hfp objavio natjecaj za prodaju prije par godina pocetna je cijena bila 7000 kn !!!???…zar mislite da je to bilo zbog poslovanja…izvoza..?

Pozdrav

svi smo mi Crobex

New Report

Close