Opet ksst nije na popisu ili možda je pod onim tvrtkama koje nikog ne zanimaju.
KSST je na spisku već godinama. A ovi iz Audia neće zbog svakog forumaša posebno ponavljati svaki dan jer znaju da vas to onda drži max. tri dana a onda vas ponovo treba uvjeravati…sindrom .”teško pamti brzo zaboravlja”[emo_zloban]
a Kanabis daj molim te imenom je nabrojano 6 od 200 tvrtki, te pošto staklenici nisu u tih 6 (normalno da nisu kad su ove druge ipak “malo” veće)[emo_palacd] onda niti nisu na prodaju…..dajte ljudi
http://www.jutarnji.hr/liniceva-rasprodaja&ndash%3Bprodaje-200-tvrtki-za-spas-klimava-budzeta/1067669/
Opet ksst nije na popisu ili možda je pod onim tvrtkama koje nikog ne zanimaju.
uostalom što se sekirate,trenutno realno nema niti kupnje niti prodaje i tako će vjerojatno biti do nekih novih vijesti a onda ovisno o vijestima….iako kasno je tada zauzimati pozicije…kad budu dobre vijesti naravno[emo_smijesak]…nisam mogao izdržati…mali drukić
Pozdrav svima,
da li je istina da su ovo zemljišta u vlasništvu Ksst?
http://www.staklenici.hr/slike/karta1.jpg
Zna li netko konkretno kakvo je stanje stvari prodano/ostalo?
hvala
Zna li netko konkretno kakvo je stanje stvari prodano/ostalo?
hvala
Evo šta su “izgorili” sa zadnjom nagodbom sa RH i ZL!
A, evo i šta će ZL Split napraviti na zemljištu koja je zajedno sa državom ukrala staklenicima i oštetila ih za cca. 50 mil. kuna! Da je to moje, ZL bi morala platiti duplo veću cijenu, a ne duplo manju jer nemaju izbora nikakvog! LOPOVI!
eto lipi m oji zašto ja mislin da će ova dionica u papar. Politika ukakila tvrtku “u ime nacionalnih interesa” samo šta je nama usput prije prodala nekakve hartije za nesto kao sto je uskoro wc PAPIR.
Ja dečki nevidin ništa loše po tvrtku sa ovim DEALOM.Tvrtka više nema duga, ostalo je još massu nekretnina a i djelatnost je vrhunska – hrana,cvijećarstvo …. Ne vidim logiku za ne kupiti dionicu po ovim smješnim cjenama.
Slažete li se.
Ja dečki nevidin ništa loše po tvrtku sa ovim DEALOM.Tvrtka više nema duga, ostalo je još massu nekretnina a i djelatnost je vrhunska – hrana,cvijećarstvo …. Ne vidim logiku za ne kupiti dionicu po ovim smješnim cjenama.
Slažete li se.
Slažem-o se[emo_palacg]………[emo_novac]
Slažete li se.
Slažem-o se[emo_palacg]………[emo_novac]
[/quote]
I ja se slažen od 900+ Kn a sad smo na 500+ …
[emo_naivan]