KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma joj pa to se iz aviona vidi da je u petak namjerno spustana cjena samo da bi se dokupilo sto vise i sad ce uslijedit dobre vijesti i opa ode dionica gore…videno vec sto puta na ovoj dionici…[emo_smijesak]

[emo_bijesan]neće raste

Fantastičan članak, pohvala autoru. Nažalost, to ništa neće promjeniti!
Ovo je najbolji komentar: "Da postoji Nobelova nagrada za antiekonomiju, poslovodstvo staklenika bi ga definitivno zaslužilo!"
Ne znam, jeli smiješno ili žalosno?

Autor članka je nekad radio u Feral Tribuneu.

Jeste se ljepo naredali na bidu…..dođe mi da vas poklopim i kupim si mali traktorić[emo_vrtimise]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Ajde golube daj meni ovih 12 kom na 630 poklopi kad ih stavim[emo_namigusa]

Hvala na ovim dionicama…golube jel to tvoje dionice su me nakitile..[emo_smijesak]

Hvala na ovim dionicama…golube jel to tvoje dionice su me nakitile..[emo_smijesak]

Samo sam ti dao na čuvanje dok si nešto ne rješim[emo_namigusa]….znam da si dobra duša i da ćeš mi ih vratiti po istoj ili jako sličnoj cijeni[emo_namigusa]
Zaljubio sam se u jedan traktorčić i mora biti moj kud puklo da puklo…ništa posebno ali meni jako simpa..

Pa što se čudite…..već je jučer na otvaranju netko bio spreman udijelit lijepu količinu po 550……pa se povukao u doslovno u zadnji čas prije prve transakcije.

Hvala Golubv[emo_palacg] evo ja malo stavio 20 kom na prodaju i odma se povukao bid prema dolje… kako je to smijesno kad su ljudi naivni [emo_smijeh]

ma to su igrarije ….kao da netko stavi na kupnju 100 kom na 800 u 9.30 pa se u 9.55 predomisli….znači da zapravo nije preman na to nego malo “cima”

Pa što se čudite…..već je jučer na otvaranju netko bio spreman udijelit lijepu količinu po 550……pa se povukao u doslovno u zadnji čas prije prve transakcije.

Dobrano je prošlo 10:00 kad se on “predomislio”. Ako se toliko kocka s “teško stečenim dionicama”, onda znaš koliko mu vrijede, kad ih je spreman prodati po višegodišnjem minimumu.

Hvala Golubv[emo_palacg] evo ja malo stavio 20 kom na prodaju i odma se povukao bid prema dolje… kako je to smijesno kad su ljudi naivni [emo_smijeh]

A što bi tek bilo da stavim 200 komada na prodaju…pobjegli bi u mišju rupu[emo_smijesak]
Meni 100 kom kore dolje – svejedno. Ako završi dobro imam dosta toga a ako završi loše dobro što sam bar nešto prodao[emo_smijesak]….a traktorčić je simpa….i mogu ga opipati[emo_cool]

New Report

Close