Sudeći po ovome račun je odblokiran……. [undecid]
http://hr.seebiz.eu/tvrtke/kastelanski-staklenici-isplacene-tri-zaostale-place/ar-43155/
Zabrinjavajući pad prihoda
Prema financijskom izvješću za prvih šest mjeseci ove godine, Kaštelanski staklenici, inače u većinskom državnom vlasništvu, zabilježili su gubitak od 10,07 milijuna kuna. To je za 2,8 milijuna manji gubitak nego u prvom polugodištu 2011., ali je prihod pao puno više, sa 7,4 na 2,9 milijuna kuna. Zato su narasli dugovi: kratkoročne obveze prešle su granicu od 80 milijuna kuna, od čega je u tom trenutku čak 44,8 milijuna otpadalo na dugove državi u vidu doprinosa i poreza. Dugoročne obveze su 30. lipnja iznosile 29,7 milijuna kuna, najvećim dijelom je riječ o odgođenim otplatama prethodnih kredita.
[shocked] [bye]
A ja sam se nadao da će prihodi biti barem pa dupli a dobit trostruka u odnosu na lani. [huh] Ipak paprika uzgojena na građevinskom zemljištu trebala bi biti skuplja od obične. Znači ipak se ta proizvodnja ne isplati. [undecid]
Kaj onda…da se to sve skupa nekom proda?
pa da po tome je racun odblokiran .to je dobra vijes znaci kako su rakli tako i rade , ako su isplatili 3 place onda je i dug manje nego je bio zar ne??????????”’
polako prema 900kn nema vise prepraka, vidite kad sam pricao da netreba prodavati po 700kn da sam bio u pravu ,
pleboyu rekao si da si kupio varteks po 12kn i da cekas duplice pa danas ti je 10 kn vartkes,pa moze mi malo prokomentirati svoj ulog???????? POSTO SI JAKO PAMETNAN ZANIMAM ME SAD TVOJ KOMENTAR?????????????
“Do okončanja programa restrukturiranja nema izjava za medije. Program je u visokoj fazi realizacije, ali tek kad bude okončan, bit će sazvana konferencija za novinare.”
…..rekao je Penga….ali kao i uvjek u ljepoj našoj tajna ne ostaje skrivena ni 2 dana [lol] . Netko je popunio bid, nisam ja….nije Penga…..pa tko je [huh]
http://www.poslovni.hr/vijesti/radnici-dobili-place-proizvodnje-jos-nema-213447.aspx
Penaga bi mogao biti menađer godine. Čovjek će jednim potezom salate vratiti sve dugove koji su nastali u prvih pola godine. Što je radio do sada? – pričao bajke