KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

S radio splita..

“””S ministarstvom financija postignut je dogovor da će država za podmirenje 47 milijuna kuna poreznog duga od Kaštelanskih staklenika preuzeti 93 tisuće četvornih metara zemljišta. Uz to na javnom natječaju za prodaju 49 tisuća metara četvornih zemljišta pristigla je ponuda Zračne luke koja će to zemljište platiti 40 milijuna kuna. “””

Iz natjecaja..

“”Ponuđene nekretnine prodaju se kao cjelina, s početnom cijenom od 48.248.703,00 kn.””

Mogu li novinari bit jednom precizni pa prenijet tocnu vjest ili bar ako nisu sigurni bolje se raspitat…ili je zl dobila “popust” ?

Pozdrav

svi smo mi Crobex

…po devetomjesečnom FI sveukupna dugovanja kaštelanski staklenika iznose 126 miliona kuna a ovom prodajom zemljišta prikupit će oko 97 mil kuna … uprava je dala izjavu da im treba 10 mil kuna za tekuće poslovanje … znači ostaje im oko 40 mil kuna duga koji oni ne mogu zaradit poslovanjem … da skratim sve osim hitne privatizacije je “put gusaka u magli” a osm toga prenamjena zemljišta je napravljena radi toga…

DAJ PET !!!

…po devetomjesečnom FI sveukupna dugovanja kaštelanski staklenika iznose 126 miliona kuna a ovom prodajom zemljišta prikupit će oko 97 mil kuna … uprava je dala izjavu da im treba 10 mil kuna za tekuće poslovanje … znači ostaje im oko 40 mil kuna duga koji oni ne mogu zaradit poslovanjem … da skratim sve osim hitne privatizacije je "put gusaka u magli" a osm toga prenamjena zemljišta je napravljena radi toga…

Po meni to je zadnja salata koju sade. To je tek toliko da staklenici ne stoje prazni kad se raspiše natječaj za privatizaciju. Radnici traže svoje radili neradili pa je onda bolje da u međuvremenu dok se vrše pripreme za natječaj ipak nešto čeprkaju.
Kaštelanski staklenici nikada nisu i nikada neće zaraditi ni kune poslovanjem na ovaj način. U staklenicima se inaće može ljepo zaraditi ali je uvjet da dođe novi gazda i razjuri postojeću administraciju i upravu naravno.
Prenamjena zemljišta u građevinsko sama po sebi sve govori.Čišćenje bilanci također. Da se htjelo nekome namjestiti za 1 kunu pustili bi u stečaj i očerupali perje i meso a nama malima bi ostavili kostur – ništa. Da država nema tako veliki udjel nego recimo samo 20% to bi se 100% i dogodilo. Ali s obzirom na visoki udjel države u vlasnićkoj strukturi K.S. privatuzacija je, nako što je stečaj isključen, jedini mogući scenarij. O cijeni možemo samo nagađati ali sam siguran da neće priječi 50% od prijašnje.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

evo da i ja malo probam….sad bi bio odličan tajming za objavu privatizacij, puno slobodnog “špekulativnog” kapitala izlazi iz posrnulih građevinaca pa će im ovo biti odlična prilika….

evo da i ja malo probam….sad bi bio odličan tajming za objavu privatizacij, puno slobodnog "špekulativnog" kapitala izlazi iz posrnulih građevinaca pa će im ovo biti odlična prilika….

za što odlična prilika, da prekopaju koji ha više zemlje da sijetva salate bude obilnija? [emo_palacg]

Ova cijena vise nema kuda prema dolje
Nije li ovo dno?
Pozitivno je restruktuiranje, vrijeme je isteklo, salata i prodaja državi treba kapitala, sve mora u prodaju i to sto prije

e Mecka…”svakako”[emo_namigusa] zbog salate

Ljepo je ovih dana biti dioničar K.Staklenika. Sve redom vijesti su pozitivne, sve polako dolazi na svoje….istina, jako sporo ali ipak obavljaju zadatak za zadatkom.

Ljepo sjediš i čekaš[emo_novac]….Baffett je negdje izjavio “najviše sam u životu zaradio čekajući i ne radeći ništa”

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Ljepo je ovih dana biti dioničar K.Staklenika. Sve redom vijesti su pozitivne, sve polako dolazi na svoje….istina, jako sporo ali ipak obavljaju zadatak za zadatkom.

Ljepo sjediš i čekaš[emo_novac]….Baffett je negdje izjavio "najviše sam u životu zaradio čekajući i ne radeći ništa"

Ovo je HR!

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Što je je, dok sve drugo bude padalo. Ksst mi se čini prilično siguran [emo_palacg]

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/223277/Rasprodaju-zemljista-nazivaju-restrukturiranjem.html#.UI_tyGeASt8

DAJ PET !!!

nece raste [emo_bijesan]

New Report

Close