Zašto raste ksst….kaj nije to trebalo završiti u stečaju!? [Začuđen] Kolega kvart 99??? ,…imaš objašnjenje?? , tebi je sve uvjek jasno prije nego nama ostalima [Zloban]
čekaj malo…ima još vremena da se okite optimisti
ipak je božić, vrijeme kićenja
[emo_smijesak]
Aha… misliš sad su kupili 116 komada po asku a onda će “uvaliti” 10 komada po bidu. Je to bi moglo biti ali samo iz jednog razloga – da u ponedeljak nastave sa jeftinom kupnjom. Kažem ti ja, pametni neki klinci[emo_smijesak]
Imam osjećaj da danas ide još jedan udar po asku i to bi bilo to za ovaj tjedan.
Nemoj gledati 2013.godinu….još uvjek smo u 2012
Burza će raditi skraćeno na sljedeće dane:
6. travnja
– Veliki petak
24. prosinca
– Badnjak
31. prosinca
– Stara godina
‘esil’ ti to Toma uletio u ToP 10 ?
ajde, barem si podignuo ljestvicu za igricu skrivača…[emo_namigusa][emo_namigusa]
Cirka 1000 dionica KSST je u svega sedam dana promijenilo vlasnika. U petak 214 uglavnom po asku, samo jedna transakcija po bidu. To je otprilike 10% svih slobodnih dionica van top 10[emo_ooooo]
Što bi to moglo biti, zašto odjednom takva likvidnost? Sa 480 na 730 u dva tjedna[emo_ooooo]…50%[emo_ooooo]
Prebrzo si prodao, ko ti je kriv? Ljepo ti je objašnjeno da samo ljudi sa dobrim živcima zarađuju na burzi. Ali jok , ti opet po svome[emo_zloban] Ajde bar jednom nam objasni zašto ti misliš da će cijena opet dolje, i to čak i niže. Da i mi ostali shvatimo u čemu je štos. Znaš objasniti svoju misao ili neznaš?