Mislim da cijena staklenika raste cim valamar baci oko na njih, a kad useli u hotele Medena, ne moze, a da ih ne primjeti.
O čemu vi pričate pa na kupnji je jedva pedesetak komada i to većina na 300 kuna.
Na APARTAMANI MEDENA je na prodaji do 148 jedva 300kom….na KSST je na kupnji samo ..300kom bla..bla…. Kakve to veze ima? Pa nije danas privatizacija.[emo_namigusa]
Pa što ti prodaješ po 400 a druge nagovaraš da kupuju da ti vjeruješ u te priče ne bi prodavao po 400 kuna.
a evo i dokaz
Zakuhava se……
Pa što ti prodaješ po 400 a druge nagovaraš da kupuju da ti vjeruješ u te priče ne bi prodavao po 400 kuna.
a evo i dokaz
Kad se sjetim da je prodao SLRS na 220 kn, i vjerojatno tu lovu upucavao u KSST od 800 kn, uh….danas je situacija bitno drugačija!
Svi griješimo pa i Vlado.
Jos tu prica kolega nije gotova…nemojte biti tako siguran i da je pogresio
iz clanka..”Sve ostalo treba dobiti vlasnike koji će biti daleko odgovorniji i koji će se znati boriti za napredak i jaču konkurentnost, a ne prebacivanje tereta na porezne obveznike. Ima previše mrtvih kapitala u Hrvatskoj, i u državnim i privatnim rukama…”
Pozdrav
– Nema privatizacije strateški važnih poduzeća, ali zato sve one druge nemaju šta raditi u državnom portfelju i moraju se staviti na tržište, odlučan je Grčić.
[emo_smijesak][emo_kuna][emo_palacg]
– Nema privatizacije strateški važnih poduzeća, ali zato sve one druge nemaju šta raditi u državnom portfelju i moraju se staviti na tržište, odlučan je Grčić.
[emo_smijesak][emo_kuna][emo_palacg]
Da, samo 98% će ih ići po kunu.
Da si pročitao cijeli tekst znao bi da je ova tvoja izjava smiješna. Ali lakše je lupetati nego čitati.
– Nema privatizacije strateški važnih poduzeća,
– gospon Golubv, moje mišljenje je kako je KSST jedno od strateški najvažijih poduzeća.
– koliko su nam važni nafta, plin…
– još važnije su nam rajčice, pome, pomiduri, paradajsi, tomato…
– probajte zamisliti ljeto bez tih gore nabrojanih proizvoda, zar to nisu strateški najvažniji proizvodi nama kao turističkoj destinaciji.
– bez plina se može, ali bez šalše se ne može.
– I love this game.
Pozdrav !
pome, pomiduri, paradajsi, tomato…
Ja od toga poznajem samo paradajs-z..a za ostalo nikad čuo[emo_zacudjen][emo_zacudjen]……da to nije neki novi deterđent???[emo_zacudjen]
– gospon Golubv, moje mišljenje je kako je KSST jedno od strateški najvažijih poduzeća.
– koliko su nam važni nafta, plin…
– još važnije su nam rajčice, pome, pomiduri, paradajsi, tomato…
– probajte zamisliti ljeto bez tih gore nabrojanih proizvoda, zar to nisu strateški najvažniji proizvodi nama kao turističkoj destinaciji.
– bez plina se može, ali bez šalše se ne može.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Koleginice aj pogurajte cijenu do 600kn da Vam iskipam svojih 40kom.
Meni dosta 50%. [emo_palacg]