Pa tko ovo prodaje jel ima tko ideju, ipak ovdje se prodaju velike količine i to par dana po meni samo AUDIO ima ovakve količine, možda se varam.
ovo nasilno pumpanje cijene je idealno za izlazak iz ove dionice dok je vrijeme
Pa tko ovo prodaje jel ima tko ideju, ipak ovdje se prodaju velike količine i to par dana po meni samo AUDIO ima ovakve količine, možda se varam.
Ma nije audio, to su burekđije, kupe po 705-710 pa prodaju na 725-735 kn. Uvjeren sam da je na taj način danas trgovano 70% prometa.
Sad ili će nazad na 650 ili gore na 750 kn….
Dan za pamćenje,promet na KSST veći od prometa na HT [emo_ooooo]
zadnji put kad su bile ovakve pertumbacije prije privatizacije cijena je sa 700 kn otišla skoro do 5000 kn [emo_beztona]
zadnji put kad su bile ovakve pertumbacije prije privatizacije cijena je sa 700 kn otišla skoro do 5000 kn [emo_beztona]
Znam to je bar imalo nekog rezona,ali ovo danas nema veze s ničim,najprije jedan tuče po prodaji,onda drugi (ili isti) iskipava kao lopatom po kupnji,a sve sa popriličnom količinom dionica,bit će zanimljivo vidit promjene u top 10 iz a Nove godine,ali nema veze ako ništa drugo veselo je [emo_cool]
sve u svemu ništa.Najbolje da majstori za kraj uriktaju porast pad na NULA%. Onda bih im tek skinija kapu.
netko veći iz top10 se danas lijepo iskipao, baš me zanima tko je to bio????