KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tocno tko zna citati,a ti ocito ne znas. Ja sam i napisao dijelom u vlasnistvu RH,a dijelom u vlasnistvu KSST-a. I ti mi reci kao strucnjak kako bi prodao ovu parcelu??? Ili jos jednostavnije kako prodat 9/10 od necega od cega ti fali 1/10 i sto je kupac kupio po okoncanoj kupnji. Doci ce na parcelu i koji je dio njegovih 9/10. E vidis da sam ti ja vlasnik te 1/10 ti na tu parcelu ne bi prismrdio iducih 10 godina. I to sve po hrvatskim zakonima.Bogu hvala ja ih nisam pisao. A sad pitaj kako. Za ovo o jeftinoj kupnji mogu samo reci jadno.

@Frankie, ne bih želio ulaziti u nepotrebne rasprave oko temeljnih stvari kupoprodaje zemljišta, ali taj problem se riješi vrlo jednostavno, kao i uvijek kod prodaje zemlje sa više vlasnika. Nađe se kupac za tih 98000m2, ajmo reći po spomenutih 30€ sa prethodne stranice. Dolazimo do brojke od 2 940 000€. Država RH neka si i uzme svojih 10%, a staklenicima ide 90 %. Dolazimo do brojke 2 646 000€ vrijednosti samo na toj jednoj parceli. Ako podijelimo taj iznos sa brojem izdanih dionica dolazimo do vrijednosti od 180kn po dionici samo na toj jednoj parceli…

@tomotox
Znaci po tebi idu u stecaj i rasprodaje se imovina.E to je vec druga prica. Prvo pitanje je da li ce se to desit,drugo pitanje je sto s onim utegom od 130 radnika i dobrim direktorom sta bere salatu zajedno sa radnicima,jesi se raspitao koliko traje prosjecan stecaj u RH ili ne daj Boze u Splitu. Evo za orjentaciju malo za orjentaciju da dobijes predodzbu http://slobodnadalmacija.hr/Split/tabid/72/articleType/ArticleView/articleId/168025/Default.aspx . Pa kad to rijesimo onda mozemo o cijeni,mozda i o kupcu da li bi se nasao. Pa onda treba vidit koliko bi izili odvjetnici,vjerovnici koliko bi ta prodaja trajala s obzirom na broj ovih tereta sto ne postoje.Moje misljenje da dionicarima ne bi ostalo za jedno peceno janje,ali to je ipak moje misljenje. Nadalje ti euri u principu ne rastu na stablu cak i kad se radi samo o 30 eura,a ne o tisucu kuna kako smo ovdje sanjali,a u stecaju za razliku od ovrsnog postupka nema dna. Dno je kuna. Ne znam jesi li mozda vidio za koliko je Kerum kupovao Mesopromet, Koteks i tako to. Uguglaj malo. To su cinjenice i njih trebas znat razlikovat od snova. Gruba su vrimena dosla. A ja cu ti za post isto dat 100tku za trud i zalaganje.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

KSST trenutno imaju 112 djelatnika, do 01.06. planiraju zbrinuti još 22,a smatraju da mogu funkcionirati sa 70.
To su podaci iz tromjesečnog financijskog izvještaja,a u svezi otpremnina ima i ovdje nešto
Vaš link …

Bez ulaska u analize što je od KSST ,a što ne malo mi je nevjerojatno da nešto za što se do prije 2 godine tražilo 7000 kuna, temeljeno na vrijednosti zemljišta jer je proizvodnja i tada bila u minusu sada najednom ekipa procjenjuje na 300 ili 400 kuna.Toliko ne može nitko zamračit u tako kratkom periodu. Evo ja procjenjujem HT na 50 kuna, a malo bi uzeo iz zezancije čak i na 70 kuna,evo sad čekam da mi štogod pustite

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Vaš link …

Zar nije Agrokor bio spominjan kao kupac KSST, ne bi li bilo idealno distribuirati u svoje hotele robu iz KSST,a dalo bi se i nešto sagraditi, vidim da je tamo već Agrofructus ili nije?

Bilo kako bilo danas je dobro otreslo drhtavce, bolje nebi to nitko izveo od našeg Frenka[emo_smijesak]. Navuči raju da istrese 425 komada po bidu u samo jednom danu nije jednostavno. Hvala Frenki.[emo_palacg]

ps: Mato opet skuplja…

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

@golubv

Ocito ti imas uvid u SKDD i na trgovinski dan. Nego reci ti nama kome ce Mato prodavat??? Da ne ceka nekog Ljubu iz Siska?? Poruci mu da ne zuri bice ovoga i jeftinije ja mislim.

Ne treba biti mađioničar za čitanje TOP 10…Mato je imao 500 a sad ima 550 pa sam zaključio da je kupio 50 komada….da je prodao 50 kom. sad bi imao 450…ili sam ja nešto prespavao u školi.
Od silne želje da ocrniš ovu firmu postao si neoprezan, površan, pomalo bezobrazan…ali kako će sve to tebi pomoči kad nemaš dionice KSST? Bojim se nikako.[emo_zloban]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Pa kaže momak da je kupio po 470, a danas nema niti on ni familija više ni jedne, pa tu i tamo ubaci ikavicu, pa onda opet normalno, pa navija da potegne do 1500, pa opet crni…[emo_smijeh]

@Mcinha
Koliko zloce.Imas nesto konkretno majstore???? No nema veze tvoj lik i djelo me ne interesiraju,ali ako zelis igrat poker onda nastoj imat dobre karte inace ces s menom ostavit gace na stapu. I da ponavljam jos jednom mi vise nemamo ni jednu dionicu KSSTa niti cemo ih imat u buducnosti,ali njihovu zemlju bi jako volio imat i potrudit cu se kupit. Za marendin smo ipak zaradili vjerujuci u dionicu na temelju forumskih prica,ali meni se cini da su to ipak samo dobre bajke. Ipak vise vjerujem svojim ocima.A te price malo gore malo dole to igraju djeca koji su na burzu dosli sa maminim i tatinim 10 kila erla izigravat burzovne magove. Ikavica ili ekavica evo ti dole pa prosudi sam.Moze i na engleskom,spanjolskom ili talijanskom.Sve je to isto sr anje, ali drugo pakovanje. I jasno ja sam siguran da ces ti i sutra u jeftin dokup. Sretno.

@golubv

Mislim na danasnji trgovinski dan ako o njemu pricas.I da je danas kupovao Mato i brat mu pa sto. Mozda je i Miro Baricevic kupovao govorio je prije par dana da pikira. Ali onaj iz topa 10 je izasa sa par iljada komada jer valjda nije pametan poput Mate i nije se mogao strpit jos koji mjesec da dodje privatizacija,stecaj,bogati kupac, da se zgrade hoteli i restorani pa da svi oni milijuni putnika sa Resnika pohrle tamo, plaze,NATO baza,baza za cruisere,ili da ovi pocmu proizvodit tonu salate po m2. Cekao je godinama i sad se nije mogao strpit jos koji mjesec.Kakav biser.
Kazes povrsan. Drzim da sam na ovoj dionici odradio domacu zadacu kao nitko od Vas.
Ali nije bitno evo vam svima cinjenice u privitku pa prosudite i ocijenite sami. Sue quisque fortunae faber est. Temeljem neplacenih premija osiguranja je zasnovano 30.6.2011.zalozno pravo na cestici 1281 povrsine 20823m2 na iznos 1481257,77 kuna plus kamate do 15.6.2011. u iznosu 414451,11 kuna.Pa Vam je 9.2.2012.pod Z-1045/2012 pokrenuta Ovrha OVR-919/12,a koja sada nosi novi broj OVR-1062/2013 i ciji su troskovi 6273,80kuna. Ovo mozete provjerit i na oglasnoj ploci opcinskog suda u Splitu.Prvo drazbeno rociste Vam je 7.6.2013. u 08:30. I jasno sad se pitajte koji su to tereti kad sam vam stavio i pravo zemljisno stanje i prave terete ili sanjajte da je ovo jedini teret ili pitajte Juru koji kaze da tereta nema. Slusajte njega on ocito puno ljepse svira od mene.Ja sam uvijek bio truba,ali moje je misljenje da je bolje biti prva truba nego druga violina.

…Zar nije Agrokor bio spominjan kao kupac KSST, ne bi li bilo idealno distribuirati u svoje hotele robu iz KSST,a dalo bi se i nešto sagraditi, vidim da je tamo već Agrofructus ili nije?

A je imas pravo. To su odlicne vijesti da je Agrokor vec unutra. Pari mi se da je on ko lisica u kokosinjcu.
Nasa si pravu crkvu gdje ces Boga molit. Crkva Sv. Agrokora nadaleko poznata po svojoj darezljivosti. Oni ce za ovo dat eventualno kunu. I jesu unutra su dobro si promjetio. I kamatare 12% godisnje na ovih 5 milja kuna plus troskovi i naknade.To ti je do danas skoro miljon erla. Pa oni kamatare i tvrtke u svom vlasnistvu,a kamoli nece drzavnoj firmi krv popit.
ZK izvadak 2794 cestica 1189 cca 10000 m2 Z-387/11-ugovor o zasnivanju zaloznog prava na 5 milja kuna Agrofruktus

Zar nije Agrokor bio spominjan kao kupac KSST, ne bi li bilo idealno distribuirati u svoje hotele robu iz KSST,a dalo bi se i nešto sagraditi, vidim da je tamo već Agrofructus ili nije?

Bio je spoominjan ovdje na forumu, ali kad je bio raspisan natječaj nije se ni on niti bilo tko drugi uopće javio na natječaj. Toda je poznat da preuzima firme za 1 kunu i da e plaća BV ni slične tričarije, tako da ne čudi zašto ga KSST ne zanimaju [emo_zloban]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Bio je spoominjan ovdje na forumu, ali kad je bio raspisan natječaj nije se ni on niti bilo tko drugi uopće javio na natječaj. Toda je poznat da preuzima firme za 1 kunu i da e plaća BV ni slične tričarije, tako da ne čudi zašto ga KSST ne zanimaju [emo_zloban]
[/quote]
Poćetna cijena na natječaju je bila 7000 kuna, naravno da se nije javio, bio je spominjan i Rajić. Akno natječaj bude normalno raspisan to bi bitno promjenilo situaciju

New Report

Close