Evo jos jedne strategije…jos jednog mudrijasa koji ima svoju viziju..i jos jednog nacina kako da se prebacuje iz supljeg u prazno…kako da se opravda postojanje tih cinovnika duudia..audia..a magare cekaj dalje da trava naraste..
Pozdrav
Nekome je očito namjera da dionica ostane što niže i očito uspjeva u nakani da je održi vrlo nisko..
Nekome je očito namjera da dionica ostane što niže i očito uspjeva u nakani da je održi vrlo nisko..
i dobro mu ide. Da je to mislilo fljasnut ispod 400, već bi to bilo napravljeno.
Ovak mi se čini da se uredno skuplja po ispod 500, a dok se skupi dosta, onda juriš na 700 i kusur [emo_kuna]
[emo_namigusa]
Nema promjena u TOP 10. A svaki dan se trguje od 20 pa do 150 komada. Jel daju ovi u skdd one cedeje na daljinski ili baš treba do njih skoknuti? Prije se u top 10 ulazilo sa 200 komada a sad 300. Bilo bi interesantno vidjeti koliko toga i tko drži između 200 i 300 komada.
Evo opet financijskog savjetnika bez licence na temi[emo_zloban] Pred kratkim su sa 100.000m2 praznog bezveznog zemljišta riješili 100 miljona duga. Ostalo je još 500.000m2 ali sa infrastrukturom i svim i svačim. Znači to bi bilo 500milja brat bratu a to ti je 5000kn po dionici.
Ali dobro ne vrijedi to 5000, ne vrijedi ni 4000, pa ni 3000 ….ali meni 2500 ipak vrijedi kad sve odbijem (i buduće dugove ako ih bude)[emo_smijesak]…..jer ova firma se kupuje zbog vrijednog zemljišta (najvrijednijeg na jadranu) i zbog toga jer je na listi za privatizaciju a nikako zbog te jadne proizvodnje. Što prije proizvodnja krepa tim bolje. Imam dionice KSST i zato je ovaj post pristran i kao takav nije nagovor na ništa.[emo_smijesak]
Istine radi najveći dio te vrijedne zemlje namijenjen je ZLS-u. Problem je u tome što im ta zemlja trenutno nije potrebna. Da li postoji investitor koji će od vlasnika otkupiti ksst pa čekati prodaju zemljišta ZLS-u ???
za ovakvu kompaniju dati 500 kuna
ili čak 700 po dionici neznam baš
dobro razmislite ljudi
Aj ne blamiraj se bezveze, ovo vrijedi po najnovijem izračunu cca 1300-1500kn.