…Treće kada bi aerodrom platio onoliko koliko ksst traži za zemlju, kada bi kroz ostvarenu dobit otplatio kupljeno zemljište? Ili bolje rečeno da li je zemljište ksst po traženim cijenama prevelik zalogaj za aerodrom?
Pa, zar je to problem Kaštelanskih staklenika?
Svi se pravite grbavi i uopće ne spominjete da pola parcela ispoda aerodroma ima zadužnice za sve do sada isplaćene a ne zarađene plaće. Bude li pokrenut stečaj ksst ostaje bez tog dijela najvrednije zemlje.Drugo aerodrom je rekao da neće kupovati zemlju pod teretom a ne vidim da ima ikakvog pomaka po tom pitanju. Treće kada bi aerodrom platio onoliko koliko ksst traži za zemlju, kada bi kroz ostvarenu dobit otplatio kupljeno zemljište? Ili bolje rečeno da li je zemljište ksst po traženim cijenama prevelik zalogaj za aerodrom?
Svako jutro nova dudica na ovoj temi. I čim se rode odmah prosipaju mudrosti. Sad bi eto mi trebali brinuti da se aerodrom ne preždere ako proguta dio zemljišta [lol]
Predlažem da aerodrom kupi zemljište u gornjem međimurju. Cijena 1€/m2…..stari stupovi za vinograd poklon kupcu. [rolleyes]
pun forum punoglavaca pa necete vise spustati cijenu, vidite da su vec svi trikovi ispucani nema nize
interesantno, iskrcaj u posljednjim trenucima?
Pa petak je a prosječni hr ulagač je u dionicama najdulje od utorka do petka
[sad]
A netko se uspio ukrcati u zadnjim sekundama, što to?? Zar je taj lud? No što se mene tiće do sad je tih 25 komada imao Franc a sad ih ima Štef…..u čemu je razlika [sad]?
ej mimo jesi prodo danas svoje?
Ja svoje prodajem po 3500 ili mjenjam za kilu kukumara
pa prodaj meni za kunu ! [thumbsup]
Onog trenutka kada bude firma propala
Firma …ili dionica .
Firma je u qurcu, i to svi znamo. Znamo i zašto .
e…što će biti sutra, vjerojatno znaju samo odabrani . Od postojeće firme VRLO vjerojtno ništa .
Ali, tako im i treba . Hoće li Luka dobiti za kunu, ili Toda za dvije, hoće li za terene radnici dobiti plaće ( sigurno neće )… , ima li ZL jakog igrača da se ogrebe za zemljište ( izgleda da nema )…
– teorija 1000…
Vlasnici ( dioničari ) šute….karavane prolaze
osobno, mislim da netko ipak lijepo dirigira ovom pričom . Nije bez veze baš ova dionica podijeljena na ime dugova, nije bez vraga spušten prag vlasništva ispod 75%, nije bez blagoslova " onih u sjeni " , prošlo toliko vremena da se neki papiri raspodijele…
E, sad…
Kad Golub ostane bez trunka nade u spas, kad netko kupi njegove dionice…e, tada ovo leti u nebo [lol]
Firma …ili dionica .
Firma je u qurcu, i to svi znamo. Znamo i zašto .
e…što će biti sutra, vjerojatno znaju samo odabrani . Od postojeće firme VRLO vjerojtno ništa .
Ali, tako im i treba . Hoće li Luka dobiti za kunu, ili Toda za dvije, hoće li za terene radnici dobiti plaće ( sigurno neće )… , ima li ZL jakog igrača da se ogrebe za zemljište ( izgleda da nema )…
– teorija 1000…
Vlasnici ( dioničari ) šute….karavane prolaze
osobno, mislim da netko ipak lijepo dirigira ovom pričom . Nije bez veze baš ova dionica podijeljena na ime dugova, nije bez vraga spušten prag vlasništva ispod 75%, nije bez blagoslova " onih u sjeni " , prošlo toliko vremena da se neki papiri raspodijele…
E, sad…
Kad Golub ostane bez trunka nade u spas, kad netko kupi njegove dionice…e, tada ovo leti u nebo [lol]
Još ne kužiš da zato i kupujemo jer je firma krepala!? Ili misliš da kupujemo jer su nam se dopale bilance??
Čak ni to neznaš što će biti kad netko kupi moje dionice [shocked]….nema veze, važno da voliš pisati [smiley]