"Prema našem razumijevanju natječaj nije proveden u skladu sa zakonima i praksom Europske unije. Natječajna dokumentacija, objavljena samo na hrvatskom jeziku, bila je nekonzistentna, kontradiktorna i teška za razumijevanje",
Možda ih ovi nauče kako se raspisuju natječaji. Koliko znam i za staklenike je bio samo na hrvatskom.
Dokle će se ovi iz Audio (večinski vlasnik) praviti kineze?? Zar za njih zakoni ne vrijede??
"Jedna je to od rak-rana našega gospodarstva kojem inertna država, zajedno s ostalim vjerovnicima, gleda kroz prste, a sve se to događa u klimi nenaklonjenoj stečajevima – da je on zlo koje se mora izbjeći pod svaku cijenu, pa tvrtke životare u blokadi, oštećujući sebe, državu i druge vjerovnike i radnike jer su to, zapravo, nelegalni uvjeti rada."
‘"Treba se pridržavati zakona, a on kaže da tijela uprave društva moraju pokrenuti stečaj nakon 60 dana blokade, no toga se nitko ne pridržava. Treba napraviti analizu – što se događa u vremenu od prolaska 60. dana blokade i dana otvaranja stečaja, koliko je narastao dug, komu nisu izmirene obaveze, tko je oštećen od vjerovnika, dobavljača, pa će se vidjeti sve posljedice dugotrajnih blokada i neotvaranja stečaja, a svemu je zapravo zajednički nazivnik – nelegalan rad. Uz to, blokirane tvrtke tako na dno povlače i dotad zdrave subjekte. Proizvoljno se, selektivno, na štetu drugih, odabiru oni kojima će se platiti i koliko, a državi u pravilu ne, no ona uopće ne reagira’, kaže Mitrović."
http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/211816/36-000-direktora-krsi-stecajni-zakon.html
Evo kako se brzo odvijaju stvari kad im netko stane na red [thumbsup]…tako ćemo i ako natječaj za Staklenike opet ide samo na Hrvatskom [thumbsup]….sad znamo što treba napraviti.
A evo i kritika na račun Audi-a…pa ti debili ne zarada ni za plaće. Imovina od 42 miljarde nije im dovoljna, još su u gubitku. Znate kako je Ataturk uveo reda u Tursku?? Iza svakog činovnika je stajao vojnik sa kalašnikom i kad je ovaj dignuo glavu od papira samo ga je lagano bocnuo u ledja nišanom…
@đejms
Ma koje 4000 [shocked]…neće to iznad 3500 ovaj put. Kako god okreneš nešto će zmuljati da prepolove cijenu. No dobro….meni bi to bilo cca:350%….a tebi??? [embarass]
Moj Golube, umjesto na Glavnu skupstinu,
Vaš link
Ti si se ode usprica sam sa sobom [undecid]
Samo nemoj pocet izlazit sa svojih 1000 komada!
Kako bilo, zelim ti svako dobro [thumbsup]
Što će sirotinja na skupštini. Osim toga interesi su nam različiti. Za mene je opcija natječaj ili stečaj ODMAH SADA.
A oni bi da još godinama rade gubitke i prodaju zemljište….ovaj put građevinsko da im dulje traje [lol]
Neće ići….ili natječaj ili kaznena prijava zbog nepokretanja stečaja i to na naslovnicama.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/9RuL0R4EGWZ9MN4wER0HnQ==.pdf
Meni ovo više liči na karmine nego na skupštinu………. [undecid]
@đejms
Ma koje 4000 [shocked]…neće to iznad 3500 ovaj put. Kako god okreneš nešto će zmuljati da prepolove cijenu. No dobro….meni bi to bilo cca:350%….a tebi??? [embarass]
Reko bi ti Mujo, how-yes-no! Ili ti ga u prijevodu, kako da ne! [lol]
Zakasnio si, a još si i debelo pretjerao. Ova vlast KSST neće riješiti, isto kao sto neće riješiti ništa drugo. Ode HR u 3 pm, mislim da KSST trenutno njima nisu ni u mislima, a ne na papiru.
Mislim da će se riješiti ono bitno za opstanak firme i omogućavanje daljnjeg zaduživanja. A privatizacija tek kad Ameri koloniziraju Mars.
Mislim da će se riješiti ono bitno za opstanak firme i omogućavanje daljnjeg zaduživanja. A privatizacija tek kad Ameri koloniziraju Mars.
Ameri su već na Marsu [proud]