nije li malo cudno sto ima toliko naloga po 1kom na prodaji????????? a do znamo da ispod 1000kn nema naloga sta radi moderator da to neprijavi?????’
Nas su tamo na HMST Vlada i Audio "izlevatili", ima li šta nova ovdje kod vas?
Ne bi vjerovao, ima ih SKDD!
Mili Bože, kakvih tu investitora ima da i nakon toliko godina još ne znaju koristiti internet i prikupiti osnovne, rudimentarne i BESPLATNE informacije do kojih bi svaki iole normalni investitor trebao znati doći u pola noći…
opa pa vec smo na 850kn ….
ma možete ti i golub pumpati cijenu (sa 2 komada!), ali nećete navući naivce unutra [bye]
dali su se vratili radnici kao sto je uprava rekla 15,8.2012,il da ju prijavim uskoku zbog laži????? ima li kakvih informacija”””””””???????????
Odem na more, odgulim mjesec dana plaže i partijanja,vratim se ovdje i dalje ista, al identična spika .. Ekipo i dalje vam nije jasno da ovo ide prema stečaju ili .. ?? .. Todoricev Agrofructus je jedan od vjerovnika ove kompanije i to sa milijunskim pozajmicama ..može sutra otvoriti stečaj da hoće ali očito prvo čeka da mu se riješi Belje, jer nitko ne želi toliko pozornosti odjednom na sebe skretati . .. Žao mi je vas koji niste još izašli, ja sam 80 % dionica istovario nedavno po 850 prosjeka, zabo Belje po 71, DLKV po 107, i Varteksa pomalo po 12 i čekam dupliće .. A ova šikara.. Sačuvaj ju Bože !