Postoji izračun za Resnik od legendarnog forumaša na ovoj dionici.
Za ludu nam izračuni, na cijeni od 300 kuna je neki ratni profiter iz minhenske bojne ponudio preuzimanje po toj cijeni, i tako to ide kod nas.
Tko je iskoristio ovaj rast i istovario se nekidan na 600, napravio je dobar posao, ostalima je vjerojatno razočarenje.
Samo se ti tješi…gledaj semafor i danas i sutra i prekosutra..
Sve će tamo lijepo pisati..[emo_smijesak]
Ajde molim te ako imas ista dionica stavi nalog na 550 da ti ja to uredno platim pa da gledam tvoje kukanje za dva dana kako si prodao prije vremena.
Ako se ovo odnosilo na mene ja ti eventualno mogu stavit nalog na 1050 ispod toga ne….za sada..
Ako se ovo odnosilo na mene ja ti eventualno mogu stavit nalog na 1050 ispod toga ne….za sada..
ja isto ,ako postavi nalog na bidu 1050 kn , i ja ću mu prodati 40-50 komada.
na ovom trenutku.
Za ludu nam izračuni, na cijeni od 300 kuna je neki ratni profiter iz minhenske bojne ponudio preuzimanje po toj cijeni, i tako to ide kod nas.
Tko je iskoristio ovaj rast i istovario se nekidan na 600, napravio je dobar posao, ostalima je vjerojatno razočarenje.
[/quote]Žao mi je… Zračna Luka je plativši 999 kn za m2 platila 4000 kn po dionici,to je zbilja..ergo nikakvih 300 budimo ipak malo realniquote]
Dobro istina, ali 4000 neće proći…..vidimo se u četvrtak/petak na 1000+
Mislio sam na ingromana
[/quote]Žao mi je… Zračna Luka je plativši 999 kn za m2 platila 4000 kn po dionici,to je zbilja..ergo nikakvih 300 budimo ipak malo realniquote]
[/quote]
[/quote]
3500-4000 kn je realna cjena za dionicu.
Ja se nebih itao…ali ovdje yek slijedi ono pravo…a sad do koliko bumo vidili..
oni koji su upuceniji u materiju znaju o cemu govorim.
pustimo trziste da odredi cijenu do cetvrtka I petka a onda cekamo 14.11 I finale ove price.
ja sam I danas dokupio..
jesam li pogodio ili ne vidjet cemo.
ja ovdje vidim trenutno najvecu priliku za zaradu na zse u vrlo kratkom roku…stoga po meni najzanimljiviji ticker na zse..