KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Meni jedna stvar nije jasna. Ovdje je trebala biti NATO baza,pa onda luka za kruzere pa hoteli,pa apartmani pa novi grad,pa lansirne rampe za space shuttle I sto cuda. Mislim procita sam se vise bajki na ovoj temi nego u cijelom svom djetinjstvu i na kraju eto nas opet na sadnju poma i to ni manje ni vise nego 7 miljona kila.Ima li netko od vas predodzbu uopce koliko je to. Kolika treba bit rupa za stavit tolike pome??A meni ka dionicaru I poborniku ekoloske proizvodnje ne triba 7 miljona kila.Meni je dosta 20-30 kili prave pome godisnje.

ZL Split, i ništa drugo.
Ionako ćemo saznati u srijedu ili četvrtak, tko je ,i koja je vrijednost u pitanju.

http://www.gospodarski.hr/Publication/2013/7/isplativost-uzgoja-rajice/7789#.VE4Ohlfrat8

Ako je 7 mil kg poma puna po ovima je oko 5,5 optimalno …..zanimljiva je tablica zarade ….na 1 000 m2 dobit je oko 120 000 kuna …..ili stalenici Knežine s 120 000 m2 bi trebali raditi s dobit oko 14 mil kuna

Ovo su najbitniji parametri za određivanje vrijednosti staklenika na Knežinama

DAJ PET !!!

Kolega Frankie evo jos ideja a znate koliki su potrosaci poma ti jedrilicari…
Berket hoće širiti marinu: Kaštela poput Monte Carla
http://www.kastela.org/novosti/aktualnosti/22460-berket-hoce-siriti-marinu-kastela-poput-monte-carla

Pozdrav

svi smo mi Crobex

A nema mu puno od njegove marine do Resnika. Jedno 7-8 kilometara. Djeluje mi jako ostvarivo ka projekt. Link nisam ni otvorija.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Kolega Frankie evo jos ideja a znate koliki su potrosaci poma ti jedrilicari…
Berket hoće širiti marinu: Kaštela poput Monte Carla
http://www.kastela.org/novosti/aktualnosti/22460-berket-hoce-siriti-marinu-kastela-poput-monte-carla

Pozdrav

Ovo se neće realizirati ni probližno brzo kako se ovdje piše… Postoji jedna caka koja će strašno poskupiti i otegnuti projekt… tko zna – zna…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

opet umjetno pumpanje bida

opet umjetno pumpanje bida

ali taj bid nitko ne poklapa sa prodajom,a ask do 630 i nije nešto impozantan.

Prema današnjim informacijama trebalo bi biti više od 4 pisma namjere – spominju se ZL, TODA, KONČAR, JAKO …..
Ako još ulete Rusi u igru bit će za bifteke a ne za pome

Prema današnjim informacijama trebalo bi biti više od 4 pisma namjere – spominju se ZL, TODA, KONČAR, JAKO …..

Jesu negdje objavljene te informacije?

Mislis li da su objavljene da bi danas bili ispod 700kn?????

[/quote]

Mislis li da su objavljene da bi danas bili ispod 700kn?????

[/quote]
[/quote]

Nemam pojma koliko bi bile, samo me zanima otkuda ti info?
Ne kažem da nije točan jer je i u mojim nekim razmišljanjima npr. Jako trebao biti jako zainteresiran s obzirom da me KSST podsjećaju na ZLAR (poljoprivreda + turizam).

S Jakom se neki bas I nisu usrecili ali dobro…Inace na pozivu je navedena osoba za kontakt Danica Andabak ..:)..slucajno ili ne ?!

Pozdrav

svi smo mi Crobex

New Report

Close