Rekao bi da nervoza na bidu raste, kad se zna da najveći prodavač – zadnjih mjeseci ima još možda stotinjak komada..
PS Čestitam i trejder majstorim, mislim da je već nekoliko puta spuštena na 480 – 500 i dignuta na 540 – 570 radi iskrcaja. U tom3e mu je uveliko bio od pomoći spomenuti prodavač, sad se situacija mijenja u korist dioničara…
[emo_smijesak]
Top 10 je stabilan. Znači kupili smo koliko smo mislili i više ne kupujemo osim po bidu. A ovi ostali ispod top 10 naka trguju međusobno do besvesti, koga briga. Vidim naredali se trejderi na asku[emo_smijesak][emo_smijesak]….dugo je dva dana biti u istoj dionici, ili će da raste odmah ili prodaja[emo_zloban]
Evo kako će se privatizirati firme nakon ulaska u EU….
Smjernice za privatizaciju
Javni i bezuvjetan natječaj, najviša cijena
Smjernice EK o načinu i uvjetima odvijanja privatizacije koji ne uključuju državnu potporu predviđaju sljedeće:
•prodaja se treba provesti javnim natječajem koji je otvoren za sve potencijalne kupce, javno objavljen i bezuvjetan (u odnosu na buduću djelatnost, zadržavanje razine zaposlenosti i sl.)
•treba prihvatiti ponudu onog kupca (investitora) koji je ponudio najvišu cijenu
•ponuđaču treba dati dovoljno vremena i informacija za ispravnu procjenu društva
….ne zato jer su”naši” odjednom postali poštenjačine nego zbog Evropskog općeg suda koji je i jednoj Austriji očitao lekciju….
“To sugerira i primjer sudske odluke u slučaju privatizacije austrijske banke Bank Burgenland. ”
Zadržavanje djelatnosti i radnika su prošlost[emo_palacg]
Natječaji za CO i HPB moraju proći i test pravila o državnim potporama
Sramota je da se država bavi uzgojem povrća i to na građevinskom zemljištu uz aerodrom i plažu.Ljudi moji tamo praktički nemaš di popit kavu a milion i po putnika godišnje prođe kroz aerodrom……..žalost je to ali što moš…….to smo mi balkanci…
Mislim da ste sve gore veoma dobro napisali.Idem odmah u kupnju Kaštelanskih dionica jer je to najbolja dionica na HR burzi.
Ne znam za Vas meni još treba 150 komada da ispunim ovogodišnji plan pa budite toleratni ipak ću ući s tim u top 10. Hvala.
Kakva će ovdje panika nastat kad cijena dođe na samo 570 kuna, jeza od praznine na prodaji, od 600 do 2000 kuna samo 100-tinjak dionica na prodaji.
Kakva će ovdje panika nastat kad cijena dođe na samo 570 kuna, jeza od praznine na prodaji, od 600 do 2000 kuna samo 100-tinjak dionica na prodaji.
Ko da je problem staviti naloge.
[emo_namigusa]
trenutno vam govore o zračnim lukama na HTV1…
o kapacitetima koji to i nisu itd itd…
Zakuhava se bid pomalo, odskrulajte malo prema 600 kuna na asku, do 3000 kuna je prazno.