KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

PS:STR.72…NA DNU PRIJE ČLANKA ILI TOČKE 9….

Odličan post kolega, jako informativan, nedostaje još samo tko što gdje kad kako i o čemu uopće pričate. Link na strategiju bio bi dobrodošao dodatak.
[/quote]

Da u pravu si, nedostaje ono što je najmanje 150 puta prožvakano na ovoj temi. Moram te razočarati, onome kome 150 puta nije dovoljno neće biti ni 151. put. Zato to neću ni stavljati.[emo_beztona]
[/quote]

Nisam razočaran. Razočaran je onaj koji nešto očekuje, a meni je svejedno.
S druge strane, AKO je točno da je više puta prožvakana i linkana ta strategija na ovoj temi, onda se ispričavam na tonu mog prethodnog posta.
Bio sam dojma da je riječ o nekoj novoj strategiji, a inače temu rijetko čitam.

Ponavljam sam sebe…nekome je u interesu da ova dionica ostane ovako nisko što je duže moguće, i to uspješno čini…[emo_bijesan]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Ponavljam sam sebe…nekome je u interesu da ova dionica ostane ovako nisko što je duže moguće, i to uspješno čini…[emo_bijesan]

nitko ništa ne štopa nego svi znamo da prodavač ima još oko 1000 komada za prodati i nitko mu ne želi dati više, a kako se njemu pretjerano ne žuri, onda cijena stoji ovdje već mjesecima

Pa što čeka, nek lijepo zakuca na 440kn i gotovo!

bojim se da kad nestane prodavač ne nestane i potražnja

bojim se da kad nestane prodavač ne nestane i potražnja

Zašto se bojiš?[emo_zloban] Ili je to neka nova mudra misao??

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Golube ne vjerujem u bilo kakvu privatizaciju, ne samo ksst, nego i ostalih društava.

Golube lijepo je šo vjeruješ. Po svim aferama iz novina, mislim da ni ovo neće proći bez afera. Iako nemam ksst, definitivno navijam za poštenu privatizaciju, jer će se na taj način slit novac i u ostale dionice.

Skrbnički i dalje smanjuje i ruši cijenu. No tko god je izlazio ujedno je bio i podrška na kupnji, ne bi li cijena previše pala.

@kanabis

Skrbnički i dalje smanjuje i ruši cijenu. No tko god je izlazio ujedno je bio i podrška na kupnji, ne bi li cijena previše pala.

Da su toliko pametni nebi je srušili sa 750 na 450 a još nisu sve prodali. Nema ti velike pameti u tih profića, oni sjede na čeki i kad se netko pojavi na livadi opale[emo_smijesak].
Ne vjerujem ja u sposobnost ove vlade nego u to da glad tjera ribu na udicu. Državi KSST jednostavno ne treba, nema tu puno uhljeba, nema puno love da zamrače…..a prodajom se dobije više nego poslovanjem slijedećih 300 godina.
Ali mora najprije direktor očistiti firmu. Kao suvlasnik Staklenika podržavam otpremnine od 40.000kn. To je po zakonu kad je riječ o restruktoiranju i može se Ozren slikati. On to glumata reda radi da opravda članarinu.[emo_zloban]

A moze tu bit kolega par bliceva i gore i dole ali sve je to tlacenje i jednih i drugih…nista bez objave za privatizaciju a kako stvari stoje po danasnjim izjavama Linica voda je do grla cim se krece s natjecajem za Croosig i HPB…

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Proučavao sam malo staklenike..

Novi direktor je povukao cijelu upravu u branje salate. Nije loš potez ako s tim želi pokazati radnicima da moraju raditi kako bi zaradili svoj kruh. No ukoliko svaki dan misli brat salatu, onda bi poštenije bilo da ode iz firme i umjesto svoje plaće zaposli 5 nadničara.
Mislim da novi gazda opet ima loše planove, no to je sastavni dio socijalno-pljačkaške strategije. Dio djelatnika će preći u druge firme i dobiti otpremnine, a za ostale misli uvesti dvije smjene po 4h. Što će radnici zaraditi, koliko će biti motivirani u svemu tome? Hoće li ponovo sav urod propasti? Dakle nastavlja se daljnja politika zaduživanja i podjele zemljišta.

Dali su radnici u kaštelanskim staklenicima uopće potrebni? Vjerujem da nisu. Prošlogodišnji prihod je iznosio samo 1,5 milijuna kuna. To je sramotan prihod i toliki prihod bi se ostvario od samoniklog bilja. Očito da tamo nitko nije motiviran za ništa.

Kaštelanski staklenici od svoga osnutka, pa do danas nisu zaradili ni jednu kunu, nego su isključivo živjeli od prodaje zemljišta. Tako su u proteklih 5 god. izgubili 500 000m2 zemljišta, a u 2012 su ostali bez 140 000m2 zemljišta i pri tome sklopili jako nepovoljne ugovore sa zračnom lukom. Obvezali su se svoje najvrednije zemljište prodati po mizernoj cijeni koju je odredila luka, te da će im to biti isplaćeno u daljnjoj budućnosti kako to luka bude htjela. Vjerojatno nekom budućoj firmi sa budućim radnicima i direktorom 2050 god. I to sve naravno po cijeni koja bude odgovarala luci split. Osim toga luka je do sada koristila dio zemljišta staklenika, za koji staklenici nikada nisu dobili odštetu. Nije mi jasno što rade direktori, nadzorni odbori i svi ostali u toj firmi?

To je strašno! A što je najgore to je sve istina! Da se dionicama KSST kupuje prošlost ja ih nebi kupio.
Ali kupuje se budućnost pa ih zato kupujem. Nekako mi Linić izgleda kao da mu je buksa prazna. A kad je buksa prazna – znam po sebi, onda gledaš po kuči i garaži bez čega se može i prodaješ sve živo i neživo[emo_smijesak]
Onda se sjetiš Staklenika, em ti ništa ne nose em sami problemi, štrajkovi, sindikati…..i prodaš.
To je budućnost K.Staklenika jer oni su na listi za prodaju javnom ponudom. Prošlost je nebitna, tko još živi u prošlosti?

New Report

Close