[emo_novac][emo_novac]Ne prođe dan a da ne bude barem jedan naslov u štampi o vezi K.S. Izgleda da se silno trude da cijela investicijska zajednica sazna da se stvar pokrenula s mrtve točke. Ni Linić nema namjeru još dugo tolerirati nerad Audio-a. Sve ide na prodaju a pogotovo zemljište na najboljoj lokaciji u Hrvarskoj.
Sutra -prekosutra saznat ćemo da se Z.L. javila kao kupac onda ćemo saznati da se kupac prihvaća…onda da je račun odblokiran…itd, sve do toga da se raspisuje natječaj za privatizaciju i što je najvažnije cijenu [emo_novac][emo_novac]
Nakon otpisa ono malo kvadrata rodne grude, što se mora za dug prodati, ostaje 5,19 kvadratna metra rodne grude po dionici KSST-R-A…e, sad koliko je to u kunama, to ti ja ne znam, jer ja nisam ni geometar, a nisam ni trgovac nekretninama. Mislim da takvih ovdje, na ovom forumu, ima podosta, i da bi nam oni mogli ovih dana to izračunati…[emo_novac]
Pozdrav svima,
prodaja zemljišta je jako smiješna. Sve se rikta za zračnu luku , a oni razmišljaju hoće ili neće kupiti. Sada za 6,5 milja manje, pa si misle možda još spuste, gori im, možda bi prošlo i za ovih 22 milje koje imamo. Ma da bar na natječaj dođe neko treći, Zlatan Ibrahimović, Todorić….., pa si napravi privatni aerodrom, pa nek se ZL je..[emo_zloban]
Danas je zadnji dan da Z.L. mukne. Uh kak je napeto[emo_smijeh] To je kao da ja kao vlasnik moje firme namjestim sebi stan po diskontnoj cijeni a JA kao fizićka osoba se onda nećkam…bi…nebi…bi …nebi..[emo_smijeh]
Jel ima kakvih novih vjesti, naravno da jos nema ali kad trgovanje bude zatvoreno da vidis vijesti…[emo_smijeh]
Iz objave…
14. Pisane ponude mogu se dostaviti u roku od 8 dana od objave natječaja u Narodnim novinama.
15. Ponude će u neotvorenim i neoštećenim omotima javni bilježnik Petar Žanko zapisnički predati Upravi društva Kaštelanski staklenici.
16. Prodat će se najpovoljnijem ponuditelju. Prodavatelj će o rezultatima natječaja pisano izvijestiti ponuditelja. Prodaja može biti obavljena i ako sudjeluje samo jedan ponuditelj.
17. Izbor najpovoljnijeg ponuditelja prodavatelj će utvrditi u roku od 5 dana od isteka roka za prikupljanje ponuda.
18. Prodavatelj pridržava pravo bez obrazloženja ne prihvatiti ni jednu ponudu bez snošenja posebne odgovornosti prema ponuditeljima.
Sve potrebne informacije o navedenim nekretninama mogu se dobiti telefonom: (021) 896-033 i 896-155.
Dakle ako ne ranije za pet dana bi se trebalo nesto znati.
Pozdrav
Hvala na informacijama…
Lp
I što mislite da će dionica rast ako ZL kupi zemljište?[emo_smijeh]
Pola ti dam sad ,a drugu polovicu ti dođem.[emo_smijeh]
Ovdje će banke omastit svoj brk i pokoji radnik,a dioničari pušiona.
Jel ima kakvih novih vjesti, naravno da jos nema ali kad trgovanje bude zatvoreno da vidis vijesti…[emo_smijeh]
natječaj je samo formalnost da prodaju zemljište ZL i pokriju dio dugova, ne znam što drugo ovdje očekuješ….
mislim da većina nas koji smo kupili nešto dionica očekuje da se s sredstvima dobivenim od prodaje manjeg dijela zemljišta pozatvaraju trenutne dubioze u P&L-u i Bilanci (ovih dana) te da se onda objavi natječaj za prodaju…..a svi koji nemaju dionice misle da se to neće dogoditi ili jednostavno ne misle[emo_namigusa]