Evo stigla nam je i likvidnost. [rolleyes]…..predaja štafete na 600 kuna po mom skromnom mišljenju.. [smiley]…..dobro tempirana vijest o prijedlogu stečaja.
Da čista fantazija. Još ako se prijedlog na jesen usvoji, ode cijena u ponor. Uz globalan pad burze.
@kanabis…………Još ako se prijedlog na jesen usvoji, ode cijena u ponor.
Čitao sam negdje da je nekad neki opaki vladar -ratnik napisao jednom caru " Ako osvojim tvoju zemlju spalit ću je do temelja, poklat ću sve tvoje ljude i stoku , zbrisat ću vas sa lice zemlje…itd. Nakon kratkog vremena dobio je poruku od tog cara a u poruci samo jedna riječ "AKO"
Evo stigla nam je i likvidnost. [rolleyes]…..predaja štafete na 600 kuna po mom skromnom mišljenju.. [smiley]…..dobro tempirana vijest o prijedlogu stečaja.
‘el ti to jednom rukom pišeš o skupljanju, a drugom bacaš ?
‘el ti to jednom rukom pišeš o skupljanju, a drugom bacaš ?
[/quote]
Provjeri na skdd za koji dan…nisam ja na vašem nivou laganja ….još [lol]
Nisam prorok da nešto mogu tvrditi. Samo da se vas par ne nabidava već bi bili na 500kn. Po meni tu političke volje za rješavanjem stvari nema.
A ovaj ratnik je izgleda baš bio mudar. Mora da je Balkanac [lol]
200-250 kuna
samo pod uvjetom da padne na te cijene unutar 6 mjeseci. Ne duze od toga. A onda? A stecaj Boga ti.Ne mislis valjda da cu ic sadit kapulu,pome i kukumare?
po vasoj procjeni kolege po kojoj cijeni bi trebali ulaziti u ovu dionicu?????????
250-300 ili 1300kn.
po vasoj procjeni kolege po kojoj cijeni bi trebali ulaziti u ovu dionicu?????????
ulaz samo špekulativno oko 300 kn pa izaći na odbijancu oko 400-450 kn…ako se ne odbije na tu cijenu onda u roku 2-3 dana sasut sve kupljeno po bidu