KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Auuuu pa ne može se tu ništa uzgajati, sve je uništeno. Ne znam čemu služe zaposlenici i uprava

Sad mi samo još netko kaže da se ovo nema namjeru prodati. [emo_smijeh][emo_smijeh]……tko vjeruje da će se tu i dalje proizvoditi nešto?
Ali što je je, stvarno je hrabrost imati dionice ove crketine od firme[emo_zloban]….oni staklenici što ih je pregazio cunami su poslije bolje izgledali od ovih naših sada.
I sad ono najvažnije, jako jako je bitno da je stanje baš tako loše jer da nije Penga bi proizvodio….[emo_zloban]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Fantastičan članak, pohvala autoru. Nažalost, to ništa neće promjeniti!

Ovo je najbolji komentar: “Da postoji Nobelova nagrada za antiekonomiju, poslovodstvo staklenika bi ga definitivno zaslužilo!”

Ne znam, jeli smiješno ili žalosno?

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Ovo je najbolji komentar: "Da postoji Nobelova nagrada za antiekonomiju, poslovodstvo staklenika bi ga definitivno zaslužilo!"

http://hr.seebiz.eu/eu-trzista/madarska-nudi-kupi-obveznice-za-250000-eura-i-imas-drzavljanstvo/ar-49018/

Ti imaš tamo kod vas pristup štampi, daj molim te proslijedi ove slike nekim novinama da stave na naslovnicu kako izgleda firma gdje je država gospodar.
Neka narod vidi kako se spaljuje novac i nikome ništa a tamo neke bake, socjalne probleme vode u zatvor na 5 dana zbog 400kn neplačene kazne ili čega već.
Da imam 250.000€ keša sad bi si kupio Mađarsko državljanstvo[emo_zloban]

Ovo je najbolji komentar: "Da postoji Nobelova nagrada za antiekonomiju, poslovodstvo staklenika bi ga definitivno zaslužilo!"

http://hr.seebiz.eu/eu-trzista/madarska-nudi-kupi-obveznice-za-250000-eura-i-imas-drzavljanstvo/ar-49018/

Ti imaš tamo kod vas pristup štampi, daj molim te proslijedi ove slike nekim novinama da stave na naslovnicu kako izgleda firma gdje je država gospodar.
Neka narod vidi kako se spaljuje novac i nikome ništa a tamo neke bake, socjalne probleme vode u zatvor na 5 dana zbog 400kn neplačene kazne ili čega već.
Da imam 250.000€ keša sad bi si kupio Mađarsko državljanstvo[emo_zloban]
[/quote]

Javi se prvom potpredsjedniku vlade gosp.Čačiću rješit će ti to dok si rekao keks[emo_cool]

Neki dan je netko ovo rekao i za RIZ i za mnoge druge tvrtke koje su vise nego dobro poslovale ali su imale to prokletstvo da su na atraktivnom zemljistu i nista vise nije bilo vazno osim tog.
Sva vrijednost se pocela gledat kroz vrijednost zemljista a proizvodnja se pocela zanemarivat…ili su pak “dusebriznici” nasli nacina da se tvrtka unisti i jedino sto ih je zanimalo je zemljiste…recept za put u propast.

“”Kompleks staklenika je udaljen oko sto metara od obale i ta činjenica je vjerojatno prokletstvo te tvrtke. Iznimno atraktivno zemljište je očito spremno za neke druge funkcije i neka nova vremena “”

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Džabe moj golube, nema ti vajde od toga! Još kad pogledaš kako izgledaju staklenici i kako ide posao u njima u Čapljini, nemaš komentara!

Evo! [emo_palacg] http://www.staklenici.ba/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=8&Itemid=116

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Auuuu pa ne može se tu ništa uzgajati, sve je uništeno. Ne znam čemu služe zaposlenici i uprava

Prije nekoliko mjeseci s obzirom da letim preko Resnika nekoliko puta mjesecno sam se spustio dole i napisao ovdje kako to u stvarnosti izgleda(sto staklenici,sto radna snaga). Ne znam neki su rekli da proizvodnju ionako ne prizivaju nego stecaj ili privatizaciju. Nastavi li se ovako od ove firme za godinu dvije nece nista ostat.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Prije nekoliko mjeseci s obzirom da letim preko Resnika nekoliko puta mjesecno sam se spustio dole i napisao ovdje kako to u stvarnosti izgleda(sto staklenici,sto radna snaga). Ne znam neki su rekli da proizvodnju ionako ne prizivaju nego stecaj ili privatizaciju. Nastavi li se ovako od ove firme za godinu dvije nece nista ostat.
[/quote]

Samo neupučeni i naivci bi kupovali dionice Staklenika zbog proizvodnje. Pa proizvodilo se svih dvadeset godina pa nikome nije bila dionica interesantna. Tek kad su počele priče o privatizaciji, pa onda i natječaji dionica je došla u fokus. Dakle isključivo i SAMO zbog vrijednog zemljišta.
Žao mi je svakog tko je kupio makar samo jednu dionicu K.Staklenika zbog proizvodnje povrća. Svi mi koji imamo dionice KSST kladimo se na propast firme i privatizaciju.
Zato mi je drago da se sve raspada jer to može samo ubrzati stvar. Nikako nebi volio da se počnu mjenjati stakla i popravljati postrojenja. To bi značilo nastavak agonije.[emo_vrtimise]

kako ide pravilo
first IN last OUT

Eeee moj golube nisi iz Dalmacije pa ne znas kakve su oni pome prije uzgajali. Nema vise takvih poma.A sad hoces li se ti opernatit na zemljistu ne znam.Ja ti zelim svu srecu trebat ce ti.Samo kontaj koliki gubitak generiraju mjesecno i koliko je nasa drzava troma.Kad ce se to privatizirat?

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Nevjerojatno, ali se svaki dan par naloga na ovoj dionici prođe. Već mi se čini kao da je netko pretresanje lijevo desno da dionica ostane u redovnom režimu

New Report

Close