http://www.kastela.com
na naslovnici imate članak o Usijanim staklenicima.
Čisto radi informiranja zajednice.
@ Frankie
…. međuvremenu je dodatno smanjen broj zaposlenih, pa će i mogućnost stvaranja gubitaka u proizvodnji biti značajno smanjena.
Za mene su to sve dobre vijesti.
Mislim da je krajnji rok da se ponovno ukrcaš.
Srdačan pozdrav.
Sve puca od dobrih vijesti,a ovi sve dublje i dublje u govnima.
http://kastela.org/novosti/aktualnosti/19662-paladina-proziva-i-vecina-clanova-nadzornog-odbora
Da stetan onaj ugovor sa Agrofruktusom(ono su neki pozdravljali ko strateski potez),pa sa CO(ona odgoda ovrhe je bila isto odlicna vijest),pa sa trgovackim drustvom Vargos.Izgleda da u onim vlasnickim listovima ipak ima nesto istine. Zahebane su te zemljisne knjige pogotovo kad nemas povjerenja u njih.
Ali ne bojim se ja ovih 119 miljuna kuna ce naplatit od bivse uprave. To ce bit za jednu izvanrednu dividendu od otprilike 1000 kuna po dionici.
A direktor najavljuje sprzit jos zemlje za pogonsko gorivo.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kastelanski-staklenici-podnijeli-kaznenu-prijavu-protiv-bivse-uprave-lose-upravljanje-dovelo-je-do-119-milijuna-kuna-duga/693932.aspx
…..350 milijuna kuna vrijednosti nekretnina to je nenormalna situacija. Mi ćemo sigurno ići na smanjenje vrijednosti temeljnog kapitala u svrhu reguliranja bilance, odnosno smanjenja dugova. To je ono u što hitno moramo ići”
To je 8 puta više od trenutne cijene na burzi[emo_smijesak]….naravno, onima koji nemaju dionice to ne znači ništa.[emo_plazi]
“Ovako nas nitko ne uzima kao nekakve partnere jer ako imate 120 milijuna kuna gubitka, a 350 milijuna kuna vrijednosti nekretnina to je nenormalna situacija. Mi ćemo sigurno ići na smanjenje vrijednosti temeljnog kapitala u svrhu reguliranja bilance, odnosno smanjenja dugova. To je ono u što hitno moramo ići”
Kako ce smanjenjenjem temeljnog kapitala tvrtka postati likvidna ?
Samo ce mu bilanca izgledati ljepsa.
Pocetkom godine navodno bili 14 milja u plusu nakon sta su sprzili koliko ono kvadrata zemlje(10 Ha ako se na varam) i sad opet duzni 119 miljuna( to je jos 12 Ha,a dok njih prodaju trebat ce jos 10 za dug sta ce se napravit u tom vrimenu). Ovom politikom i tempom za 2 godine imat ce zemlje za napunit dva pitara i to ona mala za ljubičice.
Obecavajuce,stvarno dionica za kupit i zaboravit na nju.U biti cim je kupis zaboravis da si je ikad imao.
Fakat, samo će bilanca izgledati ljpše[emo_cool][emo_cool] Ni meni nije jasno ako se privatizira sve što nije potrebno za tih preostalih 70 šljakera i na račun sjedne 250 milja kuna….ma bez veze[emo_zloban]
ps:Frenki ako neznaš što je dug a što gubitak ne seruckaj po temi.
@golubv
Tako je. Bez veze.
Ili Paladin nema pojma o cemu prica ili novinar nezna prenijeti na papir sta mu je ovaj ispricao.
Prije bih rekao da Paladin nema veze i da je lose zapamtio sto mu je financijer ispricao.
Pobrkao je likvidnost, dug, akumulirani gubitak i sve to udrobio u smanjenje temeljnog kapitala.
Mogu samo konstatirati jadna li je firma ciji je on direktor, a jos jadniji vlasnik (drzava) koja ga je postavila.
@golubv
A kako je taj dug nastao ako ne “zdravim” poslovanjem???? Mozes ti govno zvat kako god hoces ono uvik smrdi.
Koji dug Frenki?? Koliko je stepeni kod vas ovih dana?[emo_zloban] Za tebe je gubitak jednako dug? Knjigovodstvo ti je očito jača strana. A gruntovnicu da ne spominjem.[emo_smijeh]
Na gruntovnicama sam ja zaradio koliko ti neces ni u najvlaznijim snovima no nije bitno. Jesi duzan,jesi pogubio i izgubio cinjenica je da fali,a ne da pritiče.
Dug su ti npr oni zalozi u zemljisnim knjigama??? E pa sad pitaj kakav dug trebam se vratit na ne znam koju ono stranicu tocno ,ali naci cu ja vec.