KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@topalov5

…kakva je ovo firma….kolega a šta biste vi s njom…

Ne znam šta bi jer uopće nisam upoznat sa situacijom. Samo znam da sličnu firmu nisam vidio. Ima zemljište vrijedno 300 mil. kn, na kojem radi 150 radnika koji ostvaruju 500 tisuća kuna prihoda u 3 mjeseca… Toga ima samo kod nas.

@topalov5

…kakva je ovo firma….kolega a šta biste vi s njom…

Ne znam šta bi jer uopće nisam upoznat sa situacijom. Samo znam da sličnu firmu nisam vidio. Ima zemljište vrijedno 300 mil. kn, na kojem radi 150 radnika koji ostvaruju 500 tisuća kuna prihoda u 3 mjeseca… Toga ima samo kod nas.
[/quote]
…sindikalist g.blažević zaziva hitnu privatizaciju…

Spasonosna prodaja zemljišta

DAJ PET !!!

Pa, dajte, ljudi, da se to već jednom proda…nešto se mislim, ako je država prodala zračnoj luci split jedan komad zemlje, to kao da je prodala samoj sebi, i ako država to ne bude primjetila, onda bi ona, ta ista država, mogla i ostatak zemlje prodati samoj sebi, mislim, mogla bi prodati komad zemlje zračnoj luci dubrovnik, komad zemlje zračnoj luci zagreb, komad zemlje zračnoj luci pula, i to bi bi dobar posao i za državu i za nas male dioničare – sve ostaje kod nas, nema stranaca, nema cjenjkanja i odmah vidiš pare[emo_cool]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

ovo bi danas moglo dobro dobro tres

Nitko ne komentira? ZL Split se napokon javila na natječaj za zemljište. Šta dalje očekujete?

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Nitko ne komentira? ZL Split se napokon javila na natječaj za zemljište. Šta dalje očekujete?

Kažu da će napokon dobiti love za jesensku sjetvu salate, stoga očekujem Eko salatu kad prolazim dolje po Kaštelima.
Ako želiš biti ljubazan, možeš mi poslati busom pa ja preuzmem u Zgb, plaćam pouzećm. Hvala.

Šta ti očekuješ da će biti sjetva i nekog drugog povrća?

free flow information

11.3.2011 12:27

Ne znam, sjeća li se netko od vas moje procjene sa foruma moj novac, iz travnja prošle godine!?

[QUOTE=Smart]
14.04.2010.g.
…dobijemo vrijednost od min. 6.218,02 kn po dionici ili max. 6.907,12 kn po dionici!
[/QUOTE]

Moram priznati, da sam sukladno zadnjim događanjima oko prenamjene i situacije sa terena, te određenih konzultacija u proteklih mjesec dana, malo revidirao procjenu koja sada iznosi 7.937,80 kn po dionici! Eto, uživajte!

[emo_palacd]

probaj izračunati koliko si mašio a koliko si mastio druge

http://www.vbz.hr/Matematika-za-po%C4%8Detnike_b5859.aspx

Eto, ipak je salata u pitanju a ne krastavci … ljudi se vesele što će imati jesensku sjetvu.

Nego, ova cifra koju spominješ je cijana za što točno? [emo_novac] hahhahahaha

Kolega Smart, da li se ova zemlja nalazi tik uz aerodrom ili… ? Ovdje ciljate na to da bi zračna luka bila zainteresirana za proširenje kapaciteta (nove piste i sl.) ili računate na drugu vrstu gradnje? U ovom drugom slučaju pitanje je na kojoj se udaljenosti od aerodroma mogu graditi objekti.
Nemam dionice,ali ako nisam ništa zaradio da bar nešto naučimo iz ove priče.
Unaprijed hvala.

Dužan sam objašnjenje, nisam popodne imao vremena!

GUP Grada Kaštela

Dakle, predviđeno je da se RESNIK (138.000 m2) prenamjeni u zonu "D" ili tzv. Javne namjene, a dio je već "S1" (75.000 m2), ukupno (213.000 m2)

Zona "D" – NAMJENA

* Upravne, zdravstvene, školske, kulturne i vjerske građevine
* Financijske institucije, manji športski objekti
* Unutar površina javne namjene mogu se graditi hoteli
* Moguća je igradnja manjih komunalnih objekata

Zona "IS" – NAMJENA

* Površine na kojima se smiju graditi linijske i površinske građevine prometnih i infrastrukturnih sustava, u pravilu državnog ili županijskog značaja
* Ulične mreže i trgovi
* Željeznička mreža, građevine i prateći sadržaji
* Luke za javni promet (Resnik) IS2
* Zračna luka (Resnik) IS1
* Benziske postaje sa pratećim sadržajima
* Iznimno na zasebnim građ.česticama poslovne građevine (uredski i ugostiteljski sadržaji i odmarališta)

Zemljište KAŠTELA (198.000 m2) će se prenamjeniti u zonu "I" ili tzv. Gospodarska zona – proizvodna

Zona"I" – NAMJENA

* Gradnja objekata za proizvodne i zanatske djelatnosti koje ne zagađuju okoliš, servisi i skladišta
* Prateći sadržaji, prodavaonice i manje ugostiteljske građevine
* Intezitet gradnje max.30%, a 30% moraju biti zelene površine

E sad, odgovor na gornje pitanje bi bio da. Zračna luka je zainteresirana za proširenje i za tu namjenu je već prenamjenjeno 75.000 m2 na Resniku u zonu IS. Naravno, sigurnosni uvjeti ZL postoje, ali će se oni uklopiti u ovu prenamjenu jer je sve dogovoreno na sastanku. Napomenuo bi, da se uz ove standarde zona, mogu prilagoditi posebnim zahtjevima i uvjetima Kaštelanskih staklenika ili potencijalnih novih kupaca. Kako meni ovo sve zajedno izgleda, sve je prilagođeno novim kupcima i koncesionaru ZL Split, a na tom području će biti napravljen novi centar grada Kaštela, sa svim pratećim sadržajima. Ogroman projekt, ali ako gledate da će se koncesije za Zračne luke dodijelivati na 40 godina, itekako isplativ. Svakako interesantno, što dokazuje i ovotjednu borbu za dionicama KSST i promet od ne malih 2,2 miliona kuna. Sliku ZL-e i zemljišta KSST-a sam već stavio na prošloj strani.

[/quote]
…ko ima šta dodati nek doda a ko ima oduzet nek oduzme… na str. 30 imate i snimku ksst-ika iz ptičije perspektive… šta jest jest kolega je iscrpan…

DAJ PET !!!

Zemljište je namijenjeno parkiralištu aviona i automobila…….?!
Pa ,tko zemljište uz more koristi za to. Podzemne garaže za automobile nek naprave..najlakše je poravnati i zalijat betonom…..
Kako će to sad utjecati na dionicu….dobro ili loše?
Golubv , gdje si ..kako ti to komentiraš?……..

Mi smo na burzi po onoj narodnoj….svako ima svoj križ na leđima…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

http://www.seebiz.eu/alge-nude-energetsku-i-prehrambenu-renesansu-priliku-ima-i-hrvatska/ar-48541/

[emo_smijeh][emo_namigusa][emo_palacg]

Zemljište je namijenjeno parkiralištu aviona i automobila…….?!
Kako će to sad utjecati na dionicu….dobro ili loše?
Golubv , gdje si ..kako ti to komentiraš?……..

Dobro!

ps: a gdje sam….pa sadim aronije i borovnice[emo_smijesak]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

11.3.2011 12:27

Ne znam, sjeća li se netko od vas moje procjene sa foruma moj novac, iz travnja prošle godine!?

[QUOTE=Smart]
14.04.2010.g.
…dobijemo vrijednost od min. 6.218,02 kn po dionici ili max. 6.907,12 kn po dionici!
[/QUOTE]

probaj izračunati koliko si mašio a koliko si mastio druge
[/quote]

Uopće ne vidim gdje sam pogriješio? Početkom 2010.g. ja sam procjenio vrijednost KSST između 6.218 i 6.907 kn! 10 mjeseci poslije HFP je raspisao natječaj po 7000 kn!
Što se poslije događalo, nema nikakve veze samnom. Hrpa nesposobnih državnih zaposlenika je sve upropastila, a poslijedice njihovih odluka se vide na cijeni. Jbga, ni prva ni zadnja na našoj burzi koja je tako završila.

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

New Report

Close