KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A jesam li Vam rekao ? Ajde da vidimo ima li još ovih što žele prodati po ovim cijenama…..

E pa Đuro ima tešku ruku.

550kn mi se čini kao važna psihološka razina, prelaskom iste..fijuuuu[emo_smijeh]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Kao što sam rekao…..i neki iz Top-10 su iskoristili priliku i dizanje cijene da skrate poziciju.

A vi provjerite stanje, ako ne vjerujete. [emo_namigusa]

Neka su ! Čestitam mu na pogotku kupovine na dnu, sada već prodaje s 20 i više % dobiti, a ti lijepo i dalje gledaj, čudi se i čekaj da cijena padne. Gledat ćeš tako i na 600, 700…i stalno govoriti kako to netko prodaje i krati pozicije…

i vjeruj mi : bit ćeš u pravu ![emo_smijeh][emo_smijeh][emo_plazi]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

550kn mi se čini kao važna psihološka razina, prelaskom iste..fijuuuu[emo_smijeh]

Kroz te takozvane psihološke granice se u pravilu prolazi kao kroz puter[emo_palacg]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Cestitke svima koji su unutra nadam se da ce Vam potegnit bar do 1500 kuna.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Nek se konačno raspiše natječaj za privatizaciju…pa ako je i po nominali, to bi bilo cca 2500kn[emo_smijeh]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

je li pauza ili ima neki problem?

ne vidim da nešto stižu nalozi na prodaju

@lucky luke

pauza za marendu…..odo i ja,pozz

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Ja sam jutros udario čekam još malo da se nakupi ko jučer za kraj a Vi se zabavljajte i čekajte a na 500 Vam je bilo skupo. Ali tako to obično ide. Nije mi jasna Vaša filozofija trgovanja na 5.500 kuna ste kuopvali a na 550 nebi jer je 5500 jeftino a 550 skupo. A izvjeće se nije baš promijenilo na gore, čak se i nadzire privatizacija, skrbnički izišao i sad se čudite kako je dionica narasla.
A jesam li Vam reko ?

E pa Đuro ima tešku ruku.

Prosjek 548,70, a ovaj forsira sa 10 komada natrag, žao će mu bit već u ponedjeljak, nestaje pomalo i ovih što se zadovoljavaju sa 10-15% od dna.

a tko ce tu kupovati ,znajuci da je na 600 prakticki odradilo rast?
kak se zovu oni koji uvijek kupuju na vrhu prije pada?[emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_vrtimise]

mislim,jedna nova vijest se nije pojavila,privatizacija moze za koju godinu tek ici
stovise i nastavak gubitaka koje treba znat napraviti je stara,za ovu firmu uobicajena vijest[emo_bijesan]

Čemu toliki smajlići…..smiri živce kolega, nije kraj svijeta ako nekome rastu dionice[emo_smijesak]
Ali daj nam bar objasni ovo sa 600 kuna. S obzirom da je po tebi to kraj rasta. Koliko ja znam matematiku nakon 600 dolazi 700….pa 800 itd..Odkud tebi ideja da je 600 neka posebna brojka?[emo_zloban]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

New Report

Close