E taj tvoj OSJEĆAJ, to je jako bitno[emo_smijesak]….ja imam osjećaj da će svi iz top 10 izači pa će onda to biti jedina dionica koja nema TOP 10 [emo_zloban]
Samo se vi nadmudrujte čiji je veći ali ako je jedan fond “morao” prodavati i izići očito je da je samo on bio kočnica za rast jer bi inače dionica jako pala. Međutim gledajući izvješće, book value, potencijal, oglase za privatizaciju i ostalo ima jako puno prostora za rast. Naravno sad je pitanje da li je fond potpuno izišao što ne bi volio ( jer nisam dovoljno kupio ) ili mu je ostalo još 100-200 komada koje bi rado kupio po diskontu.
Zašto ask bježi? Zar nije trebalo pasti na 300?
Aha samo još koji sat kad svi vide da skrbničkog nema u igri…..na ovoj dionici blokada je vrlo izvjesna kad se shvati da je skbnički potpuno izašao. I to ne samo jedna. Dobro priznajem da sam ja danas na početku kupovao a kupovati ću i dalje pa budite solidarni i prodajte mi oko dionice oko 510-530 kuna ne trebam puno samo stotinjak komada. Svi će zaraditi jelda.
Miro bez brige, prodat će oni tebi jer neće samo tako prepoznati vrijednost ove dionice. Puno lakše je pisati bezvezarije neko stvarno proučiti sve što se oko firme događa.[emo_smijesak]
Pozdrav škvadro,
ovdje su svi gorili kako će to poletjeti čim fond bude izašal.Ja kupio i čekam let.Ide li?
Pozdrav škvadro,
ovdje su svi gorili kako će to poletjeti čim fond bude izašal.Ja kupio i čekam let.Ide li?
Bit će let čim prodaš…zato nemoj nas dalje mučiti nego se iskipaj [emo_palacg]
Pozdrav škvadro,
Bit će let čim prodaš…zato nemoj nas dalje mučiti nego se iskipaj [emo_palacg]
[/quote]
eno na sad san ja i mojih 20 dionica smetnja za cijenu od 1200 Hrvatskih Kuna.Daj se dečko v ozbilji .
Mislim da su ovdje svi oprezni na kupnji jer strahuju od još jednog iskipavanja SG-a, ako uopće još imaju što za iskipati…
Ma ja se ne bojim na kraju ću da udarim pa šta bude ali bogme već 8 naloga iznad 510 kuna.