KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Rekao bi da nervoza na bidu raste, kad se zna da najveći prodavač – zadnjih mjeseci ima još možda stotinjak komada..

PS Čestitam i trejder majstorim, mislim da je već nekoliko puta spuštena na 480 – 500 i dignuta na 540 – 570 radi iskrcaja. U tom3e mu je uveliko bio od pomoći spomenuti prodavač, sad se situacija mijenja u korist dioničara…

[emo_smijesak]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Top 10 je stabilan. Znači kupili smo koliko smo mislili i više ne kupujemo osim po bidu. A ovi ostali ispod top 10 naka trguju međusobno do besvesti, koga briga. Vidim naredali se trejderi na asku[emo_smijesak][emo_smijesak]….dugo je dva dana biti u istoj dionici, ili će da raste odmah ili prodaja[emo_zloban]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Evo kako će se privatizirati firme nakon ulaska u EU….

Smjernice za privatizaciju

Javni i bezuvjetan natječaj, najviša cijena
Smjernice EK o načinu i uvjetima odvijanja privatizacije koji ne uključuju državnu potporu predviđaju sljedeće:
•prodaja se treba provesti javnim natječajem koji je otvoren za sve potencijalne kupce, javno objavljen i bezuvjetan (u odnosu na buduću djelatnost, zadržavanje razine zaposlenosti i sl.)
•treba prihvatiti ponudu onog kupca (investitora) koji je ponudio najvišu cijenu
•ponuđaču treba dati dovoljno vremena i informacija za ispravnu procjenu društva

….ne zato jer su”naši” odjednom postali poštenjačine nego zbog Evropskog općeg suda koji je i jednoj Austriji očitao lekciju….

“To sugerira i primjer sudske odluke u slučaju privatizacije austrijske banke Bank Burgenland. ”

Zadržavanje djelatnosti i radnika su prošlost[emo_palacg]

Natječaji za CO i HPB moraju proći i test pravila o državnim potporama

Sramota je da se država bavi uzgojem povrća i to na građevinskom zemljištu uz aerodrom i plažu.Ljudi moji tamo praktički nemaš di popit kavu a milion i po putnika godišnje prođe kroz aerodrom……..žalost je to ali što moš…….to smo mi balkanci…

DAJ PET !!!

Mislim da ste sve gore veoma dobro napisali.Idem odmah u kupnju Kaštelanskih dionica jer je to najbolja dionica na HR burzi.

izgleda da će danas bit živo. reži se s obje strane

Ne znam za Vas meni još treba 150 komada da ispunim ovogodišnji plan pa budite toleratni ipak ću ući s tim u top 10. Hvala.

E pa Đuro ima tešku ruku.

Kakva će ovdje panika nastat kad cijena dođe na samo 570 kuna, jeza od praznine na prodaji, od 600 do 2000 kuna samo 100-tinjak dionica na prodaji.

Kakva će ovdje panika nastat kad cijena dođe na samo 570 kuna, jeza od praznine na prodaji, od 600 do 2000 kuna samo 100-tinjak dionica na prodaji.

Ko da je problem staviti naloge.
[emo_namigusa]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

trenutno vam govore o zračnim lukama na HTV1…
o kapacitetima koji to i nisu itd itd…

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Zakuhava se bid pomalo, odskrulajte malo prema 600 kuna na asku, do 3000 kuna je prazno.

Grčić javno kaže da nije zadovoljan radom Audia. Malo će izgleda provjetriti te ljenčine. A to nama u ovoj dionici nikako ne može škoditi[emo_smijesak]

New Report

Close