KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svojevremeno je Čobanković tražio 7000, ne vjerujem da to vrijedi toliko,ali mislim sa svakako vrijedi nominalu od 2500 kuna, pa mi ne izgleda moja kupnja baš i nešto rizična[emo_smijesak]

Zadnji put sam izasa oko 480 i zaradija za marendin. Ovi put ulaz na 285 i kontam izac na 500. Ja mislim da to nije pohlepno.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

A kakva kupnja 10 iljada kuna to je za kavu.Kupujem iz zahebancije. Zelim vidit da ce mi se potvrdit pravilo da radim suprotno od Vlade. Kad on prodaje ja kupujem,kad on kupuje ja prodajem.Za sada se pokazalo ok. Na Solarisima,staklenicima i kako mi se sad cini na maestralima. Molio bi moderatora da ne brise doktorove i lopinine postove. Bas bi volio vidit sta kazu veliki umovi.

@galija

Pravilo potvrdjeno.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Pitanje je samo po kojoj bi nominali strateški partner (ako ga uopće bude) dokapitalizirao Staklenike.

Sumnjam da bi država dopustila da netko za kikiriki preuzme određen udio u firmi koju ona većinski drži po nominali od 2500kn.

na ovoj dionici, jedino što je ostalo da vrijedi, su pumpači, svaka čast[emo_smijeh]
[/quote
Ne,na ovoj dionici vrijedi zemljište na toj lokaciji koje nije trenutnih approx.
105 kn/m2.(po današnjih 420 kn).
Dakle,vidjet ćemo kolika je valorizacija zainteresiranih kojih će biti ili neće.
To ne znamo.

Ma dat će država gospodinu po 0,5 BVPS ipak je “on” veći od države, šteta samo ćemo zaradit 500% [emo_zloban]
KARISMA je već kupila nešto imovine…..jako blizu KSSTa…ostatak će PIK
ROTO ditribucija ide na prodaju a kupuju se KSST !!!!!!!!
Reka bi jedan pevač: SVE JE NA PRODAJU!

još 6 radnih dana do indikativne ponude,a onda vrlo kratko do obvezujuće.da li netko zna za neki primjer takve svemirske brzine na zse. što ako taj kome je namjenjeno dobije gripu,pa mu pobjegne,što ako čuje netko kome nije namjenjeno,zato šutite na forumu i ne skrećite pozornost,a ni slučajno da neke ozbiljnije novine ne bi pisale o tome psssssst.

Šta je ovo na ksst?
Al je netko otkrio nalazište diamanata ispod staklenika a poviše naftu?
Nemam dionice al svaka čast imateljima.
Vidjet ćemo samo tko je zadnji magarac[emo_smijesak]

A BALVANA!!! :) :) :)

ova dionica je legendarna.nikad nije bilo jačeg i bržeg napucavanja u povijesti zse.svaka čast špekulantima koji se igraju sa ovim,treba imati živce.

samo mi nije jasno,zagrebačka burza je uvela poseban režim prije 5 godina kako ne bi dionice previše fluktuirale ,pa me čudi da im staklenici nisu sumnjivi.u pola sata trgovanja dionica naraste 75%.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Može li mi neko razjasnit, kako to ako firma vrijedi, a od vjerovnika se traži otpis 50% potraživanja u predstečajnoj nagodbi?

http://www.staklenici.hr/
Novi Plan operativnog i financijskog restrukturiranja
Objavljeno 21. Listopad 2014.
Društvo Kaštelanski staklenici d.d. je donijelo Plan operativnog i
financijskog restrukturiranja za razdoblje od 2014. do 2018. godine. Cijeli plan možete pogledati ovdje.

9. USPOREDBA S OČEKIVANIM NAMIRENJEM U SLUČAJU STEČAJA
• U slučaju provođenja stečajnog postupka odnosno ubrzane prodaje imovine,
razvidno je iz dosadašnjih slučajeva da se vrijednost imovine zbog načina prodaje znatno obezvrjeđuje, tako da vjerovnici u tom slučaju ne bi uspjeli namiriti svoja potraživanja na kvalitetan način i u kratkom roku kao što je to moguće provesti u postupku predstečajne nagodbe.
• Na djelomično namirenje mogao bi računati tek dio vjerovnika u prvom redu.
• Slijedom gore navedenog, tvrtka zadržava veliki broj zaposlenih sukladno planu
restrukturiranja u postupku predstečajne nagodbe.

i cerpu je u interesu makar milja kuna

New Report

Close