KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mrki je očito prodao kada je bio klik za kupnju, ide ovo glatko prema puno višim cijenama, ispod 1500 nije trebalo ni pasti, ali kako sam zadnje prodao na 3850, dobro je došlo za vratit sedam dionica za jednu prodanu. Obnova natječaja bit će puno prije ulaska u EU, znači vrlo brzo, a onda će bit kasno za kupnju.

Kaj stvarno nije trebalo prodati?a joj 3800 uh kupujem u ponedjeljak opet.zem cu vinceka pa po asku.

Mrki ja mislin ako ne lazes da si dobro proda i diga kesu.Pusti ti pricice tipa tisuce kuna.Ispada da ce ovi sta imaju stotine komada postat milijuneri. Mos mislit- burza je automat uvalis 10 uzmes 50. To je svima pocetna logika a znaskoja je zavrsna? Nisna triba ovo , zasto san ono, da mi je znat bilo ovo ono. Mazni tu lovicu ca si diga i dobro promisli kad ces opet unutra, pogotovo ovdi.

Stvarno nitko normalan ne vjeruje u cijenu iznad 1500…..[emo_zloban]

Prodat cu cim cijena lupi u 1500

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

to je napisano u afektu pošto mi je jedan pametni kolega na forumu napisao kako trebam prodati i riješiti se brige.

Prodaja krajem prvog mjeseca

to je napisano u afektu pošto mi je jedan pametni kolega na forumu napisao kako trebam prodati i riješiti se brige.

možda nije mislio da se Ti rješiš brige, nego da NAS TI rješiš brige za tebe.[emo_smijesak]

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Prodaja krajem prvog mjeseca

Ja nedam[emo_bijesan]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Nista ja tebe crum.ne razumin. Ali nema veze jer sta neznas neboli.

Kakva pak je to sad navlakuša na KSSTu? Prvo po Asku, Bid se skupi, pa onda deri po Bidu. Lijep promet, rekao bih izrežirano.

Svasta

Vrhunac prevere na burzi.ali to je burza ko voli nek izvoli.Da se mene pita trgovalo bi se samo s ksst pa ko ga kome.

New Report

Close