KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Split-županija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/205944/Default.aspx

5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242) 1.230 1,08 Skrb. račun

22 dionice manje, tog dana je protrzeno 24 dionice (21.03.2013.)

hvala svima koji su mi preporučivali na 550 600 da prodam i riješim se briga, hitac,prognozer,golubov.
Zaista Vam želim sreću da mi se jednog dana rugate na 1900 recimo.mislim da će Vam sreća i trebati, danas je bio buran dan u firmi – čitat ćete uskoro u novinama:mislim u četvrtak što se sve događalo.
sretno

Parchy sta se dogadja u firmi, i ja sam prodao svoje ali svejednom pokusavam pratiti sto se dogadja…

EKO STAKLENIČKA proizvodnja čeka svog kupca.

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

hvala svima koji su mi preporučivali na 550 600 da prodam i riješim se briga, hitac,prognozer,golubov.
Zaista Vam želim sreću da mi se jednog dana rugate na 1900 recimo.mislim da će Vam sreća i trebati, danas je bio buran dan u firmi – čitat ćete uskoro u novinama:mislim u četvrtak što se sve događalo.
sretno

Ti nikako da shvatiš da ja i ti nismo kupili dionice KSST iz istog razloga. Meni vidiš ide užasno na živce zašto još proizvodnja nije crkla i zašto radnici nis non-stop na zebri. Moj cilj će se ostvariti tek kad definitivno shvate da ta njihova proizvodnja na toj lokaciji nema smisla.
A tebe smeta upravo to što mene veseli. S tvoje perspektive dobro je što si prodao jer oni NIKAD ali BAŠ NIKAD neće zarađivati.
A onda će im jednoga dana puknuti film (državi) i ode firma na bubanj[emo_smijesak] ….a tu se onda ja odjednom pojavim iza žbuna.[emo_smijesak]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Parchy sta se dogadja u firmi, i ja sam prodao svoje ali svejednom pokusavam pratiti sto se dogadja…

Ne događa se ništa neobično. Pojačalo se bolovanje, pojačalo se štrajkanje, pojačalo se traženje za otpremnine, a direktor bere salatu.
Ah da, zaboravio sam reći da im je poskupila i voda od početka ove godine.

Smiješni su mi ovi koji kupuju ili prodaju KSST zbog proizvodnje ili dobiti/gubitka firme.
Svi prije godinu dvije ulazili čisto špekulativno da zaradimo na prodaji/privatizaciji KSST.
Amen!

Jedina greška koju smo svi napravili je ta da smo prekršili zakon koji glasi: nikada ne trejdaj dionicom u kojoj ne želiš zaglavit.

Mimo, prodat će kad tad…mislim da ti je jasno da prije ovih izbora neće ali poslije je sve moguće. Nisu oni sposobni voditi ni poljoapoteku od 100m2 a kamo li staklenike. Jedino da ih ovaj iz Sklad gradnje ofarba i to naplati puta 5.[emo_zloban]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

U nas se za kolinj prajcek vrti reklo bi se na legano.Polako se topi ali fala dragem Bogu usput se pije.ja osobne gemist dok se on vrti na lagano.cijena ove dionice gledi na kolinje nalagano.skro lagano peckanje

http://www.kastela.org/novosti/aktualnosti/18755-kastelanski-staklenici-nezadovoljstvo-medu-radnicima#comments

Pozdrav iz Kaštili,
evo kako san i najavija jućer – vijesti …

New Report

Close