KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nije li malo cudno sto ima toliko naloga po 1kom na prodaji????????? a do znamo da ispod 1000kn nema naloga sta radi moderator da to neprijavi?????’

Nas su tamo na HMST Vlada i Audio "izlevatili", ima li šta nova ovdje kod vas?

ima ko top 10?

Ne bi vjerovao, ima ih SKDD!

Mili Bože, kakvih tu investitora ima da i nakon toliko godina još ne znaju koristiti internet i prikupiti osnovne, rudimentarne i BESPLATNE informacije do kojih bi svaki iole normalni investitor trebao znati doći u pola noći…

idemo decko malo podebljajte-…………..

kolege kupujte dok vam je tako jeftino……..

opa pa vec smo na 850kn ….

opa pa vec smo na 850kn ….

ma možete ti i golub pumpati cijenu (sa 2 komada!), ali nećete navući naivce unutra [bye]

moje pisanje nije investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

sta ni tebe necemo navuci, tebi cemo uvaliti na 1200kn heheh

dali su se vratili radnici kao sto je uprava rekla 15,8.2012,il da ju prijavim uskoku zbog laži????? ima li kakvih informacija”””””””???????????

Odem na more, odgulim mjesec dana plaže i partijanja,vratim se ovdje i dalje ista, al identična spika .. Ekipo i dalje vam nije jasno da ovo ide prema stečaju ili .. ?? .. Todoricev Agrofructus je jedan od vjerovnika ove kompanije i to sa milijunskim pozajmicama ..može sutra otvoriti stečaj da hoće ali očito prvo čeka da mu se riješi Belje, jer nitko ne želi toliko pozornosti odjednom na sebe skretati . .. Žao mi je vas koji niste još izašli, ja sam 80 % dionica istovario nedavno po 850 prosjeka, zabo Belje po 71, DLKV po 107, i Varteksa pomalo po 12 i čekam dupliće .. A ova šikara.. Sačuvaj ju Bože !

Kressho

javio se punoglavac. sta nisi otisao komentirati ekonomsku krizu u grckoj kad si tako pametan,pa pomogni ljudima.??????????

New Report

Close