KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nema danas po 435??[emo_zacudjen] Jučer sam zakasnio pa nisam kupio na dnu ali je Frenki obečao da će biti toga još na rasprodaji. Frenki kad će biti udar po bidu da se pripremimo. Nemam baš volje čekati pred monitorom cijeli dan.[emo_naivan]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

a čuj kratkotrajno cijena ne mrda al pogledaj u godinu dana to neprimjetno kliznulo s 900 na 450 a to je 50% popusta ako gledaš rast triba 100%
isad zamisli da je neko u margin diga 100 dionica po 900 njegovih 50 je nestalo a 50 je triba vratit znači nula kuna

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Evo nekih razmišljanja….

“”Lakša privatizacija

Dosadašnji pokušaji privatizacije tvrtke, smatraju u Kaštelima, nisu imali potencijala upravo zbog velikog zemljišta i njegova neriješenog statusa, no sada je tvrtka rasterećena tog pitanja, a sa sređenim obvezama Kaštelanski staklenici nadaju se da bi mogli naći kupca. Prije godinu i pol, kada je proveden neuspješan pokušaj prodaje, kao potencijalne investitore za Staklenike navodilo se poduzetnika Luku Rajića te koncern Agrokor Ivice Todorića, za koji se u Kaštelima i danas nadaju da ih ima u vidu.“”

Spasonosna prodaja zemljišta

“Lakša privatizacija

Dosadašnji pokušaji privatizacije tvrtke, smatraju u Kaštelima, nisu imali potencijala upravo zbog velikog zemljišta i njegova neriješenog statusa, no sada je tvrtka rasterećena tog pitanja”

Znaci clanak star 7 mjeseci kaze da nisu imali potencijal zbog velikog zemljista i nerijesenog statusa,a sad prije 7 mjeseci imaju to sve rijeseno. I sad 7 mjeseci kasnije ja Vam dam uvid u zemljisne knjige pa ili laze clanak ili lazu zemljisne knjige. Ali ja dajem povjerenje zemljsnim knjigama jer ono sto pise u zemljisnim knjigama je amen.

Golube
Nemoj me trzat lipo sm ti rekao izasao jucer sa zadnjih 8 komada po bidu i dan prije isto po bidu. Na dobitku za marendin. A di si ti? Di si ti??? Malo ikavice i starog dobrog Bana. Jesu li ovo neka razmisljanja sto pises ili moje pjesme moji snovi.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

…Poćetna cijena na natječaju je bila 7000 kuna, naravno da se nije javio, bio je spominjan i Rajić. Akno natječaj bude normalno raspisan to bi bitno promjenilo situaciju

Sto mislis zasto se nije javio po 7000 kuna.Bice mu bilo jeftino.Ali javit ce se kad natjecaj bude normalno raspisan po kunu ne boj se.
[/quote]
Poštovani kolega, nitko ovdje ne spominje 7000 kuna, to jedino spominjao Čobanković, ali bit će zanimljivo kad se raspiše natječaj s početnom cijenom od recimo 2000 kuna, mislim da će biti pripetavanja. Država upravo riješava CO i HPB, a uvodi se reda iu CA i u HŽ, pa se zato i prosvjeduje, isto tako u privatizaciju idu i državne hotelske kuće, a spominje se i PTKM. Osim toga zanimljivo je i da EU nalaže da se proda onome tko da više bez obzira koliko taj misli zadržati zaposlenih. Zašto KSST već sad otpušta ljude napominjem do 01.06 bi ih trebalo biti 90, a u planu je da rade sa 70 ljudi,a sada ih je 112 ,a ne 130 kako navodite. Rekli ste da ste kupili po 470 jučer ste izašli do kraja po 435, to nije za marendu nego minus, a isto tzako je i familija izašla, da mi je samo znat po koliko je ona ulazila. Po stilu pisanja odjećam mislim da je to jedan stari multinick, koji mjenja smjer kako mu odgovara,samo municija je ispucana ako je iste uopće i bilo, ako je slučajno ima evo napunite nas ovim smećem

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Rekli ste da ste kupili po 470 jučer ste izašli do kraja po 435, to nije za marendu nego minus, a isto tzako je i familija izašla, da mi je samo znat po koliko je ona ulazila.

Znaci prosjek ulaska oko 470 kuna. Ali ti ne citas.Odnosno gledas ali ne vidis.Znaci jucera izasao sa zadnjih 8 komada po 491(mislim da su prije toga prosle 4 dionice ako se ne varam),a dan prije sa ostatkom. Je li sad razumijes.Ili mislis da sam prvo objavio post pa onda krenio izlazit?! Znaci izasao sa plusom. A pogledaj one zaloge,ovrhe,vlasnistva pa mi reci sto se prodaje i posto.Ali tvoja lova imas pravo s njom sto hoces. Ja sam Vam naveo cinjenice i meni nikakva manipulacija i zarada nije vrijedna onoga da se ja ujutro mogu pogledat u ogledalo.
Zapitaj se zasto je onaj SG izlazio?? Je li mislis da mu je gorilo??? Je li mislis da je on donio odluku temeljem piskaranja na poslovnom ili je mozda vidio kako je realnost nesto drugo. Mozes ti sada ovdje pisat kako ste se rijesili drhtavih rucica i slicno,ali kome vi to mislite prodat???
Vidit ce golub posto ce to bit “sutra”.Od mukte po 1000 kuna ste dosli na 480 i niko se ne tuce za uzest.

@Golubv
Pozdrav kolega.Pogledajte u klip sa youtube-a,ali me prvenstveno zanima Vaš komentar na tekst napisan ispod filma, tj, na komentar nekoga tko nesto zna, a o istom ne uspijevam nista iskopati.Pozdrav

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

@frankie
Imaš pravo uopće me nije briga da li imaš ili nemaš dionice jesi li zaradio ili ne. Da, moja je lova i da ovo dođe na nulu neću previše osjetiti. Što bi nas sve koji posjedujemo KSST trebalo biti sram,a oni koji su prodali to su poštenjačine i plemeniti likovi, svašta.Kao da sam uletio u dd. narko šefova koji uzgajaju marihuanu. Kome ću prodati dionice KSST, prodat ću ih onome tko mi da prihvatljivu cijenu ili budućem kupcu KSST. Zašto je SG izlazio, to samo oni znaju, ja imam neka nagađanja,ali to ću zadržati za sebe,da je netko bitan možda bi se i zamislio,ali oni mi stvarno nisu bitan faktor

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

@Golubv

Pozdrav kolega.Pogledajte u klip sa youtube-a,ali me prvenstveno zanima Vaš komentar na tekst napisan ispod filma, tj, na komentar nekoga tko nesto zna, a o istom ne uspijevam nista iskopati.Pozdrav

Komentar ispod je blizu istine. Naravno da Paladin čisti (uređuje) mladu za udaju. Umorio sam se ponavljajuči da nikad nije ni prekinuti proces privatizacije Staklenika. Samo se ovaj put sve radi po planu i programu a ne kao kradeze. Čobankovića vam ne trebam ni spominjati.
A novi direktor…..pa naravno da je politički kadar, zašto je to čudno? Ali neda mi se više prepucavati na vrtićkoj razini, dal je netko prodao zadnjih 8 po bidu ili po asku[emo_plazi]

A cisti Paladin tu tvoju mladu fenomenalno. Da mi je znati koju metlu ce koristit za pocistit one ovrhe,zaloge i plombe. Mozda su mu politicki mentori dali nekakav carobni stapic iz predstave za vrticku razinu.

Ja mislim da si ti Frenki ozbiljno bolestan i da bi trebao pod hitno nešto poduzeti po tom pitanju. Pisati u 5 ujutro, pa onda u 6.30 na forumu bedastoče i to o firmi čije dionice nemaš….meni to ne djeluje zdravo[emo_zacudjen]

Ja mislim da si ti Frenki ozbiljno bolestan i da bi trebao pod hitno nešto poduzeti po tom pitanju. Pisati u 5 ujutro, pa onda u 6.30 na forumu bedastoče i to o firmi čije dionice nemaš….meni to ne djeluje zdravo[emo_zacudjen]

I moja bolest ti je glavni argument. Svaka cast. A najbolje da se dizem u podne i po ko i vecina neradnika i da pisem pored zdravih ociju kako imaju u vlasnistvu 60 Ha i da na tim parcelama nema tereta, plombi,ovrha i da je to amen. Moj krimen je ocito taj sto sam se usudio provjerit u zemljisne knjige kako su mi savjetovali neki investitori ovdje i izasli smo. A tih 50tak komada sto smo imali smo ulozili na temelju pozitivnog pisanja na ovom forumu.Na zalost radi se o bajkama.

New Report

Close