KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Meni je tamo cijena od 5-10 eura/m2 prihvatljiva i ako se pruzi prilika kupovat cu po tim cijenama(kao i stanove po 800 erla/m2 u Splitu),ali bez utega od 130 radnika i nikakve buducnosti i definitivno bez direktora koji s radnicima bere salatu.

Za 5-10€ m/2 građevinskog zemljišta teško možeš kupiti i u Zagori …možda poljuprivredno …osim toga na resniku će graditi isključivo poslovni objekti …tako i piše za “potrebe infrastrukture aerodroma” a aerodrom je za putnike pa šta nijma treba popit,poist,šopingirati,zabaviti se,pespavati…. ….i za potrebe plaže opet isto….frenki,frenki….

DAJ PET !!!

Nova web stranica staklenici.hr ….za nevjerne tome ….moram pohvaliti maria
…jedna greška kod označavanje lokacija zemljište Kaštela nije označeno a radi se o cca. 130 000 m2 građevinskog zemljišta (neki bi rekli makije) sjeverno od piste tj. između piste i magistrale

DAJ PET !!!

Reci ti meni jednu stvar. Ako je cijena zemljišta 1000kn./m2 (potvrđena kad su đorali za dug) koliko vrijedi 1 dionica KSST?
Znam da neznaš odgovor jer da znaš već bi sebi kupio dionice KSST.

Evo ti po 5 eura 7 km od zračne luke, a ti sanjaj o 1000 kuna kupac će proći kraj parcele koja se prodaje po 5 eura a kupiti će po 150[emo_smijeh]
Vaš link …

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Riječ je o poljoprivrednom zemljištu na planini Kozjak poviše Kaštela, znači neobradivi i negrađevinski planinski krš, ali ima dobar pogled na Divulje i Kaštelanske staklenike s morskom obalom.
Možeš se dovest s terencem i odande gledat naše posjede.

Evo ti po 5 eura 7 km od zračne luke, a ti sanjaj o 1000 kuna kupac će proći kraj parcele koja se prodaje po 5 eura a kupiti će po 150[emo_smijeh]
Vaš link …

1. nije isto da li je zemljište tik uz zračnu luku ili 7 km dalje kao ovo koje si naveo jer nekad i 200-300 m predstavlja ogromnu razoliku u cijeni, a kamo li 7 km!
2. još je bitnija razlika da li je namjena zemljišta poljoprivredna ili građevinska jer onda cijene mogu varirati i do 50x, a uz zračnu luku je građevinsko tako da je doista moguće da ovo tvoje ide po 5 EUR, a da će ono uz zračnu luku ići i po 150 EUR, sve ovisi o interesu kupaca

@upitnik …kažeš 7 km od aerodroma ….to je Zagora kako sam i naveo u gornjem postu ….dobro je dok još ima i toga po tim cijenama …

DAJ PET !!!

Vaš link …

1. nije isto da li je zemljište tik uz zračnu luku ili 7 km dalje kao ovo koje si naveo jer nekad i 200-300 m predstavlja ogromnu razoliku u cijeni, a kamo li 7 km!
2. još je bitnija razlika da li je namjena zemljišta poljoprivredna ili građevinska jer onda cijene mogu varirati i do 50x, a uz zračnu luku je građevinsko tako da je doista moguće da ovo tvoje ide po 5 EUR, a da će ono uz zračnu luku ići i po 150 EUR, sve ovisi o interesu kupaca
[/quote]
Kako to da nitko od investitora nije prepoznao potencijal ove dionice dapače TOP10 stalno rasprodaje jedini koji su prepoznali ogromni potencijal je par forumaša od kojih su neki ovdje zaglavili i nikada se neće isčupati iz ove makije.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

I kad bumo svi bogati?-nova uprava podize novi kredit kak novca za place nema.ovaj puta ima jedan problem.svaka parcela ima ovrsnu plombicu pa se trazi neka cista a to se nemre najti!

Koliko se sjećam novi direktor je izjavio da se više neće prodavati komadi zemljišta niti dizati krediti za isplate plaća.
Sidikat i radnici su se izjasnili još prošle jeseni da treba provesti hitnu privatizaciju jer dakako znaju da se ovako dalje ne može.Oni samo žele svoje zaostale plaće i otpremnine pa da idu u svoja polja raditi.
Vlada ako vlasnik ovdje treba napraviti pozajmicu od oko 30-tak miliona kuna da bi se riješilo zaostala dugovanja i isplatili radnici.I onda raspisati natječaj za prodaju u cijelosti a može dakako prodati i pojedinačno jer su lokacije Resnik,Kaštela i Knežine i fizički odvojene a urbanističkim planom imaju sasvim različite namjene.
-resnik je između zračne luke i plaže namjena za usluge putnika i kupača
-kaštela je između piste i magistrale namjena za proizvodnju i obrtničko-proizvodne usluge
-knežine i dalje ostaju u funkciji stakleničke proizvodnje
Jednostavno jel da ….nadam se da odgovorni prate ovaj forum

DAJ PET !!!

Ja mislim da pola od vas nikad nije kupilo 10 deka parizera u ducanu,a kamoli tisuce kvadrata zemljista.Pa ajmo malo vidit sta se nudi u Kastel Stafilicu,a da moze podnit neku drugu proizvodnju osim maka. Meni ovo izgleda sasvim pristojno
http://www.centarnekretnina.net/HR/oglas1241431/Prodaje-se-poljoprivredno-zemljiste-za-veoma-povoljnu-cijenu.htm

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Vaš link …

[/quote]
Kako to da nitko od investitora nije prepoznao potencijal ove dionice dapače TOP10 stalno rasprodaje jedini koji su prepoznali ogromni potencijal je par forumaša od kojih su neki ovdje zaglavili i nikada se neće isčupati iz ove makije.
[/quote]

kako to da si se uključio u raspravu i drukanje tek kad je SG sve prodao i cjena krenula gore ?

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

O kakvim teretima nad zemljištem staklenika se ovdje bulazni? Sve je crno na bijelo u e-gruntovnici..Nije mi se dalo gledati baš sve čestice, ali pogledah za desetak najvećih i nema nikakvih tereta..
Provjerite sami sve od reda.. Tko nezna postupak:

u katastru pogledati posjedovni list broj 2268 kaštel štafilic i onda na pravosudje.hr tražiti zk uložak za pojedinu česticu.. Ja kao što rekoh ni jedan teret nisam našao..

Vaš link …

[/quote]
[/quote]

kako to da si se uključio u raspravu i drukanje tek kad je SG sve prodao i cjena krenula gore ?
[/quote]
Evo samo što nije krenulo sada će to gore još samo da se nađe netko tko će otkupite sve ove dionice koje se nude ali izgleda da takvog nema nažalost niti će ga u skoroj budućnosti biti ekipa je puna do guše i sada tek slijedi pravi pad.

New Report

Close