KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@zvonac

Drži se nivoa bliže 400 kn.

ma iskreno trenutno ne razmišljam o kupovini…imam za mene dosta toga kupovanog od 600-500 kuna…ali ako klizne još vjerojatno ću još malo kupiti…

Nema bas nekog objektivnog razloga za kupnju a za prodavat takvih nikad ne fali…od onih koji su dionice dobili kao nekakvu naknadu za oduzetu imovinu do onih koji su ih jeftinije kupovali ili izgubili strpljenje pa i s gubitkom zele prodat do onih kojim naprosto treba novac. Tu se nista zanimljivo nece desavat dok god se ne objave vjesti vezane uz neku prodaju…dali to bilo zemljista…proizvoda ili tko zna cega…ali za sada kako vidimo nsita od tog. Ni dug poreznoj upravi nije smanjen iako se po tom pitanju dogovaralo s ZL Split…strateskog partnera nitko ne spominje…prodaju zemljista ili ulaganja jos manje a kakva bi bila potraznja mozda pokazuje primjer adriachema…Kako god…sve je skupo ako ce tvrtka ostat samo na prodaji salate a opet je prejeftino ako se pokrenu privatizacijsku procesi…do tad…nebitno

Pozdrav

svi smo mi Crobex

@lucijan
KSST se nalazi na listi audio-a za privatizaciju a što se tiče poreznog duga za to je izdvojeno 30 000 m2 na zemljištu resnik i 60 000 m2 na zemljištu kaštela i sad to treba izvastiti i provesti kroz papire.Koliko im treba vremena ne znam ali
ovdje nije upitna vrijednost ni dali će doći do privatizacije nego KADA.

DAJ PET !!!

Komentar trgovanja:
Trgovanje je započelo “izletom u nepoznato” sa vrijednih 3 komada po 384,99[emo_kuna]. Tri i tri je 33! [emo_namigusa]

Nakon raznoraznih zahebancija sa 1-2 komada, čak štoviše i sa nizom skrivenih naloga na 1H komad, neko (ne)ozbiljan razasul je svojih 19 komada (standardno) po svemu kaj se nalazilo na kupnji do 170 [emo_kuna]. ((I prav’ mu budi))

V samom foto-finišu, 3 sekunde prije zatvaranja, neko z mudima se ipak odlučil otuđiti nekome dva komada, ne “jedan ali vrijedan” komad, nego čak DVA komada ovog (ne)vrijednog papira po cijeni od 474 JMPE[emo_kuna] (Još Malo Pa Europska KuNića).

I tak celi dan ošlo ukupno 24 komada, dobrih 11 iljada kuna – nekom v žep, nekom ‘z žepa.
[emo_namigusa]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

To sto se neka firma nalazi na listi za privatizaciju nema nikakve veze s njenom vrijednoscu..i kod kastelana je sve upitno…od toga koliko ce joj uopce zemljista ostat do trenutka privatizacija a i hoce li uopce biti zainteresiranih za kupnju. Onaj prije par godina objavljeni natjecaj vise nema veze sa realnoscu i lako moguce da je bio samo alibi za odredjivanje cijene dionice jer je tih dana bio povrat istih onima kojima je nekad davno oduzeta zemlja..a i danasnjem direktoru bi bilo bolje da ode do Izraela ili Holandije i trazi strateskog partnera koji bi ulozio novac u tvrtku i pokrenuo proizvodnju..izvoz i sve sta uz to ide , nego da s radnicima bere salatu..pre skupo je placen za taj posao…

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Jel ovaj misli prodavati ili glumata samo kako se meni čini???
Pa tko želi prodati mora spuštati cijenu, pitam se što čeka????

evo, počeli uskršnji popusti

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Ovo je neki neuki prodavač, jer kad se sruši cijena na 455kn onda mora tu postaviti jaku prodaju. Vidi se da je dečko neiskusan i da misli sve pogubiti. [emo_smijeh]

decki, kaj ste nervozni?
Svi znamo da ova dionica brat bratu vrijedi par tisuca kuna.Mirno kupujte i nadajte se da ide dolje ka 200, gdje je i bila, da mozemu unutra uci sto jeftinije.Kad bu utisla na par tisuca svi bumo bogati

Vidim, ovo je lagano izašlo iz fokusa…..za kupce.
Za prodavače je itekako i dalje aktuelno. [emo_namigusa]

5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242) 1.252 1,10 Skrb. račun

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

New Report

Close