Ne znam stvarno zašto se netko toliko trudi drugima otvoriti oči,kao da mi to sve ne znamo,tražiti tolike podatke da bi drugi spasili novac,gospodine Frankie mislim da ste ovdje po zadatku…U današnje vrijeme nema besplatnog ručka,a u ostalom ako niste unutra nemojte nas uznemiravati sa svojim katastrofičarskim prognozama.
Da sam htio živjeti s roditeljima davno bih to napravio,dakle ne trebam tatu i mamu na forumu,agresivni ste…dakle na zadatku ste[emo_cool]
@shaggy
Ajde bas mi je drago da si se danas registrira da bi mi to reka. No nije bitno.Kad ste vec tu po “zadatku” htio bi da vidite kako ona parcelica(OVR 1062/13) od 20823 m2(markira sam je crvenom bojom i krizicem s obzirom da su na putu da je izgube,ali kad cujem da kupuju nesto oznacit cu sa kruzicem)koje uskoro mozda ne bude izgleda u naravi.Nalazi Vam se 100-njak metara od piste na sjevernu stranu znaci izmedju magistrale i piste.A steta da ce je staklenici izgubit jer vidis da im je stvarno stalo do te parcele s obzirom na zapustenost.Da se ovo obradjuje ka sta obradjuju privatnici okolo mogla bi se tu lipa lova zaradit. A do tada ce ovo bit odlicna lokacija za lec u lezaljku i gledat avione pri slijetanju i poletanju.
Nekako sam mišljenja da ovdje po ovim cijenama nema drhtavih, ne znam što se točno pokušava i s kakvom municijom, ali smatram da je nešto niže od ovih 450 gotovo nemoguća misija, a ako slučajno bude opet dobro[emo_smijeh]Živio ti meni gosn F.
Frenki samo ti nama javljaj sve što primjetiš pozitivno ili negativno a o vezi K.Staklenika.To je ok. Ali kupovati dionice i to cijela familija na osnovu pozitivnog pisanja na ovom forumu (ili na bilo kojem) je ravno samoubojstvu iz zasjede. Mislio sam da takvih više nema al eto prevario sam se. Kako si prije naivno kupio tako si još naivnije prodao KSST.
A dramatiziraš ko da je smak svijeta što 5% zemljišta očito ide za dug. Da im to zemljište više vrijedi od duga vjerojatno bi ga spašavali ali pošto je to idealno za brojanje aviona neka ih kamatar broji. Zašto to tebe smeta?
Nije samo 5%, u par godina više od 50% zemlje, a od preostale zemlje više od xx% je pod teretom (cestar,audio,agrofrucris…).
Da budemo precizniji ovo je gubitak vise od 10% zemljista sto je zemljisno knjizno cisto. Znaci da ovdje ostaje sve manje i manje za oglođat. Dug je s kamatom po ovoj ovrsi oko 2,5 miljona kuna.E sad ako ovo ne vrijedi njima 100 kuna po kvadratu kako vrijedi Vama??? I mene ne smeta meni je ovo super jer ja izmedju ostaloga od ovakvih koji ne znaju upravljat svojom imovinom i financijama zivim. Kazes nema naivaca da kupuju i prodaju temeljem foruma??? A pari da sam ulozio miljon eura u ovo. STavio 3 kila erla sve skupa. A sad temeljem cega ste ti i ostatak ekipe ulagali jer ocito zemljisno knjizno stanje niste provjerili ne znam. Mozda temeljem natjecaja audia kako ce za ovo dobit 7000 kuna po dionici,a nitko ne zeli vise dat ni 480. Ako zelis igrat igru trebas je naucit igrat kako treba. Ja sam mislio da vise nema naivaca koji broje pare dok jos sjede za stolom,al eto prevario sam se.
Nego imate ovdje jos jednu interesantnu stvar za koju znam da ste sigurno procitali jer kako vidim ulazete temeljem dubinskih analiza firmi pa evo dokument u privitku. Inicijalno je firma imala 23213 dionica i preko 100 Ha zemljista,a danas imate preko 100 tisucamanje od dionica odnosno 5 puta vise i manje od 20 Ha(kad izgube ovu cesticu biti ce 18Ha) zemljista cisto vlasnistvo, neoptereceno, bez spora i ovrha tj 5 puta manje zemljista sto znaci da je vrijednost dionice 25 puta manja( e sad ne znam da li se sjecas mojih postova od prije pola godine kad sam rekao da ovo vrijedi 250 kuna to ti je otprilike 7000 kua kad podjelis sa ovih 25 i djelitelj je sve nepovoljniji). Tada ste znaci imali povecanje temeljnog kapitala izdavanje serije B dionica i ocito revalorizaciju imovine u 2000 godini.Nadalje tu Vam se spominje i kako je splitska banka dosla do dionica(isto ko i sa svim pojilo se i popilo-dugovanja i to davne 1998. i drzali su to takorekuc do danas),kako je cestar dosao do dionica te kako je vodovod dosao do ovih dionica.
Tu Vam jos opisuje kako se prodavalo zemljiste i po kojim cijenama,pa kako je izmedju ostaloga i Kerum dosao do zemljista.
http://www.revizija.hr/izvjesca/2007/revizije-pretvorbe-i-privatizacije/706-staklenici-kastel-stafilic.pdf
A evo i jos uz ponesto dokumentacije.Ne znam od kada datira clanak,ali tko ima oci valjda ce vidjeti.
I indikativno je da se prije 3 godine govori o 47,8Ha zemljista.Koliko je ostalo do danas od toga,koliko treba odbit sto je prodano,ovrseno.Koliko se pojilo i popilo od tada.Samo pratite terete Z iz 2010,2011,2012 i 2013.A od toga treba odbit i ono prodano Zracnoj luci jer je to isto bilo nakon 2009.
http://dalje.com/iz-minute-u-minutu/clanak.php?id=2960905
I rezime
E moj Frenki, znači prije pola godine si znao da dionica KSST vrijedi 250kn a sad si kupovao po 470 za cijelu familiju[emo_zacudjen]. A od onda pa do sad izgubili su 100.000m2 zemljišta – kompenzacija za dug!? I sad tu prosipaš naknadnu pamet[emo_smijesak]….a mene učili da od naknadne pameti nema koristi….
A ovi članki su stari tek nešto više od 13 godina, zar nemaš ništa starije??
Jao,jao ima jedna izreka o tome tko nikad ne spava ali nema veze,nego stvarno mi nije jasno koji je cilj ove kampanje?Mi svi tako i tako čekamo prodaju sa strane države i to je to,misliš da ćemo ovako sve prodat zbog tvojih natpisa..????
E moj Frenki, znači prije pola godine si znao da dionica KSST vrijedi 250kn a sad si kupovao po 470 za cijelu familiju[emo_zacudjen]. A od onda pa do sad izgubili su 100.000m2 zemljišta – kompenzacija za dug!? I sad tu prosipaš naknadnu pamet[emo_smijesak]….a mene učili da od naknadne pameti nema koristi….
A ovi članki su stari tek nešto više od 13 godina, zar nemaš ništa starije??
Pa kontao sam da ce psihologija mase mozda pogurat cijenu bar 30% nakon stop SG izadje ali to se nije dogodilo. To da su clanci/revizija stari 13 godina je valjda dobro za firmu. Valjda su im se u tom periodu od 13 godina parili kvadrati pa ih sada imaju vise. Siguran sam ja da ti kuzis sto ja pisem ali se pravis naivan.No dobro.Sve ti je oprosteno s moje strane.
@shaggy
Da to nije mozda izreka novac nikad ne spava??? Pa jasno da ne mislim da cete Vi ista prodavati jer Vi niste ni ulagali temeljem forumskih bajki. Ipak se ovdje radi o ozbiljnim ulagacima koji su obavili dubinsko snimanje samo se nadam da ne idete u velike dubine roneci na dah. Kao sto sam rekao kupovat ne mislim(dionice,zemlju da).A Vi cekajte privatizaciju i u medjuvremenu dokupljujte od “drhtavih rucica” i ovih sto ni samo ne znaju zasto prodaju,a privatizacija je tu na vratima,kuca. Inace poznate su zarade malih dionicara na privatizacijama od strane drzave. Zato u Hrvatskoj i imamo ovoliko puno milijunasa i milijardera. Sve su to bivsi mali dionicari.
Stiže pojačanje na asku i tko zna do kada ovako[emo_bijesan]
Odluka o ustupanju dionica bez naplate HRVI iz Domovinskog rata i članovima obitelji smrtno stradaloga, zatočenoga i nestaloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata
Upravno vijeće Agencije za upravljanje državnom imovinom sukladno članku 14. i 51. Zakona o upravljanju državnom imovinom dana 14. ožujka 2013. godine donijelo odluku o ustupanju dionica bez naplate HRVI iz Domovinskog rata i članovima obitelji smrtno stradaloga, zatočenoga i nestaloga hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata.
Ukupna nominalna vrijednost dionica trgovačkih društava iz portfelja Republike Hrvatske čije će se dionice dodjeljivati je 80.056.235,80 KN.
Dionice će se dodjeljivati prema prioritetu s obzirom na datum podnošenja zahtjeva.