Gospon Golubov, posto se ovdje slazete samnom da je kupnja dobar potez, nadam se da u isto vrijeme necete mi vi svoje prodavat.
Ne kužim zašto je bitno tko ti prodaje ako smatraš da je kupnja dobar potez[emo_zacudjen]
Dečko kupuje 2-3 dionice i sve mu je bitno. A najvažnije hoće li za Božić doći na 4000kn [emo_smijeh]
Auuuuuu….kolki će porez plačati Kaštelanski Staklenici na ovo silno građevinsko zemljište[emo_zacudjen]….ja bi to odmah na natječaj da sam na njihovom mjestu[emo_novac]
Auuuuuu….kolki će porez plačati Kaštelanski Staklenici na ovo silno građevinsko zemljište[emo_zacudjen]….ja bi to odmah na natječaj da sam na njihovom mjestu[emo_novac]
Bi i oni al nema kupaca! [emo_palacd]
Kak ne…po tome koliko će ih to boljeti najbolje se vidi kroz dosadašnje upravljanje vlastitom imovinom
[emo_zloban]
Auuuuuu….kolki će porez plačati Kaštelanski Staklenici na ovo silno građevinsko zemljište…
Uvodi se porez na nekretnine, a ne na zemljište!
…ma u staklenicima je raspad sistema i nema šanse da firma može nastavit i dalje radit kao dosad ….. vjerojatno treba vremena da se zemljište tehnički izdvoji iz njihova vlasništva a možda je i linić malo to smetnuo s uma treba ga posjetit da mu minimum 200-300 mil kuna leže neiskorišteno …………. ako se slučajno opet aktivira priča o “home port” u divuljama moglo bi narasti i do 500 -njak mil a to je već druga dimenzija ………..
Uvodi se porez na nekretnine, a ne na zemljište!
[/quote]
1. staklenici se građ. gledano tretiraju kao objekt, tj. nekretnina na koju se plaća porez
2. ide i porez na građevinsko zemljište, a koliko se sjećam, zemljište KSST je zadnjim izmjenama PP kaštela ušlo u građ. zonu