ov dionica je vrijedna kao suho zlato.Kak to više ljudima ni jasno!!
To je istina sto si napisao ali mene intersira kad vec govoris o suhom(24 karatnom zlatu) koliko grama takvog zlata vrijedi ova dionica.Za sada trziste pokazuje da vrijedi tocno 1,75 grama suhog zlata.Konkretno ja sam danas uzeo umjesto zlata 8 dionica KSSTa po 476,a u petak jednu po 462 samo da mogu pratit korelaciju dionice i cijene zlata.
Interesantno je da Socient fond nije prodavao krajem prošlog tjedna.Osobno sam to i očekivao jer fond.manageri rade na principu od 500 – 550 prodaji ispod ne …
Znači da su neki manji izlazili ili traderi!
Societ ima još samo malo manje od 1400 komada.Šta je s onim mirovincem koji ima malo više od 3000 … neće valjda i oni počet izlazit da namiru mirovine za koje fali novaca u RH proračunu.
dođe li medo izvanka i krene li na ovoj dionici stampedo na način pusti me van … bbrrr i onaj na 50Kn kupnje bu brke omastil.
dođe li medo izvanka i krene li na ovoj dionici stampedo na način pusti me van … bbrrr i onaj na 50Kn kupnje bu brke omastil.
pa prodaj čovječe! drhtiš ovdje od straha i treseš se kao list na vjetru čim netko proda par dionica na burzi, je li to vrijedno tvog zdravlja, stresa, suza i besanih noći?!?
pa prodaj čovječe! drhtiš ovdje od straha i treseš se kao list na vjetru čim netko proda par dionica na burzi, je li to vrijedno tvog zdravlja, stresa, suza i besanih noći?!?
[/quote]
evo proda san i osjećan se puno bolje,hvala ti na savjetu.
Sto mislite kolika bi trebala biti minimalna cijena salate u veleprodaji da pocmu pozitivno poslovat i da cijena dionice pocme rasti.Ima li sanse da iducu godinu podijele dividendu??
@frankie
Ima…i to vanredne[emo_palacg]
@golube
Znas da se ne zahebahem jer kad pocmem kupovat nesto ne stajem bas tako lako.Evo za prvu ruku uzeo 9 komada samo da mogu pratit. Plan je par stotina ako cijena bude isla prema mojim razinama.A sada kao dionicar s punim pravom mogu zalipit kojem linom radniku pokoju zidarsku ili becku ze one finije ako vidim da zabusavaju jer uz njihovu ogradu uvijek ostavljam auto kad putujem tako da povremeno vidim sto se tamo zbiva.
ma grafovi usmislu TA na ovakvim dionicama nemaju ama baš nikakvog smisla, odnosno predviđaju kao i ja…ili će pasti ili će rasti[emo_smijeh]